Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Overnacht vlakbij LEGOLAND Duitsland en kies voor een LEGO-huisje of een supergave tent op de camping! LEGOLAND Duitsland in Beieren is een topvakantie voor het hele gezin! Kinderen kunnen spelen in de speeltuinen en zo LEGOLAND binnenwandelen. Vakantieland Duitsland is de ideale plek voor een korte vakantie met het hele gezin!

Top 2 vakanties

Beieren

LEGOLAND® Deutschland Resort

  • Slaap in een kleurrijk LEGO®-huisje
  • Klauterbos met kabelbaan en zandstrandje
  • Gratis entreekaarten voor attractiepark LEGOLAND®
Bekijk vakantie

LEGOLAND® Deutschland Resort

Bekijk vakantie
Beieren

LEGOLAND® Pirateninsel Hotel

  • Gloednieuw hotel met unieke themakamers
  • Op loopafstand van het LEGOLAND® Park
  • Gigantische speeltuin met piratenschip
Bekijk vakantie

LEGOLAND® Pirateninsel Hotel

Bekijk vakantie
1

LEGOLAND Duitsland

Een bezoekje brengen aan LEGOLAND Duitsland is één en al fun! Het is een groot avontuur voor het hele gezin. Grote én kleine kinderen vermaken zich in de wereld van LEGO met meer dan 55 attracties, shows, workshops, een gaaf evenementenprogramma en fascinerende bouwwerken van maar liefst 50 miljoen LEGO-steentjes. Het park is onderverdeeld in wel 10 themagebieden om je één of meerdere dagen te vermaken. Verblijf op nabij gelegen Vakantiepark LEGOLAND Duitsland voor de ultieme LEGO-ervaring!

2

LEGO-huizen in Vakantiepark LEGOLAND

Op nog geen 200 meter van LEGOLAND Duitsland gaan de avonturen dus gewoon verder! Je slaapt in een echt LEGO-huis dat helemaal is ingericht volgens een avontuurlijk thema. Waan je een echte piraat of slaap in een super gaaf coureurhuis! In één van de supergave LEGO-huisjes gaat het bouwen dus gewoon verder! Ook helemaal leuk: je krijgt een supergave tent bij het huisje! 

Te gekke kinderactiviteiten bij Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

In het vakantiedorp hoef je je zeker niet te vervelen. Het park is omgeven door bossen, er is een super leuke avonturenspeeltuin, je vindt hier een bowlingbaan in piratenstijl, minigolf en een spectaculair klauterbos met een gave kabelbaan voor jong en oud. Het park ligt aan een mooi meertje met zandstrand om lekker te spelen. Vlakbij het vakantiepark is een levensgroot speelparadijs, een bijzondere wereld vol actie, plezier en avontuur! En aan iedereen wordt gedacht! Er is een kinderanimatieteam dat regelmatig leuke kinderactiviteiten organiseert. Iedere avond is er wel wat te doen op Vakantiepark LEGOLAND, zoals leuke bioscoopavonden! Verder zijn er babyfaciliteiten aanwezig, dus maak je geen zorgen als je met kleine kids naar LEGOLAND Duitsland komt!

3

LEGOLAND Duitsland: ook met camping!

Het slapen in een LEGO-huisje is natuurlijk supercool, maar je kunt ook overnachten op de camping bij Vakantiepark LEGOLAND in Duitsland. Er zijn namelijk 164 plaatsen om je tentje of caravan neer te zetten. Er is een receptie, ontbijtrestaurant en een LEGO-shop om een leuk souvenir te kopen voor thuis! 

TIP: ga voor een potje Piraten Golf of klim op één van de speeltuinen!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.5 (13 reviews)

Door jou bekeken

Vakantiepark LEGOLAND Duitsland

Thema