Zwembad Beekse Bergen

Spetteren tussen jungledieren in Beekse Bergen

3 Vakanties gevonden
 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Na een dagje op expeditie te zijn geweest in Safaripark Beekse Bergen is het heerlijk om 's avonds met de kinderen nog even een frisse duik te nemen in de zwembaden bij Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen. Waan je in de jungle en spuit net als een olifant water in het heerlijk verwarmde zwembad. En in het peuterpad kunnen kids heerlijk sliden van de vrolijk gekleurde glijbanen helemaal in junglestijl met apen, slangen en giraffen. Durf jij hier ook te spetteren en plonzen?

Top 3 vakanties

Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen

 • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
 • KidsJungalow in bosrijke omgeving
 • Junglebad met drie zwembaden & Djambo Club
Bekijk vakantie

Vakantiepark Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Safari Resort Beekse Bergen

 • Slapen tussen de wilde dieren
 • Luxe lodges en boomhutten
 • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
Bekijk vakantie

Safari Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Camping Beekse Bergen

 • Naast Safaripark Beekse Bergen
 • Luxe bungalowtenten in Afrikaanse sferen of met je eigen tent!
 • Gratis toegang tot Junglebad & Speelland
Bekijk vakantie

Camping Beekse Bergen

Bekijk vakantie

Ik ben op zoek naar... 6

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Schoolvakantie aanbiedingen

Aanbiedingen tonen voor

Last Minute
Beekse Bergen

Hemelvaart bij Beekse Bergen | v.a. € 330

Vier het Hemelvaartsweekend in junglestijl bij Vakantiepark of Safari Resort Beekse Bergen. Je boekt nu 3 nachten, 4 dagen vanaf € 330 voor 5-personen (Bungalowtent Springbok) incl. toegang tot het Safaripark.

1

Junglebad Beekse Bergen

Op Vakantiepark Beekse Bergen kun je samen met de kinderen heerlijk genieten van een duik in het verwarmde junglebad. Door de prachtige aankleding van de zwembaden en mooie muurschilderingen waan je je hier in een jungle. Oud en jong genieten hier van het verwarmde zwembad. Kies voor een heerlijk spettermoment in de ochtend (voor het middagslaapje) in het vrolijk versierde peuterbad. Dit bad is afgezet met een omheining, zodat de kleintjes niet zomaar naar het diepe kunnen ontsnappen. Maar pas op voor de krokodil en de aap!

Oudere kids sliden  - bijvoorbeeld in de avonduren na een dagje safaripark - van de vette glijbaan en kunnen chillen op de matten in het diepe zwembad. Fototip: kun jij een mooie slurf maken met je armen voor de getekende olifanten in het zwembad? 

Openingstijden zwembad Beekse Bergen  

Tijdens de vakantieperiodes is het overdekte zwembad dagelijks geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Buiten deze periodes wisselen de openingstijden van het zwembad. Daarvoor kun je terecht op de site van het vakantiepark. Let op: de zwembaden van Safari Resort en Vakantiepark Beekse Bergen zijn geopend volgens de richtlijnen van het RIVM. Gezien de beperkte capaciteit, zijn er zwemblokken ingesteld. 

Bij het Vakantiepark mag er 2 uur gezwommen worden en in de herfstvakantie 1 uur. Op het Safari Resort mag je max 1 uur zwemmen. Reserveren is verplicht bij de Guest Service of de Infoshop op het park. In verband met de beperkte beschikbaarheid kan er per verblijf één keer gereserveerd worden voor het zwembad. Maar, er is nog heel veel meer te doen op het Vakantiepark - en jullie kunnen ook gebruik maken van de AttractiePas, dus vervelen is geen optie! 

2

Safaripark Beekse Bergen zwembad

Als je op Safari Resort Beekse Bergen verblijft kun je zwemmen in het overdekte Maji Springs. Dit bad is alleen bedoeld voor gasten van het resort. Ook hier komt het jungle thema weer terug in het zwembad met giraffen, olifanten tekeningen en schildpadden. Kids vermaken zich hier prima in de waterspeeltuin, terwijl papa en mama baantjes trekken in het grote zwembad.

Het zwembad ligt in het centrale deel van het park Karibu Town, waar ook de supermarkt, Ranger Basecamp en restaurant Moto zijn gevestigd. Aansluitend kunnen jullie heerlijk lunchen of avondeten in het restaurant met (bij daglicht vanaf het terras) uitzicht op de wilde dieren of nog een potje bowlen. Oudere kids kunnen ook zelfstandig naar het zwembad gaan, mits op tijd gereserveerd.

3

Beekse Bergen subtropisch zwembad

Op de beide vakantieparken van Beekse Bergen, zowel Vakantiepark Beekse Bergen als Safari Resort Beekse Bergen, kun je samen met de kids spetteren en zwemmen. Beide zwembaden zijn geschikt voor alle leeftijden met een peuterbad en 'diepe'. De ruimtes van de zwembaden zijn heerlijk verwarmd, waardoor het ook buiten het water aan de kant niet koud is.

Kleine kids kunnen helemaal opgaan in de fantasie van hun eigen safariwereld met de super safaritastische aankleding van de zwembaden. Zoek de giraffen, olifanten, apen, krokodillen en schildpadden... maar pas op voor de 'geheime' waterstralen. De zwembaden zijn een leuke aanvulling op de vakantieparken, maar vooral voor oudere kids en tieners - verwacht geen giga glijbanen. Voor de kleintjes is er genoeg te zien en beleven. Tip: Vergeet zeker ook niet om in de zomer een duik te nemen in het Victoriameer op Beekse Bergen. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 reviews)

Door jou bekeken

Zwembad Beekse Bergen

Thema