Pretpark Duinrell

Pretpark Duinrell

Duinrell in Wassenaar is het attractiepark voor gezinnen en kinderen die dol zijn op waterpret! Duik na een funtastische dag in attractiepark Duinrell in glijbanenparadijs Tikibad en maak je pretparkpitstop compleet met een nacht in een coole Duingalow! Met mascotte Rick de kikker spring je van het ene naar het andere spetterende avontuur! Je vindt er attracties voor kleine kinderen, voor het hele gezin en voor echte waaghalzen. 

Attractiepark Duinrell

Duinrell biedt familieplezier het hele jaar door. Op Attractiepark Duinrell beleeft iedereen een spetterend dagje uit. Tussen de snelle Falcon en de duizelingwekkende Waterspin heeft Duinrell de gloednieuwe familieachtbaan gelanceerd: De Dragonfly! De langste achtbaan van Duinrell! De naam Dragonfly betekent Libelle. Een libelle is gek op water en vliegt evenals jou in de stoere achtbaan tussen de bomen door. De achtbaan scheert in vliegende vaart over een lengte van 361 meter met een toppunt van 15 meter. 

Voor de allerkleinsten zijn er leuke kindershows en kun je klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin Rick's Fun Factory.

Attractiepark Duinrell
Tikibad

Tikibad

Een bezoek aan attractiepark Duinrell is pas echt compleet met een plons in het tropische Tikibad. Het Tikibad ligt midden in het attractiepark van Duinrell in Wassenaar. Met elf glijbanen is het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux! Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Iedereen beleeft plezier in de vele glijbanen en waterattracties van het Tikibad. Een spetterend verblijf in Duinrell Wassenaar!

Naast spannende glijbanen, zijn er ook nog een paar glijbanen die lekker ‘gewoon’ spannend zijn. Zoals de Family Slide en de Super Slide. Chillen doe je in een bootje over de Lazy River. In de zomerperiode van juni t/m augustus zijn bij goed weer ook het buitenbad, het kinderbad en de ligweide geopend. 

In 2017 opende het overdekte waterspeeltuin genaamd Playa voor kids tot 12 jaar. Voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar is er een verwarmd waterspeelbad. Echte daredevils wagen zich aan de nieuwe en spannende driedubbele trechter glijbaan genaamd Triton van maar liefst 163 meter lang. Glij samen met je waterpretmaatje in een tweepersoonsband van grote hoogte naar beneden. Durf jij?

Ook kan je leren duiken of snorkelen. Voor een echte duikcursus is het handig een weekend weg naar Duinrell in te plannen.

Vakantiepark Duinrell

Maak van jouw dagje Duinrell het langste dagje uit van Nederland en boek een vakantie of weekendje weg op Duinrell. Het vakantiepark biedt veel mogelijkheden, van kamperen op de familiecamping tot een weekendje weg in één van de comfortabele Duingalows. Er lekker even tussenuit dichtbij huis!

In het hele zomerseizoen van april tot en met oktober heb je gratis toegang tot het attractiepark wanneer je verblijft in een Duingelow of op de familiecamping. Bij de Duingelows heb je dagelijks twee uur gratis toegang tot het Tikibad (tussen 10:00 en 14:00). Logeer je op de familiecamping? Dan kun je voor slechts €4,- per twee uur spetteren in het Tikibad. 

Vakantiepark Duinrell

Deel sterren uit!

Ik geef Pretpark Duinrell:

Score: 4 sterren uit 9 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Duinrell
Duinrell

Duingalows | De officiële Duinrell site

Top 3 Pretpark Duinrell
Vakantiepark Duinrell

Vakantiepark Duinrell ★ ★ ★ ★

  • Inclusief toegang tot Attractiepark Duinrell (GEOPEND)
  • In- en outdoor Aquapark Tikibad
  • Vlak bij zee, midden in Nationaal Park Hollandse Duinen
1
Vakantiepark Kijkduin

Vakantiepark Kijkduin ★ ★ ★

  • Kinderspeelschip Kijkduinrover
  • Spelen met Koos Konijn bij de Koos Kids Club
  • Zwembad Magna Aqua
2
Attractie- & vakantiepark Slagharen

Attractie- & vakantiepark Slagharen ★ ★ ★ ★

  • WigWams, Cowboy Cottage, Lodges en bungalows met eigen terras
  • Volop animatie op vakantie- en attractiepark
  • 5.200m2 groot Aqua Mexicana & buitenwaterspeeltuin Sunny Beach
3

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
duingalows

duingalows

Duingalow boeken? Ga voor een Duingalow aanbieding op vakantiepark Duinrell. Op de redactie van Kids Vakantiegids zetten we alle kindvriendelijke reisorganisaties die een Duingalow aanbieden op een rij. Vergelijk ze allemaal als je goedkoop een Duingalow wilt boeken, want dat kan je zomaar flink wat geld schelen. Een aanbieding geldt vaak maar voor een beperkte periode, dus de ene keer kan een Duingalow bij de ene reisorganisatie veel goedkoper zijn en de andere keer biedt een andere reisorganisatie deze huisjes op vakantiepark Duinrell met korting aan.

Duinrell vakantie

Duinrell vakantie

Volop genieten van attractiepark Duinrell? Blijf slapen op Vakantiepark Duinrell! Hier kun je overnachten in prachtige Duingalows of op de camping, pal naast het pretpark. Als gast van het vakantiepark heb je bovendien gratis toegang tot het attractiepark. Handig!   

Camping Duinrell

Camping Duinrell

Alles weten over Camping Duinrell? Kids Vakantiegids heeft het voor je op een rij gezet. Lees mee en ontdek alle ins en outs over de kampeerplaatsen, stacaravans en de voordelige familiearrangementen op deze mooie viersterren camping in Wassenaar!

Vakantie & Attractiepark Duinrell

Vakantie & Attractiepark Duinrell

Kids Vakantiedetectives Ryan (10 jaar), Joël (8 jaar) en Kimberly (5 jaar) checkten vakantiepark Duinrell en attractiepark Duinrell. Ze overnachten in een Duingalow midden in de duinen en pal naast het pretpark. Check hun report met film en ontdek hoe gaaf dit was!

Tikibad

Tikibad

Het elftal spectaculaire glijbanen maken het Tikibad tot het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux. Van de heftige Tyfoon tot de rustige Lazy River. Een bezoek aan attractiepark Duinrell is pas echt compleet met een plons in het tropische Tikibad.