Safaripark Beekse Bergen

Spot de Big Five op safari bij Beekse Bergen

3 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Safaripark Beekse Bergen biedt een dagje Afrika in Nederland. Hier beleef je een beestachtig leuke tijd door op safari te gaan. Dat kan op allemaal verschillende manieren, zoals een safari per boot, met de safaribus of met de auto. Ook wandelend op safari is een hele belevenis. Ga op zoek naar 'The Big Five'. Je ziet dan de olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel én de leeuw! Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. 

Top 2 vakanties

Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen

  • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
  • KidsJungalow in bosrijke omgeving
  • Junglebad met drie zwembaden & Djambo Club
Bekijk vakantie

Vakantiepark Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Safari Resort Beekse Bergen

  • Slapen tussen de wilde dieren
  • Luxe lodges en boomhutten
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
Bekijk vakantie

Safari Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie

Ik ben op zoek naar... 6

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Zwembad Beekse Bergen

Zwembad Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Schoolvakantie aanbiedingen

Aanbiedingen tonen voor

Last Minute
Beekse Bergen

Hemelvaart bij Beekse Bergen | v.a. € 330

Vier het Hemelvaartsweekend in junglestijl bij Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen. Je boekt nu 3 nachten, 4 dagen vanaf € 330 voor 5-personen (Bungalowtent Springbok) incl. toegang tot het Safaripark.

1

Op Safari in Beekse Bergen

Tijdens een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit! In het Safaripark vind je een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong én oud. Ontdek wat je allemaal kunt beleven bij Beekse Bergen en plan alvast je dag! Een beestachtige dag, of zelfs weekend, want je kunt óók overnachten tussen de wilde dieren.. spannend he?!

In een kindvriendelijke jungalow aan het water of droom je liever weg op grote hoogte in een echte boomhut? Lees alles over vakantiepark Beekse Bergen én Safari Resort Beekse Bergen, welke beiden vlak naast het safaripark liggen. Wij tippen je in dit artikel met de leukste activiteiten bij Beekse Bergen. 

2

#1 Dieren voeren in Safaripark Beekse Bergen

Tijdens de wandelroute kun je zien hoe de wilde dieren een smakelijke lunch of diner krijgen voorgeschoteld. Je kunt dit bekijken tijdens de speciale voederpresentaties. De dieren komen dan ook heel dichtbij, dus houd je mobieltje of fototoestel in de aanslag! De ranger vertelt je alles over de eetgewoontes van de dieren. Zo kom je alles te weten over wat een olifant eet én hoeveel. Leerzaam en super leuk! 

3

#2 Spectaculaire roofvogelshow

Naast al het wild dat je kunt spotten tijdens de safari, kun je ook roofvogels ontmoeten. Wil je zelfs eens een grote palmgier op je hand voelen? Dat kan zomaar gebeuren als je de spectaculaire roofvogelshow van Safaripark Beekse Bergen bezoekt. Verschillende soorten roofvogels, zoals een buizerd of een arend, vliegen rakelings over je hoofd. Zo lijkt het net alsof jij zelf de prooi bent van deze grote vogels! Erg spannend dus! 

4

#3 Speelland Beekse Bergen

Heb je alle dieren gespot én heb je nog energie over? Mooi! Dan is een bezoekje aan Speelland Beekse Bergen namelijk écht een aanrader. Een speel- en strandpark vól attracties! Klimmen, klauteren, glijden, springen, spetteren, schommelen, plonzen en heel veel beleven is hier állemaal mogelijk. Voel je een F1-coureur in de Kidscars, sla een balletje op de minigolf of ben jij een ponyliefhebber? Dan mag je een ritje maken op de rug van een pony. Maar ook waterratjes zitten hier goed, want de Waverider is een supersnelle watercaroussel voor een spetterend avontuur! Leef je uit op de stormbaan met je nieuwste vriendjes en vriendinnetjes en beleef spannende avonturen op het onbewoonde eiland Avontureneiland.

TIP: Het is mogelijk om een combinatiekaart te kopen voor maar twee euro meer. Daarmee krijg je toegang tot het safaripark én Speelland Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen zelf vind je overigens ook een te gekke speeltuin. 

5

Overnachten bij Beekse Bergen

Overnachten tússen de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen? Dat kan! In Vakantiepark Beekse Bergen beleef je het avontuur in een coole jungalow. Of je nu in een zebra, giraf of luipaarden jungalow slaapt, deze vrijstaande bungalows zijn ideaal voor een vakantie met de kids! Of ga je voor een Kidsjungalow waar de kleine avonturiers kunnen slapen in een gethematiseerde slaapkamer en in de omheinde tuin kunnen spelen?

Bij Safari Resort Beekse Bergen ga je voor het ultieme safarigevoel op grote hoogte, namelijk in een boomhut. Kijk uit over de savanne en spot giraffen en andere dieren! Of slaap in een safari lodge op het terrein, aan het water. Waar je ook voor kiest, de accommodaties zijn altijd in Afrikaanse stijl, zodat je helemaal in de sferen blijft van een échte safari! 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.3 (6 reviews)

Door jou bekeken

Safaripark Beekse Bergen

Thema