Speelland Beekse Bergen

Naast Vakantiepark Beekse Bergen ligt de perfecte combinatie van water, strand, attracties én speeltoestellen: Speelland Beekse Bergen. Ook wel de grootste speeltuin van Brabant! Klimmen, klauteren, glijden, springen, schommelen en plonsen. Jihaa! Het is hier allemaal mogelijk!

 

Top 3 vakanties

Noord-Brabant

Lake Resort Beekse Bergen

 • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
 • KidsJungalow in bosrijke omgeving
 • Splinternieuw centrumgebouw Ganvie Village
Bekijk vakantie

Lake Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Safari Resort Beekse Bergen

 • Slapen tussen de wilde dieren
 • Luxe lodges en boomhutten
 • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
Bekijk vakantie

Safari Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Camping Beekse Bergen

 • Naast Safaripark Beekse Bergen
 • Luxe bungalowtenten in Afrikaanse sferen of met je eigen tent!
 • Gratis toegang tot Junglebad & Speelland
Bekijk vakantie

Camping Beekse Bergen

Bekijk vakantie
1

Combineer een dagje Speelland met een Overnachting!

De hele dag klimmen, klauteren en springen.. wie wil dat nu niet! Bij Speelland Beekse Bergen vermaak je je gegarandeerd. Waterratjes en klauteraars zitten hier helemaal goed. Er zijn verschillende waterattracties, er is een kinderspeeltuin met schommels, trampolines en glijbanen en nog veel meer! En terwijl de kids aan het ravotten zijn, genieten ouders van het grote zandstrand om lekker een boekje te lezen.

TIP: Bij een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen heb je gratis toegang tot deze enorme speeltuin. Het treintje brengt je naar de ingang van Speelland. Lopend is het maar 5 minuutjes!

2

Attracties Speelland Beekse Bergen

Bij Speelland Beekse Bergen geniet je van te gekke attracties. De hele dag spelen op het zandstrand én in de speeltuin. Lees hier meer over welke attracties allemaal te vinden zijn bij Speelland Beekse Bergen.

3

Avontureneiland

Voor de kust van Speelland Beekse Bergen ligt Avontureneiland. Loop en klim naar de overkant en kom zo droog mogelijk aan! Een spannende uitdaging!

Kidscars

Zet je helm maar vast op, want scheuren doe je bij Kidscars. Trap het gaspedaal in en voel je een echte F1-coureur!

Minigolf

Sla jij een hole-in-one op de minigolfbaan? Versla je hele familie en win! Vermijd alle obstakels en wie weet word jij wel dé kampioen van Speelland!

Pony rijden

Ben jij helemaal fan van paarden en pony’s? Dan kun je bij Speelland een ritje maken op de rug van een pony. En, net als bij een echte manege, mag je je pony na afloop verzorgen.

4

Schommelland

Schommelaars opgelet! Zwieren en zwaaien doe je op de talloze schommels in het speciale Schommelland van Speelland.

Speelstraat

Na al het spelen, zwemmen, plonsen en springen kun je op het supermoderne speeltoestel Speelstraat nog écht even al je energie op maken. Speelstraat is een te gek toestel waar je op kunt klimmen, klauteren en glijden. Ga op zoek naar de verborgen spelletjes, kun jij ze allemaal vinden?

Verkeersland

Als je op vakantie bent, wil je natuurlijk helemaal niet aan school denken. Tóch kun je in Speelland op verkeersles in Verkeersland. Hier kunnen kids lekker rijden in Big Wheels. Geef gas op het verkeerscircuit, maar houd je wel aan de verkeersregels. Probeer in één dag je rijbewijs te halen. Gaat jou dat lukken?

Waverider

Wow! De Waverider is een supersnelle watercaroussel! Het lijkt wel alsof je op een razendsnelle jetski zit! Stap in het bakje, draai aan het stuur en bepaal zelf hoe hard je gaat. Een spetterende attractie!

5

Nog veel meer attracties in Speelland

Natuurlijk is er nog veel meer leuks te vinden in Speelland, zoals trampolines, een luchtkussen en een rondvaartboot. Laat je lanceren vanaf een spectaculaire glijbaan of beleef waterpret op de waterfietsen! Even bijkomen van al dat spelen doe je op het grote zandstrand aan het kinderveilige zwemwater en neem een verfrissende duik.

6

Vakantie bij Speelland Beekse Bergen

Wil je nog meer plezier beleven? Boek dan een vakantie vlak naast Speelland Beekse Bergen! Op Vakantiepark Beekse bergen kun je lekker zwemmen in het Junglebad in de Afrika Club! De superleuke jungalow bungalow is helemaal in de Afrikaanse stijl. Ontdek de leuke jungalows! Of slaap je liever in een boomhut of luxe lodge, tussen de wilde dieren? Neem dan eens een kijkje bij het Safari Resort Beekse Bergen. Een beestachtige ervaring!

7

Praktische informatie

 • Speelland Beekse Bergen ligt op 5 minuten lopen van Vakantiepark Beekse Bergen.
 • Speelland Beekse Bergen is alle dagen geopend. Per seizoen kunnen de tijden wel verschillen, dus check vooraf de site zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • De waterfietsen en de waterglijbaan zijn alleen in gebruik als de weersomstandigheden dit toelaten.
 • Een toegangskaartje tot Speelland Beekse Bergen kost online € 8,95 per persoon. Bezoek Beekse Bergen in combinatie met Speelland online voor € 27.50 per persoon (vanaf 3 jaar). Kinderen tot 3 jaar hebben gratis toegang.
 • Een parkeermunt kost € 5,-

 

Adres Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen vind je op Beekse Bergen 1, 5081 NJ in Hilvarenbeek.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.6 (9 reviews)

Door jou bekeken

Speelland Beekse Bergen

Thema