Movie Park Germany

Movie Park Germany

3, 2, 1 en... actie! Ga mee naar Movie Park Germany en beland in een filmtastisch avontuur. Speel voor een dag de hoofdrol in je eigen film met je hele familie en je favoriete cartoonhelden! Op slechts anderhalf uur rijden vanaf Utrecht beleef je meer dan 40 spannende attracties en spectaculaire shows in het teken van bekende films. Move to... Movie Park Germany!

x

 

Praktische informatie

Adres Movie Park Germany
Warner Allee 1, 46244 Bottrop-Kirchhellen

 

Deel sterren uit!

Ik geef Movie Park Germany:

Score: 4 sterren uit 15 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Movie Park Germany
Movie Park Arrangement v.a. €65
V.a. € 65

Movie Park Arrangement v.a. €65

Op zoek naar de beste Movie Park Deal? Check Kras.nl (officieel touroperator van Movie Park Germany) Incl gratis entree Movie Park en verblijf in 4* hotel met ontbijt. V.a. €65.

1
Movie Park Arrangementen, vanaf €47
Vanaf €47

Movie Park Arrangementen, vanaf €47

Movie Park Arrangementen van Peter Langhout, 2, 3 of 4 dagen Movie Park inclusief entree en overnachting in een hotel of op de camping. Keuze uit eigen vervoer of een busreis. Nu vanaf €47,-

2
Artikelen & tips van de redactie
Movie Park Arrangement

Movie Park Arrangement

Boek een supervoordelig Movie Park arrangement! Movie Park Germany is de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Leef je uit tussen de vele spectaculaire attracties en shows die in het teken staan van film en entertainment. Met een Movie Park Germany arrangement kun je voordelig naar Movie Park Germany! Zo kun je de volgende dag je favoriete filmfiguren uit Nickelodeon weer ontmoeten!

Movie Park Holidays

Movie Park Holidays

Movie Park Holidays zijn arrangementen met een hotel overnachting en gratis entree tot Movie Park Germany. Alle aangeboden hotels bevinden zich in de omgeving van attractiepark Movie Park Germany en zijn binnen een maximale reistijd van 30 minuten te bereiken. En in veel hotels verblijven kinderen t/m 11 jaar gratis op de kamer van de ouders! Zo boek je al een Movie Park arrangement vanaf € 59,- inclusief één hotelovernachting en twee dagen toegang tot het park!