BoerenBed Hoeve de Betuwe

  • Knuffelschuur
  • Alpaca's
  • Dieren voeren

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve de Betuwe

Over BoerenBed Hoeve de Betuwe

Ontdek Hoeve de Betuwe in het Gelderse Dreumel. Boer Tom en boerin Daisy wonen op deze biologische boerderij samen met hun kinderen en vele dieren, waaronder alpaca's, konijnen en kippen. Met een groot aantal melkkoeien en akkers vol met pompoen, maïs, bonen, suikerbieten en wortelen ontdek je hier het echte boerenleven. Vanuit je tenthuisje heb je een prachtig uitzicht over de weilanden.

Kinderactiviteiten

Ga op stap met de alpaca’s; samen met boerin Daisy loop je een leuke route. Of kies voor een potje voetballen, trampoline springen en slingeren in de speelschuur, het kan hier allemaal! Help mee met het uit de wei halen van de koeien, geef de kalfjes melk en help bij het voeren van alle andere dieren. Wist je dat... het ook mogelijk is om gedurende je verblijf een eigen privé konijntje te verzorgen! Of wat dacht je van je eigen pizza maken. Word wakker in je bedstee en smul van de ontbijtmand en kook je eigen boerensoepje op een echte heksenketel!

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche bij de tent of een privé douche bij de boerderij. Of kies voor de BoerenSchuur voor 12 personen met een douche naast de schuur. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Pizza avonden
Bestel maaltijdmanden
Boerensoeppakket
Ontbijtmand
Groepsaccommodatie tot 12 personen
Biologisch boerenbedrijf
Boerenwinkeltje
Bestel vers brood
Privé konijn tijdens je verblijf
Honden toegestaan
Pizza oven

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed Hoeve de Betuwe

Door jou bekeken

BoerenBed Hoeve de Betuwe

Accommodatie