Movie Park Arrangement

Movie Park Arrangement

Boek een supervoordelig Movie Park arrangement! Movie Park Germany is de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Leef je uit tussen de vele spectaculaire attracties en shows die in het teken staan van film en entertainment. Met een Movie Park Germany arrangement kun je voordelig naar Movie Park Germany! Zo kun je de volgende dag je favoriete filmfiguren uit Nickelodeon weer ontmoeten!

Check it out en boek nu jouw Movie Park arrangement! Heb je een gave show gemist die je graag wilt zien, dan kun je alsnog de volgende dag gaan. En natuurlijk kun je zo nog vaker in jouw favoriete Movie Park attractie!

Movie Park Hotel arrangement

Met een oppervlakte van 45 hectare biedt Movie Park Germany je een onvergetelijke tijd. Waan jezelf in een film met prachtige filmdecors en een hele reeks attracties en shows rond het thema film. Er is zoveel te zien en te doen dat je aan 1 dag niet genoeg hebt. Kijk daarom eens naar een Movie Park arrangement, zodat je langer kunt genieten van alle Movie Park attracties en shows!

Moviepark met de bus

Kun jij nog niet zelf rijden of wil je liever alle energie voor in het pretpark bewaren dan is een busreis naar Movie Park erg handig. Hierbij kun jij tijdens de rit al precies uitstippelen welke attracties jij met je Moviepark Arrangement wilt bezoeken en kun je ook kennismaken met je pretparkvrienden. Vanuit de grotere busstations in Nederland kun je het beste naar Oberhausen reizen en van daaruit de bus naar Movie Park in Bottrop-Kirchhellen pakken.

Korting Movie Park

Kinderen tot en met 3 jaar kunnen sowieso gratis naar binnen bij Movie Park Germany, maar wist je dat de rest van jouw familie dat ook kan? Bij een Movie Park arrangement betaal je namelijk vaak alleen het hotel of arrangement en krijg je de toegang gratis!

Movie Park attracties

Stap in de wereld van de film en geniet van meer dan 40 attracties met supersnelle achtbanen en Hollywood entertainment. Ontmoet jouw favoriete helden van TV die rondlopen door Movie Park. Zeg nou zelf, het is toch veel gaver om zelf in de filmwereld te stappen dan dit alleen op televisie te zien?! Wil jij weten wat er allemaal te doen is, check dan de pagina over Movie Park attracties.

Combi arrangement Moviepark en Phantasialand

Ben jij een pretparkenfanaat in hart en nieren? Dan is een combinatie van Moviepark en Phantasialand zeker iets voor jou! Hierbij bezoek je namelijk niet één maar twee pretparken tijdens je pretparkentrip! Beginnen bij jou de pretpark kriebels al te kriebelen? Stel dan snel je eigen Movie World arrangement en Phantasialand arrangement samen! 

Kies bijvoorbeeld een 1-daags arrangement Movie Park en boek aansluitend een Phantasialand hotel of een Phantasialand arrangement! Tijdens deze 4-daagse pretpark vakantie maak je niet alleen kennis met Spongebob en Dora in Nickland maar beleef je ook extreme 3d pret met Maus au Chocolat in Phantasialand. Tijdens je trip maak je tal van pretparkvrienden en hop je zo van Moviepark Germany naar Phantasialand. Een te gekke combi!

Praktische informatie

Adres Movie Park Germany
Warner Allee 1, 46244 Bottrop-Kirchhellen

Welke dagen is Movie Park Germany geopend in 2019? 
Moviepark Germany is geopend tot 3 november 2019. In juli/augustus en oktober/november zijn er dagen dat het park in de avonduren langer is geopend. In september is het park op maandag tot en met donderdag gesloten.


Deel sterren uit!

Ik geef Movie Park Arrangement:

Score: 4 sterren uit 15 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Movie Park Arrangement
2 dagen Movie Park met 55% korting
55% korting

2 dagen Movie Park met 55% korting

Bij TravelBird boek je nu 2 dagen Movie Park Germany inclusief overnachting met ontbijt in een 4-sterrenhotel voor €51. Kids t/m 3 jaar verblijven gratis. Ook geldig in de schoolvakanties.

1
Wigwam op Vakantiepark Slagharen (incl. attractiepark)
Vanaf €165,-

Wigwam op Vakantiepark Slagharen (incl. attractiepark)

Boek nu een Kids VakantieDeal naar Vakantiepark Slagharen en overnacht voordelig in een coole Tipi, incl. toegang tot Attractiepark Slagharen tijdens je verblijf (ook op de aankomst- en vertrekdag).

2
Artikelen & tips van de redactie
Movie Park Germany

Movie Park Germany