Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen biedt een dagje Afrika in Nederland. Hier beleef je een beestachtig leuke tijd door op safari te gaan. Dat kan op allemaal verschillende manieren, zoals een safari per boot, met de safaribus of met de auto. Ook wandelend op safari is een hele belevenis. Ga op zoek naar 'The Big Five'. Je ziet dan de olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel én de leeuw! Ontdek de Afrikaanse wildernis in één dag! Lees meer

In Safaripark Beekse Bergen beleeft iedereen een spannende dag tussen de wilde Afrikaanse dieren. Naast de Big Five zijn er nog veel meer Afrikaanse dieren te zien in het park. Ook roofvogels zijn van heel dichtbij te bekijken. Ga op safari door de Afrikaanse savanne!

Tip! Wist je dat je ook kunt slapen vlak naast de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen? Dit kan op Vakantiepark Beekse Bergen in een superleuke Jungalow bungalow! Of overnacht in een echte Afrikaanse safaritent op SafariCamp Beekse Bergen!

Op safari in Beekse Bergen

Op safari in Safaripark Beekse Bergen kan op vier verschillende manieren. Maak de spannende zoektocht naar de wilde dieren mee vanuit een bus, boot of auto. Ook lopend kun je de dieren van dichtbij bekijken. Maar liefst 1250 dieren leven in het park! Tijdens de safari kun je onderweg gemakkelijk wisselen van boot naar auto, of van bus naar een wandeltocht. Probeer ze alle vier uit!

Tijdens de safari vertelt een gids, die een ranger wordt genoemd, alles over de dieren die je tegenkomt. Wil je onderweg iets weten over de dieren, dan mag je dat altijd vragen. De ranger heeft allerlei materialen mee om je alles uit te leggen, zoals hoorns, een gewei of soms zelfs poep van de dieren!

Dieren voeren in Safaripark Beekse Bergen

Tijdens de wandelroute kun je zien hoe de wilde dieren een smakelijke lunch of diner krijgen voorgeschoteld. Je kunt dit bekijken tijdens de speciale voederpresentaties. De dieren komen dan ook heel dichtbij, dus houd je fototoestel in de aanslag! De ranger vertelt je alles over de eetgewoontes van de dieren en over wat zij nou eigenlijk eten. Zo kom je alles te weten over wat een olifant eigenlijk eet en hoeveel. Een erg leerzame ontdekking!

Spectaculaire roofvogelshow

Naast al het wild dat je kunt spotten tijdens de safari, kun je ook roofvogels ontmoeten. Wil je zelf eens een grote palmgier op je hand voelen? Dat kan zomaar gebeuren als je de spectaculaire roofvogelshow van Safaripark Beekse Bergen bezoekt. Verschillende grote roofvogels, zoals een buizerd of een arend, vliegen er laag over je hoofd. Zo lijkt het net alsof jij zelf de prooi bent van deze grote vogels! Erg spannend dus!

Speelland Beekse Bergen

Alle dieren gezien en nog genoeg energie over? Dan vermaken de kids zich prima in Speelland Beekse Bergen! Een speel- en strandpark vol attracties! Het is mogelijk om een combinatiekaart te kopen voor maar twee euro meer. Daarmee krijg je toegang tot het safaripark en Speelland Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen zelf vind je ook een speeltuin.

Overnachten bij de dieren van Safaripark Beekse Bergen

Overnachten tussen de dieren, midden in Safaripark Beekse Bergen? Dat kan in het rangerkamp! Na de safari geniet je van een Afrikaanse barbecue, een braaimaaltijd, die je zelf klaarmaakt. Luister naar de spannende verhalen die de ranger vertelt. De overnachting in een tent is helemaal spannend! Je overnacht in midden in de Afrikaanse savanne, tussen de wilde dieren. Luister naar alle dierengeluiden om je heen terwijl je veilig in bed ligt. Hoor je de leeuwen al brullen?

Na deze nacht tussen de dieren, ga je meteen op wandelsafari. Een unieke wandeling waarbij je de dieren ziet ontwaken uit hun slaap, terwijl de zon opkomt. Dat levert ook prachtige foto's op, dus houd je fotocamera bij de hand! Verder is er nog niemand in het park, dus de dieren zijn even helemaal voor jou alleen. Na deze stevige wandeling heb je natuurlijk trek gekregen. Er staat dan ook een heerlijk ontbijt voor je klaar op het einde van de ochtendsafari.

Overnachten in de omgeving van Safaripark Beekse Bergen

Er is zoveel te beleven in Beekse Bergen dat één dag misschien niet genoeg is. Libema Vakantieparken biedt daarom rondom het safaripark ook overnachtingen aan. Dat kan in een Jungalow Bungalow met zebra-, giraffen of luipaardmotief! In deze jungalow op Libema Vakantiepark Beekse Bergen, vlak naast het safaripark, gaat het Afrikaanse avontuur gewoon verder!

Wil je liever kamperen? Dat kan op Libema SafariCamp Beekse Bergen. Neem je eigen tent of caravan mee of logeer in een safaritent! Het tentenkamp ligt dicht bij de leeuwen, apen en olifanten, waardoor een verblijf op SafariCamp een echt avontuur wordt! Wie weet word je 's ochtends wel wakker getoeterd door een olifant!

Praktische informatie

* Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar door elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Afhankelijk van wanneer je gaat sluit het park tussen 16.00 uur en 18.00 uur.

* Tickets voor Safaripark Beekse Bergen kosten € 25,50,- wanneer je ze aan de kassa koopt. Boek een entreekticket Hyena Zomer inclusief friet, snack, frisdrank en raketijs voor 28 euro, een entreeticket Leeuw Zomer incl. koffie/fris, appelgebak, friet, snack, fris & ijs voor 32 euro of een entreeticket Olifant Zomer incl. 10 euro safarigeld voor 31 euro. 

Tip: Boek online en krijg € 2 euro korting op je ticket!  

Voor een combiticket met Speelland Beekse Bergen betaal je € 26,50,- per persoon vanaf 3 jaar. Uitrijmunten kosten € 9,- per stuk.

* Bij een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen of SafariCamp Beekse Bergen is toegang tot Speelland Beekse Bergen gratis. Normaal kost een kaartje voor Speelland Beekse Bergen in het voorseizoen (1 april t/m 21 april 2017)  €8,50 p.p., in het hoogseizoen (22 april t/m 3 september 2017)  €9,50 p.p., in het naseizoen (4 september t/m 5 november 2017)  €7,50 p.p. vanaf 3 jaar. 

* Huisdieren zijn niet toegestaan in het Safaripark, maar wel op een aantal kampeervelden op de camping en bij een aantal huisjes op het vakantiepark.

* Het adres van Beekse Bergen is Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek (Noord-Brabant).

Deel sterren uit!

Ik geef Safaripark Beekse Bergen:

Score: 4 sterren uit 5 beoordelingen

Lees minder ▴

Vergelijk aanbieders

Beekse Bergen
Beekse Bergen

Boek hier direct bij Libema Vakantieparken

TUI
TUI

Voel je een echte avonturier met wilde dieren om de hoek!

Neckermann
Neckermann

Ga op safari direct naast Beekse Bergen in een safaritent

Landal GreenParks
Landal GreenParks

Verblijf nabij Beekse Bergen met megaveel kidsfun

Top aanbiedingen Safaripark Beekse Bergen

KampeerKorting Beekse Bergen
Diverse Kampeerkortingen

KampeerKorting Beekse Bergen

Op Vakantiepark Beekse Bergen -naast Safaripark Beekse Bergen- liggen de kampeerplaatsen vlakbij het overdekte Junglebad en het grote Victoriameer. Te boeken met diverse aantrekkelijke kampeerkortingen.

1
Beekse Bergen Jonge Gezinnen Korting
20% korting

Beekse Bergen Jonge Gezinnen Korting

Profiteer nu van de 'jonge gezinnen korting' bij Vakantiepark Beekse Bergen. Al geldig bij minimaal één kind jonger dan 12 jaar. Korting van 20% op alle week- en midweektarieven.

2

Artikelen & tips van de redactie

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Winterdroom

Winterdroom