Corendon Village Hotel

  • All inclusive genieten in eigen land
  • Met een shuttle naar het strand en de stad
  • Volop kidsactiviteiten in het hotel

Vind de beste prijs voor Corendon Village Hotel

All inclusive aan de Costa Holanda

Bij het Corendon Village Hotel Amsterdam vier je een all inclusive vakantie in eigen land. Het luxe hotel is gunstig gelegen aan de Schipholweg, vlak bij de kust van Zandvoort én het centrum van Amsterdam waar 2x per dag een gratis shuttleservice naartoe rijdt. Absolute eyecatcher van het hotel is de Boeing 747 in de tuin, waar je als hotelgast gratis een tour met gids kunt maken! Voor ontbijt, lunch en diner kun je terecht in het gezellige Plaza Restaurant. Gezellig met het gezin proosten op een heerlijk verblijf? Dat doe je op het hoogste en meest indrukwekkende plekje van het hotel: de SKYBAR 747.

 

Kinderfaciliteiten Corendon Village Hotel

Dit luxe hotel is een droom voor kids. De kleinste bezoekers vermaken zich aan de knutsel- of LEGOtafel in Game Land, waar de grotere kids zich uitleven met racegames, flipperkasten, airhockey, tafelvoetbal en nog veel meer! Ook is er een trampoline voor kids onder 8 jaar, en is voor alle hotelgasten een bioscoopbezoek in Corendon Cinema Nostalgia inbegrepen. Hier kun je een nostalgische (kinder)film kijken, onder het genot van gratis popcorn en frisdrank.

Costa Holanda

Corendon Village Hotel Amsterdam aan de Costa Holanda is hét 4-sterren vakantieparadijs in eigen land. CHECK: Je verblijft vlakbij onze hoofdstad Amsterdam. CHECK: je verblijft vlakbij de populaire badplaats Zandvoort. Zo kun je een citytrip en beachholiday prima combineren samen met de kinderen. Pak de gratis shuttle naar het strand en geniet van de uitgebreide All Inclusive formule in de nieuwe Corendon Beach Club. Een maaltijd, snack of (non-)alcoholisch drankje, ligbedjes, handdoeken en parasols... het is allemaal inbegrepen! 

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Corendon Village Hotel

Foto's 21

Door jou bekeken

Corendon Village Hotel

Accommodatie