Jungalow Beekse Bergen

Jungalow Beekse Bergen

In een Jungalow Bungalow verblijf je helemaal in stijl meteen naast het Safaripark Beekse Bergen. De jungalow is een bungalow in de mooie kleuren van de zebra, giraffe of het luipaard! Wat is jouw favoriete Afrikaanse safaridier? Kies jouw favoriete dier en boek een Jungalow helemaal in de kleuren van jouw favoriet uit het safaripark! Je blijft helemaal in safarisferen in een prachtige Jungalow! Er is ook een speciale Kidsjungalow, helemaal gericht op de kleintjes!

Wie helemaal gek is op een giraffe, zebra of luipaard, kan niet anders dan een Jungalow van Vakantiepark Beekse Bergen boeken! Superleuke bungalows die helemaal in het teken staan van Afrikaanse safaridieren. Wat dacht je van een verblijf in Jungalow Luipaard? Geschikt voor 6 personen en voorzien van alle luxe en dat alles in het teken van Afrika en safari! 

Scroll naar beneden voor wist-je-datjes over de giraffe, de zebra en het luipaard!

Jungalow Beekse Bergen

De bungalows op het bungalowpark van Beekse Bergen worden dus Jungalows genoemd. Er zijn verschillende typen jungalows. De meeste jungalows zijn geschikt voor 6 personen, maar er zijn ook groepsjungalows te boeken. Kids kunnen dus hun vriendjes of vriendinnetjes meenemen, neefjes of nichtjes, of ooms en tantes. Vergeet opa en oma natuurlijk niet, want ook voor hen is er genoeg te doen op het vakantiepark.

Jungalow

De ruime Jungalow (75 vierkante meter) is geschikt voor maximaal 6 personen. Er zijn drie dieren terug te vinden op de bungalows. Dat zijn de zebra, giraffe en het luipaard. Welk beest vind je het leukst? De hele muur van de Jungalow is in de kleur van jouw favoriete dier geverfd. Dat ziet er niet alleen erg leuk uit, maar geeft je ook het echte safarigevoel! Niet alleen de buitenkant is helemaal in stijl, maar ook binnen in de Jungalow vindt je de zebra, luipaard en de giraffe terug.

De Jungalows van het type Giraf en Zebra liggen vlak bij het Junglebad. Er zijn 3 slaapkamers per jungalow. De accommodatie is erg luxe met een mooie keuken. Er zit zelfs een vaatwasser in de keuken, dus met de hand afwassen is er niet bij. Houd je meer tijd over voor leuke dingen!

Vanuit de jungalow heb je trouwens een fantastisch panoramisch uitzicht!

Jungalow Plus

Overnachten in een geel-gevlekte bungalow? Dan slaap je in een luipaard jungalow! Deze Jungalow herken je aan het gevlekte motief op de muren. Ook deze Jungalow is geschikt voor het hele gezin. Deze 6-persoons jungalow biedt iets meer luxe en ruimte dan de types Giraf en Zebra.

De Jungalow Plus heeft iets ruimere slaapkamers en zijn voorzien van nog meer luxe. Warm je Afrikaanse diner op in de magnetron en was je vuil geworden safari-outfit in de wasmachine. Relaxen doe je in het ligbad. Er is ook een aparte douche en een toilet in de jungalow aanwezig.

Kidsjungalow

Met kleine kids naar Beekse Bergen? Boek dan een Kidsjungalow. Dit is een speciale, kindvriendelijke bungalow in Afrikaanse stijl van het type Giraf. De accommodatie is geschikt voor 6 personen. Om iedere Kidsjungalow ligt een tuin met een hek eromheen. De tuin komt uit op een speeltuin, dus de kids zijn dichtbij als ze gaan spelen in de speeltuin.

De inrichting van de kidsjungalow is luxe, met speciale kinderslaapkamers en in de keukenkastjes die kidsproof zijn door de speciale kinderklem. Natuurlijk beschikt deze Jungalow over een kinderstoel, -bed, -box en –bad. Bij de jungalow staat een bolderkar om de kids mee te nemen tijdens een tochtje over het park. Gegarandeerd vakantiepret voor het hele gezin!

Groepsjungalow

Op vakantie met opa en oma? Oom en tante en neefje en nichtje ook mee naar Vakantiepark Beekse Bergen? Dan is er nog genoeg ruimte over voor vriendjes en vriendinnetjes in de Groepsjungalow. De Groepsjungalow is een ruime vrijstaande bungalow voor 16 personen en is 100 vierkante meter groot. Natuurlijk staat ook deze bungalow helemaal in het teken van safari! Deze jungalow is in de kleuren van een giraffe geschilderd. De ruime bungalow beschikt onder andere over 4 slaapkamers, 2 badkamers, een grote woonkamer en een privé tuin.

Groepsjungalow Plus

De Groepsjungalow Plus is bijna gelijk aan de normale Groepsjungalow, dus ook geschikt voor de hele familie! Het thema van deze bungalow is het luipaard. Een perfecte accommodatie voor een gezellige familie- of groepsvakantie in Afrikaanse sferen. Dit type jungalow beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime woonkamer. Deze groepsjungalow ligt aan het water van het Victoriameer en heeft een privé strand!

Wist je dat?

• De zebra zwart is met witte strepen en niet andersom? De zwarte strepen zorgen voor warmte door de zon en de witte strepen weerkaatsen het zonlicht en geven verkoeling.

• Je overal in Nederland zebra’s kunt tegenkomen op de weg? (Zebrapad!)

• Er wordt gedacht dat de zebra zwart wit is, om leeuwen van zich af te schudden? Leeuwen zijn kleurenblind en zien als zebra’s wegrennen alleen maar dansende strepen en geen dieren meer.

• De giraffe het hoogste dier ter wereld is en wel 5 meter hoog kan worden?

• De gevlekte vacht van de giraffe eigenlijk een camouflage is? Zo kunnen andere dieren de giraffe niet goed zien als deze tussen de bomen in een bos staat.

• Het niet bekend is of giraffen kunnen zwemmen omdat er nog niet eerder zwemmende giraffen zijn gezien? Misschien zie jij er wel eentje zwemmen in het safaripark! Maak er dan foto’s en een video van!

• Luipaarden hun prooi meenemen de boom in, zodat andere roofdieren niet zo gemakkelijk het vlees kunnen afpakken?

• Luipaarden niet kunnen brullen zoals leeuwen en tijgers, omdat ze een botje in de nek missen?

• Een luipaard net zo hard kan rennen als een auto op een snelweg? Een luipaard gaat al snel ongeveer 100 kilometer per uur!

Praktische informatie

• Bij een verblijf op Bungalowpark Beekse Bergen is de AttractiePas tevens inbegrepen. Deze kaart geeft je tijdens het verblijf gratis toegang tot in totaal 6 dagattracties, zoals Safaripark Beekse Bergen, Speelland Beekse Bergen, Dierenrijk Nuenen, ZooParc Overloon, Aquazoo Leeuwarden en Luchtvaartmuseum Aviodrome. 

• Neem je trouwe viervoeter gerust mee op vakantie. In een aantal bungalows is je hond van harte welkom!

Adres Jungalow Beekse Bergen

• Het adres is Beekse Bergen 1, 5081 NJ Hilvarenbeek.

• Bungalowpark Beekse Bergen ligt aan de provinciale weg N269 tussen Hilvarenbeek en Tilburg. Vanaf de A58/N269 wordt Beekse Bergen op de blauwe ANWB-borden aangegeven. Vanaf Centraal Station Tilburg is het park bereikbaar met de streekbussen 142 en 143 en met de Treintaxi.

Deel sterren uit!

Ik geef Jungalow Beekse Bergen:

Score: 3 sterren uit 10 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Beekse Bergen
Beekse Bergen

Boek hier direct bij Libema Vakantieparken

Top aanbiedingen Jungalow Beekse Bergen
Tot 25% Jonge Gezinnen-korting | Beekse Bergen
25% korting

Tot 25% Jonge Gezinnen-korting | Beekse Bergen

Profiteer nu van 'Jonge Gezinnen' korting tot 25% bij Vakantiepark Beekse Bergen. Al geldig bij minimaal één kind jonger dan 12 jaar oud in de periode van 4 november t/m 18 december 2019. Er geldt een korting van 20% op overnachtingen in het Safari Resort en 25% voor het vakantiepark.

1
Tot 25% Jonge Gezinnen-korting | Beekse Bergen
25% korting

Tot 25% Jonge Gezinnen-korting | Beekse Bergen

Profiteer nu van 'Jonge Gezinnen' korting tot 25% bij Vakantiepark Beekse Bergen. Al geldig bij minimaal één kind jonger dan 12 jaar oud in de periode van 4 november t/m 18 december 2019. Er geldt een korting van 20% op overnachtingen in het Safari Resort en 25% voor het vakantiepark.

2
Meer inspiratie
Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Speelland Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Korting Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen

Glamping Beekse Bergen