Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Vlak naast Vakantiepark Beekse Bergen ligt de perfecte combinatie van water, strand, attracties en speeltoestellen: Speelland Beekse Bergen. De grootste speeltuin van Brabant. Klimmen, klauteren, glijden, springen, schommelen en plonzen. Het is hier allemaal mogelijk!

De hele dag lang klimmen, klauteren, springen, schommelen en zwemmen. Dat kan allemaal in Speelland Beekse Bergen, vlak bij Vakantiepark Beekse Bergen. Waterattracties en een kinderspeeltuin met schommels, trampolines en glijbanen; de kids vermaken zich wel terwijl de ouders genieten van het grote zandstrand en lekker een boek lezen.

Tip! Bij een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen heb je gratis toegang tot deze enorme speeltuin. Het treintje brengt je naar de ingang van Speelland. Lopend is het maar 5 minuten. 

Attracties Speelland Beekse Bergen

De hele dag spelen op het zandstrand en in de speeltuin. Genieten van alle attracties. Het is allemaal mogelijk in Speelland Beekse Bergen.

Avontureneiland

Probeer het eiland voor de kust van Speelland Beekse Bergen te bereiken. Loop en klim naar de overkant om zo droog mogelijk het eiland te bereiken.

Kidscars

Kom scheuren in de Kidscars! Zet je helm op, trap het gaspedaal in en voel je een echte F1-coureur!

Minigolf

Probeer alle obstakels te vermijden en sla een hole-in-one met minigolf. Versla je familie en win! Word de kampioen van Speelland!

Pony rijden

Helemaal gek van pony's? Kom dan een ritje maken op een de rug van een pony! Na afloop van het tochtje verzorg je de pony, net als bij een echte manege.

Schommelland

Kom zwieren en zwaaien op alle schommels in het speciale Schommelland!

Speelstraat

Op het supermoderne speeltoestel Speelstraat kun je na al het spelen, zwemmen, plonzen en springen écht al je energie opmaken! Speelstraat is een superleuk toestel waarop je kunt klimmen, klauteren en glijden. Ga ook op zoek naar de verborgen spelletjes in het toestel. Kun jij ze allemaal vinden?

Verkeersland

Als je op vakantie bent, wil je het liefst niet aan school denken. Toch kun je in Speelland op verkeersles in Verkeersland! Hier kunnen kids lekker rijden in Big Wheels. Geef gas op het verkeerscircuit, maar houd je wel aan de verkeersregels! Stop dus voor het rode verkeerslicht en kijk goed uit op de kruispunten. Bots niet op andere weggebruikers en probeer op die manier in één dag je rijbewijs te halen!

Waverider

Wow! De Waverider is een supersnelle watercaroussel! Het lijkt wel alsof je op een razendsnelle jetski zit! Stap in het bakje, draai aan het stuur en bepaal zelf hoe hard je gaat. Een spetterende attractie!

Nog veel meer attracties

Natuurlijk is er nog veel meer leuks te vinden in Speelland, zoals trampolines, een luchtkussen en een rondvaartboot. Laat je lanceren vanaf een spectaculaire glijbaan of beleef waterpret op de waterfietsen! Even bijkomen van al dat spelen doe je op het grote zandstrand aan het kinderveilige zwemwater en neem een verfrissende duik.

Vakantie bij Speelland Beekse Bergen

Wil je nog meer plezier beleven? Boek dan een vakantie vlak naast Speelland Beekse Bergen! Op Vakantiepark Beekse bergen kun je lekker zwemmen in het Junglebad in de Afrika Club! De superleuke jungalow bungalow is helemaal in de Afrikaanse stijl. Ontdek de leuke jungalows!

Praktische informatie

• Speelland Beekse Bergen ligt op 5 minuten lopen van Vakantiepark Beekse Bergen.

• Speelland Beekse Bergen is alle dagen geopend. Per seizoen kunnen de tijden wel verschillen, dus check vooraf de site zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

• De waterfietsen en de waterglijbaan zijn alleen in gebruik als de weersomstandigheden dit toelaten.

• Een toegangskaartje tot Speelland Beekse Bergen kost online € 8,95 per persoon. Bezoek Beekse Bergen in combinatie met Speelland online voor € 27.50 per persoon (vanaf 3 jaar).

• Een parkeermunt kost € 5,-

Adres Speelland Beekse Bergen

• Speelland Beekse Bergen vind je op Beekse Bergen 1, 5081 NJ in Hilvarenbeek.

Deel sterren uit!

Ik geef Speelland Beekse Bergen:

Score: 4 sterren uit 9 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Beekse Bergen
Beekse Bergen

Boek hier direct bij Libema Vakantieparken

TUI
TUI

Voel je een echte avonturier met wilde dieren om de hoek!

Landal GreenParks
Landal GreenParks

Verblijf nabij Beekse Bergen met megaveel kidsfun

Top 2 Speelland Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★

  • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
  • Gave Safaritenten
  • Junglebad met drie zwembaden en waterglijbaan
1
Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

  • Slapen tussen de wilde dieren
  • Luxe lodges en boomhutten
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
2

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen