Europa-Park Duitsland

Europa-Park Duitsland

Europa-Park Duitsland mag je niet missen als je van pretparken houdt! Met meer dan honderd coole attracties en verschillende shows is Europa-Park Duitsland een echte aanrader voor pretpark fans. Europa-Park Duitsland ligt op slechts 6 uurtjes rijden vanuit Utrecht.

Europa Park met kinderen

Wil jij dertien landen bezoeken in één dag? Het kan in het bij Europa-Park in Duitsland! Europa-Park is door Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen uitgeroepen tot het nummer 1 pretpark van Europa. En dat is niet zo gek, met meer dan honderd attracties en shows is Europa-Park dé perfecte locatie voor een pretparkpitstop op je reis naar het Zuiden of een pretweekendje weg. Zelfs overnachten is hier gaaf! Hotel Colosseo brengt je in Italiaanse sferen en ridders en prinsessen zitten helemaal goed bij het kasteelhotel Castilo Alcazar, met ontbijt aan de riddertafel! Of logeer in een gave tipitent op de Europa-Park camping.

Europa Park met kinderen

Avontuur

Check de wereld van Arthur en de Minimoys. In deze bijzondere belevenis voor het hele gezin komt de wereld van de animatiefilm tot leven en worden mieren zo groot als mammoeten, grassprieten torenhoog en bijen zo groot als straaljagers! Op en top fun beleven? Overnacht in Hotel Bell Rock, pal aan het park. Zo maak je jouw pretparkweekend wel heel bijzonder! Kun je niet zo lang wachten? Kies dan voor één van de vier andere Europa Park Hotels of zoek een plekje op het Europa-Park Resort

Europa-Park attracties

Als je Europa-Park binnenkomt waan je je meteen in het mooie Italië. Terwijl mama een Latte Macchiato drinkt kun jij lekker griezelen in het creepy spookhuis! Naast Italië ligt Duitsland, waar je een betoverend ritje maakt door het sprookjesrijk van de elfjes! De geur van tapas, paella en sangria komt je al tegemoet als je Spanje betreedt. Hier nemen heldhaftige Spaanse ridders het tegen elkaar op terwijl mooie danseressen de traditionele Flamenco dansen. Toe aan een opfrisser? Dan moet je in Portugal zijn voor de Atlantica SuperSplash! Maar zorg dat je snel weer opdroogt, want je bent bijna in het k-k-koude IJsland. Hier neemt Whale Adventures – Splash Tours je mee in een spannende zeeslag. Spring op de boot en houd je waterkanon in de aanslag! Aanvalluh!! Check deze en nog veel meer gave Europa-Park Attracties.

Europa-Park attracties
Europa-Park Resort

Europa-Park Resort

Met meer dan 100 te gekke attracties en shows heb je aan 1 dagje Europa-Park natuurlijk niet genoeg. Geen probleem, want het Europa-Park Resort beschikt over een enorm scala aan overnachtingsmogelijkheden! Op loopafstand van het park vind je de bijzondere Europa-Park themathotels, het Gästehous Circus Rolando en het Europapark Camp Resort. Hier kun je samen met de hele familie slapen in een echte tipi-tent, een huifkar of blokhut pal naast een gave achtbaan! Kids Vakantiegids vertelt je alle ins en outs over slapen bij Europapark, check snel de pagina Europa-Park Resort.

Europa-Park Hotels

Maak je bezoek aan het leukste pretpark van Europa compleet met een overnachting in een van de vijf supergave Europapark themahotels. De hotels liggen allemaal pal aan het park en hebben een eigen ingang voor gasten. Helemaal top: hotelgasten mogen het Europapark pretpark al een half uur vóór openingstijd betreden! Alle kids zijn ere-gasten in de hotels, en dat is te merken aan de coole waterspeelplaatsen en speelhoeken. Er is zelfs een kidsdisco en in welk hotel je ook zit, iedere avond kun je meedoen aan een spectaculaire show met Euromuis! Voor welk van de vijf ultragave Europa-Park Hotels kies jij? 

Deel sterren uit!

Ik geef Europa-Park Duitsland:

Score: 4 sterren uit 15 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
TUI
TUI

Europa-Park Hotel El Andaluz. via TUI. Verblijf inclusief entree

Top 1 Europa-Park Duitsland
El Andaluz Europa-Park Hotel

El Andaluz Europa-Park Hotel ★ ★ ★ ★

  • Middenin Europapark
  • Leuk voor kids & tieners
  • Gave speelhoek
1

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Europa-Park Resort

Europa-Park Resort

Maak je pretparkweekend compleet met een overnachting in op het Europa-Park Resort. Kies voor de luxe van een hotel of ga helemaal back to basic op het Europa-Park Camp Resort. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Europa-Park hotels

Europa-Park hotels

Aan één dag Europa-Park heb je eigenlijk niet genoeg. Met zoveel attracties en shows wil je graag een dagje langer blijven, toch? Dat kan! Overnacht in één van de vijf gave themahotels en krijg VIP-toegang tot Europa-Park!

Europa-Park Attracties

Europa-Park Attracties

Er is geen ander pretpark in Europa met zo veel attracties als Europa-Park. Van supersnelle rollercoasters tot swingende shows, in Europa-Park Duitsland is voor iedereen wat te beleven! Wij zetten de allerleukste attracties voor je op een rij.

Kids Vakantiegids checkt Europa-Park Duitsland

Kids Vakantiegids checkt Europa-Park Duitsland

Kids Vakantiegids ging je voor naar Europa-Park. Benieuwd wat wij vonden van het nummer 1 petpark van Europa? Check dan snel het report en de film van journalist Marlotte in Europa-Park!

Uitreiking Kids PretparkTip! Keurmerk

Uitreiking Kids PretparkTip! Keurmerk

Kids Vakantiegids en Zoover Vakantiebeoordelingen reiken jaarlijks het Kids PretparkTip! uit aan de allerleukste pretparken met de beste hotels in Europa. Ter ere van de lancering van het eerste Kids PretparkTip! Keurmerk mochten de Kids Vakantiegids detectives de grote winnaar van 2012 persoonlijk feliciteren: Europa-Park, het nummer 1 pretpark van Europa!