Vakantiepark De Soeten Haert

Vakantiepark De Soeten Haert

Vakantiepark De Soeten Haert
  • Direct aan het Noordzee strand
  • Zeilen, surfen, duiken, vissen, wandelen, fietsen of toch zwemmen?
  • Koos Konijn Kidsclub

Over Vakantiepark De Soeten Haert

Direct aan het Noordzee strand ligt vakantiepark de Soeten Haert. Ideaal voor een strandvakantie, een watersport vakantie of voor een fietsvakantie. Zeilen, surfen, duiken, vissen, wandelen, fietsen, zwemmen? Het kan hier allemaal! Voor kinderen is er ook nog de gezellige kidsclub van Koos Konijn. Samen met Koos en je vakantievriendjes kan je meedoen aan de leukste activiteiten voor kids, zoals knutselen, spelletjes en sporten. Hou je van swingen? In de disco van Koos Konijn kan je met je voetjes van de vloer!

Vakantiepark De Soeten Haert

Kinderanimatie

Bij de Koos Konijn Kidsclub ontmoet je nieuwe vakantievriendjes om lekker mee te spelen tijdens je vakantie! Met hen doe je mee aan allemaal leuke activiteiten. Wat dacht je van de kinderdisco? Laat je beste dance moves zien en maak indruk op al je nieuwe vriendjes! Knutsel je liever? Geen probleem! Er zijn een hele hoop knutselfaciliteiten aanwezig waarmee jij iets prachtigs kan maken voor je slaapkamer, ouders, vriendjes, broertjes of zusjes! Of ga je een prachtige tekening voor Koos Konijn maken? Bij de Soeten Haert kan je lekker rond racen op kinderfietsjes! Hier kunnen mama en papa namelijk fietsjes voor je huren! Bij dit park kan je ook heerlijk in de speeltuin spelen. Lekker schommelen of van glijbanen roetsjen! In het park zijn meerdere kleine speeltuintjes te vinden, dus er is er altijd wel eentje in de buurt van jouw accommodatie! Maar je moet ze natuurlijk allemaal even proberen!

Vakantiepark De Soeten Haert

Op vakantie met een baby en/of kleine kinderen

Voor dreumesen kan je een baby- of peuterpakket bij bestellen. Deze pakketten staan bij aankomst al op je te wachten in je accommodatie! In het babypakket zitten de volgende kinderfaciliteiten:

  • Campingbedje (exclusief linnengoed en dekentje)
  • Kinderstoel
  • Babybadje (alleen in het Babypakket)
  • Box (alleen in het Babypakket)

Voor €5,50 huur je een fietsstoeltje voor de kleine bij je fiets. Zo kan de kleine ook genieten van de heerlijke fietstochten langs de duinen!

Vakantiepark De Soeten Haert

Waterpret

Ruik je de zilte lucht van de zee al? Dat komt omdat deze dichtbij de Soeten Haert ligt! Je kan er makkelijk lopend heen! Kleine kids kunnen ook lopen, of rijden in de bolderkar mee naar het strand! Hier begint de pret! Spelen in het zand om daarna al het zand weer van je af te spoelen in de zee! Bij dit park heb je gratis toegang tot het overdekte zwembad van Zeeland Village. 

Faciliteiten Vakantiepark De Soeten Haert

Afstand tot strand: max. 1 km
ontbijtshop
Receptie op het park
strand
Fietsenverhuur
Eetcafé / bar
Snackbar
Poolbiljart
Recreatieprogramma
Speeltuin(en)
Sport-/ speelveld(en)
Vismogelijkheden

In de buurt van Vakantiepark De Soeten Haert

Reviews 0 Vakantiepark De Soeten Haert

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 9 Vakantiepark De Soeten Haert

Hoofdafbeelding.jpg
vakantiepark-de-soeten-haert (2).jpg
vakantiepark-de-soeten-haert (2).png
vakantiepark-de-soeten-haert (3).jpg
vakantiepark-de-soeten-haert (3).png
vakantiepark-de-soeten-haert (4).jpg
vakantiepark-de-soeten-haert (5).jpg
vakantiepark-de-soeten-haert.jpg
vakantiepark-de-soeten-haert.png

Door jou bekeken

Vakantiepark De Soeten Haert

Accommodatie