Australie en Nieuw Zeeland zijn super geschikt voor een rondreis met kinderen. In Australie start je reis vaak in Sydney en zie je tijdens het toeren kangaroes en koalas. Nieuw Zeeland is echt het land van de schapen en Maori cultuur.

Australië met kinderen

Australie en Nieuw Zeeland zijn zeer geschikt om een avontuurlijke rondreis met kinderen te maken. Australie is vooral leuk voor kinderen omdat tijdens je rondreis regelmatig een Kangoeroe langs ziet hoppen of een Koala beer in de boom ziet hangen. Hotspots die vooral leuk zijn om te bezoeken  voor kinderen en familie zijn de bruisende stad Sydney, de Aussie farms ofwel de boerderijen, Ayers Rock (grote rode rotsformatie in de woestijn), de Gold Coast voor zon, zee en strand,  Moreton Island  en om te sandboarden (van een zandduin naar beneden glijden). Australië is ook een paradijs voor snorkelliefhebbers. Nieuw Zeeland is het land van de schapen. Er wonen hier zelfs meer schapen als mensen en een bezoekje aan een schapenfarm mag dan natuurlijk niet ontbreken. Nieuw Zeeland staat bekend om de prachtige natuur en op rondreis in Nieuw Zeeland met kinderen kan je kennis maken met de oude cultuur van de Maori´s, prachtige natuurwandelingen maken en bijzondere dieren spotten. Wandel over de gletsjes, ga kajakken tussen de zeehonden, of op zoek naar pinguïns en walvissen!   

Australië met kinderen

Deel sterren uit!

Ik geef Australie met kinderen:

Score: 3 sterren uit 7 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Travelnauts
Travelnauts

Sydney, koala's, regenwouden en strand in Australië

Top 2 Australie met kinderen
Safari in Tanzania en zwemmen in Zanzibar

Safari in Tanzania en zwemmen in Zanzibar

  • Slapen in een boomhut
  • Dolfijnen voeren
  • Op safari en chillen op het strand
1
Riksja Family Australië - Let's go Down Under

Riksja Family Australië - Let's go Down Under

  • Kamperen in de Outback of overnachten in Familiekamers
  • Koala's, krokodillen en kangoeroes spotten
  • Fietsen, raften en snorkelen met zeeschildpadden
2

Bekijk locatie op google maps

Bestemmingen in Australie met kinderen
Australie

Australie

Op zoek naar informatie voor een vakantie Australie met kinderen? Hier vind je de leukste tips voor gezinnen. Surf over hoge golven bij Gold Coast, ga naar Sydney of ga naar de ruige outback.

Nieuw Zeeland

Nieuw Zeeland

Een ongerepte natuur met vulkanen, gletsjers, ruige kusten, meren en bossen. Een vakantie naar Nieuw-Zeeland met kinderen is alleen voor avontuurlijke gezinnen die gek zijn op het buitenleven!