Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen biedt een dagje Afrika in Nederland. Hier beleef je een beestachtig leuke tijd door op safari te gaan. Dat kan op allemaal verschillende manieren, zoals een safari per boot, met de safaribus of met de auto. Ook wandelend op safari is een hele belevenis. Ga op zoek naar 'The Big Five'. Je ziet dan de olifant, het luipaard, de neushoorn, de buffel én de leeuw! Ontdek de prachtige natuur van Safaripark Beekse Bergen in Brabant. Samen er écht even tussenuit. Ga op safari door de natuur en kom oog in oog te staan met wilde dieren. 

Een leerzame en unieke reis door de wereld van Beekse Bergen. Bij Beekse Bergen kun je 365 dagen genieten. Je kunt namelijk het gehele jaar op safari, ook op feestdagen!

Tip! Wist je dat je ook kunt slapen vlak naast de wilde dieren van Safaripark Beekse Bergen? Dit kan op Vakantiepark Beekse Bergen in een superleuke Jungalow bungalow! 

Op safari in Beekse Bergen

Tijdens een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen verveel je je nooit. In het Safaripark vind je een perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Ontdek de mogelijkheden en plan je dag! De vier typen safari's zijn bij de entreeprijs inbegrepen!

Dieren voeren in Safaripark Beekse Bergen

Tijdens de wandelroute kun je zien hoe de wilde dieren een smakelijke lunch of diner krijgen voorgeschoteld. Je kunt dit bekijken tijdens de speciale voederpresentaties. De dieren komen dan ook heel dichtbij, dus houd je mobieltje of fototoestel in de aanslag! De ranger vertelt je alles over de eetgewoontes van de dieren. Zo kom je alles te weten over wat een olifant eet en hoeveel. Een erg leerzame ontdekking!

Spectaculaire roofvogelshow

Naast al het wild dat je kunt spotten tijdens de safari, kun je ook roofvogels ontmoeten. Wil je zelf eens een grote palmgier op je hand voelen? Dat kan zomaar gebeuren als je de spectaculaire roofvogelshow van Safaripark Beekse Bergen bezoekt. Verschillende grote roofvogels, zoals een buizerd of een arend, vliegen rakelings over je hoofd. Zo lijkt het net alsof jij zelf de prooi bent van deze grote vogels! Erg spannend dus!

Speelland Beekse Bergen

Alle dieren gezien en nog genoeg energie over? Dan vermaken de kids zich prima in Speelland Beekse Bergen! Een speel- en strandpark vol attracties! Het is mogelijk om een combinatiekaart te kopen voor maar twee euro meer. Daarmee krijg je toegang tot het safaripark en Speelland Beekse Bergen! In Safaripark Beekse Bergen zelf vind je ook een speeltuin.

Overnachten bij de dieren van Safaripark Beekse Bergen

Overnachten tussen de dieren midden in Safaripark Beekse Bergen? Dat kan in het rangerkamp! Na de safari geniet je van een Afrikaanse barbecue, een braaimaaltijd, die je zelf klaarmaakt. Luister naar de spannende verhalen die de ranger vertelt. De overnachting in een tent is helemaal spannend! Je overnacht midden in de Afrikaanse savanne tussen de wilde dieren. Luister naar alle dierengeluiden om je heen terwijl je veilig in bed ligt. Hoor je de leeuwen al brullen?

Na deze nacht tussen de dieren, ga je meteen op wandelsafari. Een unieke wandeling waarbij je de dieren ziet ontwaken uit hun slaap, terwijl de zon opkomt. Dat levert ook prachtige foto's op, dus houd je fotocamera bij de hand! Verder is er nog niemand in het park, dus de dieren zijn even helemaal voor jou alleen. Na deze stevige wandeling heb je natuurlijk trek gekregen. Er staat dan ook een heerlijk ontbijt voor je klaar op het einde van de ochtendsafari.

 

Praktische informatie

* Safaripark Beekse Bergen is het hele jaar door elke dag geopend vanaf 10.00 uur tot 16:00 uur.

* Tickets voor Safaripark Beekse Bergen kosten online € 24,- per persoon. Kids tot en met 3 jaar zijn gratis, kids van 3 tot en met 9 jaar betalen online €22,50 en een uitrijkaart kost € 9,50 per stuk. 

Voor een combiticket met Speelland Beekse Bergen betaal je € 27,50 per persoon vanaf 3 jaar. Uitrijmunten kosten € 9,50 per stuk voor Safaripark en € 5,- voor Speelland.

* Bij een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen is toegang tot Speelland Beekse Bergen gratis. Normaal kost een kaartje voor Speelland Beekse Bergen vanaf 3 jaar € 8,95.

* Huisdieren zijn niet toegestaan in het Safaripark, maar wel op een aantal kampeervelden op de camping en bij een aantal huisjes op het vakantiepark.

* Het adres van Beekse Bergen is Beekse Bergen 1 in Hilvarenbeek (Noord-Brabant).

Deel sterren uit!

Ik geef Safaripark Beekse Bergen:

Score: 4 sterren uit 5 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Beekse Bergen
Beekse Bergen

Boek hier direct bij Libema Vakantieparken

TUI
TUI

Voel je een echte avonturier met wilde dieren om de hoek!

Landal GreenParks
Landal GreenParks

Verblijf nabij Beekse Bergen met megaveel kidsfun

Top 2 Safaripark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★

  • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
  • Gave Safaritenten
  • Junglebad met drie zwembaden en waterglijbaan
1
Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

  • Slapen tussen de wilde dieren
  • Luxe lodges en boomhutten
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
2

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen