Oceanië

Oceanië met kinderen

Australie en Nieuw Zeeland zijn super geschikt voor een rondreis met kinderen. In Australie start je reis vaak in Sydney en zie je tijdens het toeren kangaroes en koalas. Nieuw Zeeland is echt het land van de schapen en Maori cultuur.

Oceanië met kinderen

Meer inspiratie

Oceanië met kinderen

Nieuw Zeeland

Wie herinnert zich niet de indrukwekkende landschappen uit de Lord of the Rings films? Deze plekken kun je zelf bezoeken en wel in Nieuw-Zeeland. Dit schitterende land was de filmlocatie van de fil..

Oceanië met kinderen

1

Australië met kinderen

Australie en Nieuw Zeeland zijn zeer geschikt om een avontuurlijke rondreis met kinderen te maken. Australie is vooral leuk voor kinderen omdat tijdens je rondreis regelmatig een Kangoeroe langs ziet hoppen of een Koala beer in de boom ziet hangen. Hotspots die vooral leuk zijn om te bezoeken  voor kinderen en familie zijn de bruisende stad Sydney, de Aussie farms ofwel de boerderijen, Ayers Rock (grote rode rotsformatie in de woestijn), de Gold Coast voor zon, zee en strand,  Moreton Island  en om te sandboarden (van een zandduin naar beneden glijden). Australië is ook een paradijs voor snorkelliefhebbers. Nieuw Zeeland is het land van de schapen. Er wonen hier zelfs meer schapen als mensen en een bezoekje aan een schapenfarm mag dan natuurlijk niet ontbreken. Nieuw Zeeland staat bekend om de prachtige natuur en op rondreis in Nieuw Zeeland met kinderen kan je kennis maken met de oude cultuur van de Maori´s, prachtige natuurwandelingen maken en bijzondere dieren spotten. Wandel over de gletsjes, ga kajakken tussen de zeehonden, of op zoek naar pinguïns en walvissen!   

Oceanië met kinderen

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Oceanië met kinderen

Thema