Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Wil je genieten van alles wat Beekse Bergen te bieden heeft? In de maand december geniet je van 30% korting op je verblijf in 2020 bij Safari Resort Beekse Bergen, Vakantiepark Beekse Bergen of Vakantiepark Dierenbos. YESSSSSS! Willen jullie een actieve vakantie en je ogen uitkijken alsof je op safari bent in Afrika? Dan is dit dé ideale aanbieding voor jullie! Check: deze aanbieding geldt op álle aankomsten* en álle accommodatietypes. GoodToKnow: Bij Safari Resort is de mei- en zomervakantie uitgesloten  

Beleef de Brabantse gezelligheid, maar dan in Afrikaanse sferen op Vakantiepark Beekse Bergen! Vlak naast het Safaripark Beekse Bergen ligt Vakantiepark Beekse Bergen. Een kindvriendelijk vakantiepark voor de hele familie! Slaap in een gave jungalow bungalow met zebra- luipaard- of giraffenmotief of in een beestachtig leuke kidsbungalow.

Op Vakantiepark Beekse Bergen beleeft iedereen plezier. Niet alleen de kids hebben een geweldige tijd in Beekse Bergen, maar ook de ouders, opa en oma! Er zijn verschillende accommodaties, zoals bungalows voor 4 tot 6 personen en groepsaccommodaties voor wel 16 personen! Neem dus je neefjes, nichtjes, ooms en tantes mee en beleef met de hele familie een superleuke avonturenvakantie!

Faciliteiten Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen doet er alles aan om je te laten genieten van een heerlijke vakantie. Direct naast het vakantiepark liggen het Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen. Op het vakantiepark geniet je na een dag vol safari en fun gewoon verder van bijvoorbeeld het Junglebad en de Afrika Club!

Zwemmen bij Beekse Bergen

Midden in het vakantiepark in de Afrika Club is het zwembad gevestigd. Het Junglebad is een superleuk zwemparadijs met drie verwarmde zwembaden. Hier kun je op zwemsafari, want ook het zwembad is in Afrikaanse stijl! Natuurlijk is er een spetterende waterglijbaan waar je lekker hard vanaf roetsjt en het water in plonst!

Kleine kinderen kunnen lekker spetteren in het peuter- en kleuterbad. Ook de kleinste kids kunnen hier lekker de waterrat uithangen. Het water is niet te diep en de peuters en kleuters worden goed in de gaten gehouden door de toezichthouder.

Sporten en spelen bij Beekse Bergen

Als je zin hebt om wat langer kopje onder te gaan in het water, dan moet je de duikcursus gaan volgen! Zowel in het Junglebad als het Victoriameer worden duikcursussen gegeven. Kinderen vanaf 10 jaar mogen deelnemen aan de 3-daagse PADI Open Water Diver Course. Na afloop haal je dan het felbegeerde duikbrevet! Een 2-daagse cursus is ook mogelijk, maar daar kunnen alleen kinderen ouder dan 12 jaar aan deelnemen.

Klimmen, klauteren en glijden kan op de speeltoestellen die verspreid zijn over het hele park. Je kunt op Vakantiepark Beekse Bergen ook lekker voetballen, basketballen of een tochtje maken op de waterfiets. Fietsen huren kan ook; je krijgt dan een fietskaart mee van de hele omgeving van het park. Zo kun je Afrika even verlaten en een kijkje nemen in Brabant.

Vakantiepark Beekse Bergen ligt aan het Victoriameer dat vol vissen zit. Neem je vishengel mee en gooi hem uit in de hoop dat de vissen happen. Probeer maar eens een grote karper te vangen!

Verblijf in een superleuke jungalow bungalow

Op Vakantiepark Beekse Bergen verblijf je helemaal in stijl. Zo kun je kiezen uit de stoere Kidsbungalows met giraffe- of zebraprint en de ruige Jungalow. Zo krijgt je vakantie letterlijk een safaritintje!

De Kidsbungalows zijn vakantiehuisjes in Afrikaanse safaristijl die helemaal ingericht zijn op gezinnen met kinderen. Door de giraffe- en zebraprints wanen de kleintjes zich op een spannend avontuur in Afrika, terwijl pa en ma door de vele kinderfaciliteiten een superrelaxte vakantie beleven. Zo zijn er in de Kidsbungalows speciale kinderslaapkamers vol handige kinder- en babyspullen en zijn de kastjes veilig afgesloten met een kinderklem, zodat kleine vingertjes er niet bij kunnen. De huisjes hebben allemaal een omheinde tuin en liggen vlakbij de speeltoestellen.

De Jungalow Bungalows hebben een stoere zebra-, giraffe- of luipaardprint, zodat je je helemaal in Afrika waant. Deze huisjes zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Als je met je hele familie een safarivakantie wilt vieren, dan moet je echt eens een groepsjungalow proberen. In deze supergrote bungalows kunnen maximaal 16 personen verblijven.

Praktische informatie

• Bij een verblijf op Vakantiepark Beekse Bergen heb je onbeperkt vrije toegang tot Speelland Beekse Bergen. Tip: check vooraf wanneer dit open is.

• Reis met het treintje vanaf het Vakantiepark Beekse Bergen naar Speelland Beekse Bergen. De Safarishuttle neemt je mee vanaf de Afrika Club naar Safaripark Beekse Bergen en het Chimpanschip vaart tussen Speelland en het vakantiepark.

• Tickets voor Safaripark Beekse Bergen kosten online € 24,- vanaf 10 jaar. Kids tot en met 2 jaar zijn gratis en kids van 3 tot en met 9 jaar betalen € 22,50 online. Een uitrijkaart kost € 9,50. 

• Neem je trouwe viervoeter gerust mee op vakantie. In een aantal huisjes en op een aantal kampeervelden is je hond van harte welkom!

Adres Vakantiepark Beekse Bergen

• Vakantiepark Beekse Bergen ligt aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58/N269 wordt Beekse Bergen op de blauwe ANWB-borden aangegeven. Vanaf Centraal Station Tilburg is het park bereikbaar met de streekbussen 142 en 143 en met de Treintaxi.

• Het adres is Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

Deel sterren uit!

Ik geef Vakantiepark Beekse Bergen:

Score: 5 sterren uit 25 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Beekse Bergen
Beekse Bergen

Vakantiepark De Beekse Bergen via Libema

TUI
TUI

Voel je een echte avonturier met wilde dieren om de hoek!

Top 2 Vakantiepark Beekse Bergen
Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen ★ ★ ★

  • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
  • Gave Safaritenten
  • Junglebad met drie zwembaden en waterglijbaan
1
Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen ★ ★ ★ ★

  • Slapen tussen de wilde dieren
  • Luxe lodges en boomhutten
  • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
2

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen