BoerenBed Het Boshuis

  • Verschillende boerderijdieren
  • Bosrijk gebied
  • Hottub en sauna beschikbaar

Vind de beste prijs voor BoerenBed Het Boshuis

Over BoerenBed Het Boshuis

Eens op een boerderijvakantie? Ga dan met BoerenBed op boerderijvakantie naar het kleinschalige fruitteeltbedrijf t’ Boshuis van boer Hank en zijn zoon Paul. Boerderij 't Boshuis is rond 1650 opgericht, oorspronkelijk als dorsschuur voor het kasteel Hackfort. De boerderij staat op het schitterende landgoed Hackfort, in de Graafschap, van de Vereniging Natuurmonumenten. De tenthuisjes staan op ruime plaatsen tussen groen en er zijn goede (speel)voorzieningen voor kinderen.

Kinderactiviteiten

Oogst je eigen groenten en kook ze op de eigen houtkachel of barbecue bij je tenthuisje. Of stap samen met papa en mama in de hottub of sauna. Of help boer Hank en zijn zoon Paul met het voeren van de dieren en speel een potje boerengolf. En je zult heerlijk slapen in je bedstee of stapelbed. Of trek er opuit om de prachtige natuur van Gelderland te ontdekken. Kasteel Hackfort ligt in de buurt en de oude binnenstad van Zutphen is ook de moeite waard.

Tip: bestel de ontbijtmand en het boerensoeppakket en maak je eigen soepje in een echte heksenketel.

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Of kies voor een houten vakantiehuisje voor zes personen. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten BoerenBed Het Boshuis

Honden toegestaan
Boerderijwinkeltje
Pizza oven
Sauna
Boerengolf

In de buurt van BoerenBed Het Boshuis

Reviews 0 BoerenBed Het Boshuis

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor BoerenBed Het Boshuis

Foto's 8 BoerenBed Het Boshuis

Door jou bekeken

BoerenBed Het Boshuis

Accommodatie