Vakantiepark 't Hooge Holt

  • Midgetgolf, tennis & kinderboerderij
  • Uit je dak in indoor speelparadijs Mad Monkey Jungle
  • KidsClub met vakantievrienden Guus & Gelien

Vind de beste prijs voor Vakantiepark 't Hooge Holt

Over Vakantiepark 't Hooge Holt

Vakantiepark ’t Hooge Holt is een gezellig en kindvriendelijk vakantiepark aan de rand van Gramsbergen, midden in een landelijk natuurgebied. Vakantie vieren op dit park doe je in een van de 220 vakantiewoningen. Plons in het binnen- of buitenbad, sla een balletje op de midgetgolfbaan of raak de kegels bij de bowling. Bij de receptie huur je een fiets om de omgeving te verkennen, leuk als je er een dagje op uit wil!

Kinderactiviteiten

De meeste lol op dit adresje beleef je met vakantievrienden Guus & Gelien, de vaste bewoners van Vakantiepark ’t Hooge Holt. Samen met het animatieteam regelen zij de leukste dingen om te doen! Ga met ze mee het bos ontdekken, koekjes bakken, lekker sporten, spelletjes doen, naar de kinderboerderij, dansen in de Kids Disco en knutselen in de Kids Club. En: uit je dak gaan in de Mad Monkey Jungle hoort er natuurlijk ook bij.

Mad Monkey Jungle

De Mad Monkey Jungle is een gigagrote indoor speeltuin waar je helemaal uit je dak kunt gaan! Je vind er onder meer een klimwand, een buisglijbaan, een kussenhoek, een zandwip en een lianenopgang. Superspannend en spectaculair! Speel, klim en klauter als een echt aapje en leef je uit in de supercoole jungle.

Arrangementen

Vakantie vieren bij ’t Hooge Holt doe je bijvoorbeeld met de coole arrangementen. Een dagje eropuit? Boek dan het Speelarrangement, waarbij je toegang krijgt tot de Mad Monkey Jungle, een potje midgetgolf speelt, een wedstrijdje tennis én een potje bowlen. Of blijf een heel weekend en boek het 4-daags weekendarrangement, inclusief familieticket voor Attractiepark Slagharen en 3 overnachtingen in een Finse chalet.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Vakantiepark 't Hooge Holt

Foto's 8

Door jou bekeken

Vakantiepark 't Hooge Holt

Accommodatie