Europa-Park Attracties

2 Vakanties gevonden

Er is geen ander pretpark in Europa met zo veel attracties als Europa-Park. Van supersnelle rollercoasters tot swingende shows, in Europa-Park Duitsland is voor iedereen wat te beleven! Wij zetten de allerleukste attracties voor je op een rij.

1

Europa-Park met kinderen

Wil jij vijftien landen bezoeken in één dag? Dat kan bij Europa-Park in Duitsland! Op ongeveer 620 kilometer van Utrecht vind je in de plaats Rust meer dan honderd attracties en shows. Europa-Park is dan ook dé perfecte locatie voor een pretparkpitstop op je reis naar het Zuiden of een heerlijke pretparkvakantie in Duitsland. Zelfs overnachten in een van de 6 (Superior) hotels is hier gaaf! Hotel Colosseo brengt je in Italiaanse sferen en bij Hotel El Andaluz waan je je juist helemaal in Spanje! Of logeer in een gave tipitent op de Europa-Park camping.

2

Pretpark met vermaak voor het hele gezin

Check de wereld van Arthur en de Minimoys. In deze bijzondere attractie voor jong en oud komt de wereld van de animatiefilm tot leven en worden mieren zo groot als mammoeten, grassprieten torenhoog en bijen zo groot als straaljagers! Op en top fun beleven? Overnacht in Hotel Bell Rock, pal aan het park. Zo maak je jouw pretparkweekend wel heel bijzonder! Kun je niet zo lang wachten? Kies dan voor één van de andere Europa Park Hotels of zoek een plekje op het Europa-Park Resort

3

Op wereldreis in Europa-Park

Als je Europa-Park binnenkomt waan je je meteen in het mooie Italië. Terwijl mama een Latte Macchiato drinkt, kun jij lekker griezelen in het creepy spookhuis! Naast Italië ligt Duitsland, waar je een betoverend ritje maakt door het sprookjesrijk van de elfjes! De geur van tapas, paella en sangria komt je al tegemoet als je Spanje betreedt. Hier nemen heldhaftige Spaanse ridders het tegen elkaar op terwijl mooie danseressen de traditionele Flamenco dansen. Toe aan een opfrisser? Dan moet je in Portugal zijn voor de Atlantica SuperSplash! En in IJsland wacht je de attractie Whale Adventures - Splash Tours. Spring op de boot en houdt je waterkanon in de aanslag! 

4

Verblijf op Europa-Park Resort

Met meer dan 100 te gekke attracties en shows heb je aan 1 dagje Europa-Park natuurlijk niet genoeg. Geen probleem, want het Europa-Park Resort beschikt over een enorm scala aan overnachtingsmogelijkheden! Op loopafstand van het park vind je de bijzondere Europa-Park themahotels en het Europa-Park Camp Resort. Hier kun je samen met de hele familie slapen in een echte tipi-tent, een huifkar of blokhut pal naast een gave achtbaan! Check snel de pagina Europa-Park Resort

5

Check de Europa-Park Hotels

Maak je bezoek aan het leukste pretpark van Europa compleet met een overnachting in een van de zes supergave Europa-Park themahotels. De hotels liggen allemaal pal aan het park en hebben een eigen ingang voor gasten. Helemaal top: hotelgasten mogen het Europa-Park pretpark al een half uur vóór openingstijd betreden! Alle kids zijn eregasten in de hotels en dat is te merken aan de coole waterspeelplaatsen en speelhoeken. Er is zelfs een kidsdisco en in welk hotel je ook zit, iedere avond kun je meedoen aan een spectaculaire show met Euromuis! Voor welk van de vijf ultragave Europa-Park Hotels kies jij? 

6

Rulantica: de waterwereld naast Europa-Park

Rulantica is het tweede park van Europa-Park. Op 40.000 m2 draait alles om waterplezier. Check de 25 waterattracties, waaronder 17 glijbanen, een groot golfslagbad, een relaxte lazy river én - voor durfals - waterattracties die garant staan voor een gezonde dosis adrenaline. Het waterpark heeft zowel een binnen- als een buitengedeelte, waardoor je er het hele jaar door bij alle weertypen kunt vermaken. Het waterpark is opgebouwd in de Noorse Vikingenstijl. Hier vermaak je je ook gemakkelijk een hele dag. 

7

Beleef VR-experiences bij YULLBE

Direct naast de Waterwereld van Rulantica kun je in het YULLBE VR-experiencecentrum bijzondere VR-avonturen beleven. Met YULLBE PRO en YULLBE GO ga je op reis naar vreemde werelden en laat je de realiteit achter je. Wandel door de wereld van de miniaturen, test je zenuwen gedurende de 10 minuten durende horrorbelevenis Traumatica of ga op avontuur met mascottes Ed en Edda van Europa-Park.

8

Achtbanen en griezelen in Europa-Park

Wodan Timburcoaster

De Wodan Timburcoaster is een bloedstollende houten achtbaan die meer dan een kilometer lang is en een topspeed van maar liefst 100 kilometer per uur haalt. Wist je dat... deze houten achtbaan nog twee andere achtbanen kruist! 

Blue Fire Megacoaster

In de megacoaster Blue Fire word je in gelanceerd als een raket. Je gaat binnen 2,5 seconden naar 100 kilometer per uur! Leuk detail: in het handvat van de zitting in deze rollercoaster is een hartslagmeter ingebouwd. 

Het geheim van Slot Balthasar

In ‘Het geheim van Slot Balthasar’ neemt de altijd vrolijke muis je mee op avontuur in 4D in de Magic Cinema. 

Silver Star

Check de aller-allerhoogste rollercoaster van Europa! De legendarische ride gaat wel 73 meter de lucht in, om vervolgens met een topsnelheid van 127 kilometer per uur weer naar beneden te storten.

Swingende Shows

Behalve supercoole attracties wachten je bij Europapark ook onwijs gave shows, van mooie musicals tot spectaculaire stuntshows. Wil je alle shows zien? Dan heb je aan één dag niet genoeg, want dan ben je wel zes uur zoet!  

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.3 (6 reviews)

Door jou bekeken

Europa-Park Attracties

Thema