Europa-Park Resort

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Aan één dag heb je natuurlijk niet genoeg om alle attracties en shows van Europapark te bezoeken. Waarom zou je van de dagje uit geen pretweekend maken? Het Europa-Park Resort is een van de grootste pretparkressorts van Europa en de logeermogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt kiezen voor luxe comfort in één van de mooie themahotels, pal aan het park. Wil je eens wat anders? Ga dan voor een blokhut, tipi of huifkar op het Europa-Park Camp Resort.

Ik ben op zoek naar... 5

Pretparken in Nederland

Vakantiepark Slagharen

Disney® Hotels

Pretpark vakantie

Vakantie bij een Pretpark

1

Europa-Park Hotels

Bij Europa-Park is het slapen al een hele belevenis! Waan je een echte ridder of prinses in het prachtige kasteelhotel Castillo Alcazar of kies voor het themahotel El Andaluz. Je kunt ook op ontdekkingsreis in Hotel Bell Rock of waan je in authentieke Italiaanse sferen in het populaire Hotel Collosseo. Check de themahotels op de pagina Europa-Park Hotels

 

2

Europa-Park Camp Resort

Wat is er nu leuker dan te overnachten pal naast de spannende Europapark attracties? Het kan op het Europa-Park Camp Resort! Waan je als een echte cowboy of indiaan in dit coole themaresort, waar houten pijlen je de weg wijzen naar je blokhut, tipi of huifkar. Zo wordt jouw pretparkvakantie naar Europa-Park Duitsland wel heel speciaal!

 

3

Europa-Park Camping

Ben je met je camper, caravan of tent op weg naar verre oorden? Ook dan kun je bij Europa-Park terecht voor een te gekke pretparkpitstop. Wat is er nu leuker dan een kampeerplek met meer dan 100 te gekke attracties op loopafstand? Weet je zeker dat je morgen weer verder reist? Het is niet mogelijk om een plaatsje te reserveren, maar volgens Europa-Park is er altijd nog wel een plekje vrij.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Europa-Park Resort

Thema