Recreatiepark Het Esmeer

  • Strandbad en outdoor speelparadijs
  • Gezellig restaurant met terras
  • Dagjes uit naar de Efteling, Den Bosch en De Beekse Bergen

Vind de beste prijs voor Recreatiepark Het Esmeer

Over Recreatiepark Het Esmeer

Op een unieke locatie, als schiereiland gelegen tussen het Esmeer en de Maas, vind je Recreatiepark het Esmeer. Een prachtig park met een jachthaven met beschikbare ligplaatsen. Recreatiepark het Esmeer is hét vakantiepark als je van water houdt. Verblijf op dit mooie landgoed in een vakantiehuis welke van alle gemakken is voorzien. Direct naast het park beleef je uren waterplezier bij het strandbad en het outdoor speelparadijs. Maak prachtige fiets- en wandeltochten en bezoek verschillende dorpjes in de omgeving van het park.


Alle luxe ervaren op dit vakantiepark? Boek dan een van de woningen met eigen wellness faciliteiten en kom volledig tot rust in de sauna.

Kinderactiviteiten

Recreatiepark het Esmeer is een gezellig vakantiepark waar jong en oud zich kunnen vermaken. Direct naast het park beleef je uren waterplezier bij het strandbad en het outdoor speelparadijs. De kids spelen potjes tafeltennissen met vakantievrienden, klimmen en klauteren in de outdoor speeltuin, terwijl jij geniet van een goed boek in de tuin van jouw vakantiehuis. Eropuit tijdens je vakantie? Ontdek de omgeving van het park. Zo zijn er prachtige fiets- en wandelroutes direct vanaf het vakantiepark om de omgeving te ontdekken, maar kun je ook de gezellige dorpjes en steden bezoeken. In de nabije omgeving van Recreatiepark het Esmeer vind je ook populaire attractieparken, dierentuinen en musea. Kaartjes hiervoor zijn te koop bij de receptie op het park, zodat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan met de kids.

Faciliteiten

Recreatieplas direct naast het park
Gezellige restaurant met terras
Speeltuin
Sportvelden
Fietsverhuur
Huisdieren toegestaan

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Recreatiepark Het Esmeer

Foto's 26

Door jou bekeken

Recreatiepark Het Esmeer

Accommodatie