Kerst bij Beekse Bergen

 • Grootste selectie familievakanties
 • Met zorg geselecteerd door de redactie

Voor een beestachtig leuke kerst zit je helemaal goed bij Beekse Bergen. Zowel op het vakantiepark als het Safari Resort worden leuke kerstactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. Knutsel in de kids club met de Rangers een kerstsok, loop mee in de lampionnenoptocht en smul van de gourmetservice of de Diner service in je eigen knusse bungalow. En wat het kerstfeest helemaal compleet maakt is dat je onbeperkt toegang hebt tot Safaripark Beekse Bergen. Je wandelt er eenvoudig naartoe vanaf je vakantieadres. Zoo gaaf!

Top 3 vakanties

Noord-Brabant

Vakantiepark Beekse Bergen

 • Inclusief toegang tot o.a. Safaripark Beekse Bergen & Speelland Beekse Bergen
 • KidsJungalow in bosrijke omgeving
 • Junglebad met drie zwembaden & Djambo Club
Bekijk vakantie

Vakantiepark Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Safari Resort Beekse Bergen

 • Slapen tussen de wilde dieren
 • Luxe lodges en boomhutten
 • Onbeperkt toegang tot o.a. Safaripark, Dierenrijk, ZooParc en Speelland
Bekijk vakantie

Safari Resort Beekse Bergen

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Camping Beekse Bergen

 • Naast Safaripark Beekse Bergen
 • Luxe bungalowtenten in Afrikaanse sferen of met je eigen tent!
 • Gratis toegang tot Junglebad & Speelland
Bekijk vakantie

Camping Beekse Bergen

Bekijk vakantie
1

Kerstactiviteiten Beekse Bergen

Tijdens de kerstvakantie worden er op Beekse Bergen allerlei kerstactiviteiten georganiseerd voor de kinderen. Knutsel met je eigen knutselpakket in de eigen lodge, loop mee met de lampionnentocht in het donker en rooster je eigen marshmallows op het kampvuur. De gourmetservice (inclusief gourmetstel en eten) is alleen op vakantiepark Beekse Bergen van tevoren te reserveren. Op Eerste en Tweede Kerstdag kun je ook genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner in restaurant Kaapstad. Op Safari Resort Beekse Bergen kun je op Eerste en Tweede Kerstdag genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner in restaurant Moto. Of geniet van een luxe diner in jouw eigen accommodatie. Met de Moto Fresh Bag geniet je tijdens de kerstdagen van een heerlijk 3-gangen keuzemenu in je eigen accommodatie zonder de hele avond in de keuken te staan. 

2

Weekendje weg kerstvakantie

Geniet samen met de kinderen van een weekendje weg in de kerstvakantie naar Beekse Bergen. Tijdens je verblijf op vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen heb je onbeperkt gratis toegang tot het dierenpark. Hoe leuk is het om een wandeling te maken vanuit je huisje door de dierentuin? En daarna kun je heerlijk genieten van de gourmetservice, een diner in restaurant Moto of de Diner service, waardoor je zelf niet uren in de keuken hoeft te staan voor een heerlijke kerstmaaltijd. Wist je dat… je met de AttractiePas ook nog eens gratis toegang hebt tot 6 andere parken tijdens je verblijf?

Vakantiepark Beekse Bergen

Vier kerst op Vakantiepark Beekse Bergen samen met de Rangers. Djambo is namelijk gek op kerst en dat weten de rangers maar al te goed. De animatieprogramma's tijdens de kerstperiode worden een week voor kerst bekendgemaakt. Let op: Bij veranderende richtlijnen van het RIVM kan het animatieprogramma veranderen. Vraag bij de rangers om de laatste actuele informatie. 

Safari Resort Beekse Bergen

Ook op het Safari Resort Beekse Bergen worden er tal van kinderactiviteiten georganiseerd. Wist je dat… je op het Safari Resort in je eigen achtertuin al wilde dieren kunt spotten, zoals de giraf, zebra’s en neushoorns? En als je in de boomhut logeert, kijk je uit over de savanne van het aangrenzende safaripark. Dat wordt een beestachtig leuke kerst!

Detective bezoek Beekse Bergen

Tip: als je vakantie viert bij Vakantiepark Beekse Bergen of Safari Resort Beekse Bergen dan krijg je de AttractiePas. Deze biedt tijdens je verblijf gratis toegang tot 6 parken, zoals Speelland Beekse Bergen en Zoo Parc Overloon. Maar op de parken zelf is ook meer dan genoeg te beleven. Wil je weten wat er allemaal te doen en te zien is? Check dan de Kids Vakantiegids blog van onze Kids Vakantiegids Detectives en check hun avonturen in de stories onder het hoogtepunt Beekse Bergen op ons account @kidsvakantiegids.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (2 reviews)

Door jou bekeken

Kerst bij Beekse Bergen

Thema