Movie Park Germany

Movie Park Germany

3, 2, 1 en... actie! Ga mee naar Movie Park Germany en beland in een filmtastisch avontuur. Speel voor een dag de hoofdrol in je eigen film met je hele familie en je favoriete cartoonhelden! Op slechts anderhalf uur rijden vanaf Utrecht beleef je meer dan 40 spannende attracties en spectaculaire shows in het teken van bekende films. Move to... Movie Park Germany! Lees meer

Streets of New York

Themapark Streets of New York is gethematiseerd naar de straten van de Amerikaanse stad New York City.

Van Helsing's Factory: Ga met de grootste vampierjager mee en voer samen met hem de nooit eindigende strijd tussen goed en kwaad. Stap in en beleef een demonische achtbaanrit door het donker met snelheden tot wel 40 kilometer per uur!

Time Riders: Met deze attractie maak je een reis door de tijd. Check de dino's, middeleeuwen en ruimteschepen. Je gaat mee op avontuur met uitvinder Horace Garrison Wells en het is nog maar de vraag of je uiteindelijk terug keert naar het heden. Wie durft? 

NYC Transformer: Voor deze attractie heb je stalen zenuwen nodig. Je wordt namelijk door een lange arm door de lucht geslingerd en daarbij draai je ook nog eens om je eigen as. Whhaaaaa...

Hollywood Street Set

Waan je in Hollywood wanneer je in themapark Hollywood Street Set bent.

* Bermuda Triangle-Alien Encounter: Beleef een expeditie naar het onbekende en ontdek de binnenkant van de vulkaan (let op: hier is het donker) tijdens een wild en kletsnat avontuur.

* Crazy Action Stunt Show: Deze show combineert spectaculaire stunts met komedie. Waan je in een actiefilm en kijk ademloos naar de halsbrekende toeren die de Crazy Cops New York stuntmensen uithalen. Niet thuis zelf uitproberen hoor!

* Ice Age - The 4D Experience: Ga samen met Manny, Sid en Scrat op een spannende reis door de ijstijd vol avontuur op zoek naar de wereld van de dinosaurus. Een spannend avontuur vol sensatie, rillingen en plezier voor het hele gezin! Kun jij stil blijven zitten in deze 4D-attractie?

Nickland

Nickland is de wereld van al je Nickhelden: Sponge Bob, Avatar, Dora, Danny Phantom, Jimmy Neutron en Diego! Het is volop waterpret in Bikini Bottom en met zestien attracties is er voor ieder wat wil(d)s.

* NIEUW Zuma's Zoomer: Deze attractie is nieuw geopend in mei 2019. Beleef een spannende hovercraftrit met Zuma, de waterminnende Labrador. Geniet op de rustige stukken, maar pas op voor de golven!

* SpongeBob Splash Bash: Met je eigen waterpistool schiet je iedereen kletsnat tijdens je rit langs watervallen, spuitende fonteinen en spetterende ananassen! Onderweg kom je al je favoriete figuren van de serie tegen, zoals SpongeBob, Patrick en Octi.

* Dora’s Big River Adventure: In een kleurig woud sleurt een waterval je met een snelheid tot wel 80 km/u in een boomstam mee naar beneden. De fun splasht er van af! Tip: de kans is heel groot dat je hier nat in wordt. Neem of droge kleding mee of iets van regenkleding.

* Jimmy Neutron Atomic Flyer: Bij deze achtbaan rijden de wagens onder de rails en hangen je benen vrij te bengelen. Vet! Door een uniek zitsysteem is deze achtbaan ook geschikt voor kleine kinderen.

* Teenage Mutant Ninja Turtles: License to Drive: Stap in bij Leonardo, Donatello, Raphael en Michelangelo en haal je eigen rijbewijs... met foto! Het parcours slingert door de straten van New York City.

* Avatar Air Glider: In deze draaimolen maak je rondjes door de lucht. Maar pas op, dit is geen gewone draaimolen, je vliegt liggend op je buik!

 

 

Santa Monica Pier

Waterliefhebbers opgelet: het themagebied is vernoemd naar de beroemde Santa Monica Pier in Amerika. De 11 attracties en aakleding zijn daarom helemaal in beachsfeer met strand, zee en een kermis.

* Pier Patrol Jet Ski Ride: Scheur met een jetski over het water.

* Santa Monica Wheel: Neem plaats in het reuzenrad en heb een mooi uitzicht over het park. Misschien spot je een van de figuren wel die er rondlopen?

Team Umizoomi Number Tumbler: Ga samen met Milli, Geo en Bot op avontuur in de lucht.

* Rescue 112: Speciaal voor kleine, grote brandweerhelden! Stap in de brandweerauto en blus het brandende huis.

 
 

 

Old West

Old West is een van de vijf themaparken in Movie Park Duitsland in het thema van het Wilde Westen. De aankleding van dit gebied is helemaal in de stijl van de cowboys en het Wilde Westen.

* Bandit: deze houten achtbaan is ruim dertig meter hoog en 1020 meter lang. Met een topsnelheid van bijna tachtig kilometer per uur schieten de treintjes over het traject.

* MP Express: dit is een hangende loopingachtbaan. Met een maximumsnelheid van 80 km/u maakt deze achtbaan 5 loopings.

* The High Fall: in de zestig meter hoge vrijevaltoren High Fall val je met een snelheid van 90 km/u naar beneden. Om het voor de echte daredevils nog iets spannender te maken, kantelen de stoeltjes ook nog.

Excalibur

Klaar voor een duister avontuur te water? In Excalibur - Secrets of the Dark Forest ga je met Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel op zoek naar het zwaard Excalibur. Onderweg passeer je donkere wouden, enorme rotswanden en metershoge mythische wezens. Vind jij het zwaard?

Deel sterren uit!

Ik geef Movie Park Germany:

Score: 4 sterren uit 14 beoordelingen

Lees minder ▴

Top aanbiedingen Movie Park Germany

Movie Park Arrangement v.a. €50
V.a. €50

Movie Park Arrangement v.a. €50

Op zoek naar de beste Movie Park Deal? Check Kras.nl (officieel touroperator van Movie Park Germany) Incl gratis entree Movie Park en verblijf in 4* hotel met ontbijt. V.a. €50.

1
Movie Park Arrangementen, vanaf €49
Vanaf €49,-

Movie Park Arrangementen, vanaf €49

Movie Park Arrangementen van Peter Langhout, 2, 3 of 4 dagen Movie Park inclusief entree en overnachting in een hotel of op de camping. Keuze uit eigen vervoer of een busreis. Nu vanaf €49,-

2

Artikelen & tips van de redactie

Movie Park Arrangement

Movie Park Arrangement

Boek een supervoordelig Movie Park arrangement! Movie Park Germany is de ideale bestemming voor een dagje uit met het hele gezin. Leef je uit tussen de vele spectaculaire attracties en shows die in het teken staan van film en entertainment. Met een Movie Park Germany arrangement kun je voordelig naar Movie Park Germany! Zo kun je de volgende dag je favoriete filmfiguren uit Nickelodeon weer ontmoeten!

Movie Park Holidays

Movie Park Holidays

Movie Park Holidays zijn arrangementen met een hotel overnachting en gratis entree tot Movie Park Germany. Alle aangeboden hotels bevinden zich in de omgeving van attractiepark Movie Park Germany en zijn binnen een maximale reistijd van 30 minuten te bereiken. En in veel hotels verblijven kinderen t/m 11 jaar gratis op de kamer van de ouders! Zo boek je al een Movie Park arrangement vanaf € 59,- inclusief één hotelovernachting en twee dagen toegang tot het park! 

Overlayer