BoerenBed Landgoed Volenbeek

  • Knuffelschuur
  • Wandelen met alpaca's
  • Hottub beschikbaar

Vind de beste prijs voor BoerenBed Landgoed Volenbeek

Over BoerenBed Landgoed Volenbeek

Beleef een te gekke boerderij vakantie bij Landgoed Volenbeek in Ermelo! Op deze BoerenBed-boerderij melken boer Wouter en boerin Thea dagelijks ongeveer 75 koeien. Lekker spelen kan in de verbouwde stal die je op loopafstand van de Tenthuisjes vindt. Liever erop uit in de mooie omgeving? Er worden vanuit Landgoed Volenbeek superleuke huifkartochten georganiseerd!


 


Kinderactiviteiten

Boswandelingen, hutten bouwen, trampoline springen en in bomen klimmen, het kan hier allemaal! De kinderen zijn lekker aan het spelen in het bos of helpen boer Wouter met het verzorgen van de koeien. Stook de houtkachel aan, haal verse eitjes bij het kippenhok, verse melk bij de koeienstal en bak de lekkerste pannenkoeken op het houtvuur. En vergeet niet een boswandeling met alpaca Speech te maken.

Tip: het is mogelijk om tijdens je vakantie je eigen privé konijn te verzorgen. Of wat dacht je van zelf soep maken met een boerensoeppakket in een echte 'heksenketel'. 

Tenthuisje met houtkachel en bedstee

Vier vakantie in een tenthuisje van 45-50 m2 op de boerderij. Back to basic zonder elektriciteit, maar met een gave houtkachel, leefruimte, keuken, drie slaapkamers - ouderslaapkamer, kamer met bedstee en een kamer met stapelbed, toilet en privé douche. Je kunt kiezen voor een douche in de tent, bij de tent of een privé douche bij de boer. Super knus en oergezellig!

Faciliteiten

Houtgestookte broodoven
Dierenweide
Hottub beschikbaar
Fietsenverhuur
Kindermeubilair (een bedje, box en stoel) te huur
De boerenactiviteiten verschillen per BoerenBed boerderij; iedere boerderij heeft namelijk zijn eigen ‘specialiteit’.
Een compleet ingerichte BoerenBed tent voor 6 personen (met toilet)
BoerenBed Boerderijwinkel
Wandelen met alpaca's
Kippenhok, voor je dagelijkse eitje

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor BoerenBed Landgoed Volenbeek

Foto's 8

Door jou bekeken

BoerenBed Landgoed Volenbeek

Accommodatie