Attractie top 5 Phantasialand

  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

In pretpark Phantasialand kun je kiezen uit zoveel attracties, dat wij van Kids Vakantiegids alvast de leukste en bijzonderste attracties voor je op een rijtje hebben gezet. Hieronder vind je de top 5.

Attractie top 5 Phantasialand

Attractie top 5 Phantasialand

1

Top 5 attracties Phantasialand

1. Maak een vrije val in de Mystery Castle

Een hoge toren, een duistere poort... stap binnen bij Mystery Castle! Na een aantal donkere gangen, waar ook trollen wonen, kom je bij de toren... hier wacht je een spannende vrije val van 65m! Ontkom jij aan de vloek van professor Von Windhoven?

2. Afrika in de Black Mamba

Afrika in een supersnelle rit? Stap dan in de Black Mamba in Deep in Africa! In deze vlotte achtbaan hang je met je benen los en met een snelheid van 80 kilometer per uur suis je wel vier keer over de kop! 

3. Op muizenjacht

In Maus au Chocolat ga je op virtuele muizenjacht in de keizerlijke bakkerij! De tocht gaat langs grote 3D-filmschermen, waarop de kleine knaagdieren zich tegoed doen aan de taarten van meester-bakker Gustav Lehmann. Elke verjaagde muis levert punten op; haal jij de hoogste score?

4. Phantasialand - Colorado Adventure

Stap in voor de Colorado Adventure! De mijntrein raast door canyons, tussen rotsblokken door en dondert door het berglandschap vol spleten, bestijgt bergen en suist door haarscherpe bochten.

5. Phantasialand - Wildwash Creek

Stap in een boomstam en vaar rustig door de bergbeek. Maar plotseling blijkt het beekje een onstuimige wildwaterbaan te zijn! De stroming sleurt je mee naar beneden. Kijk uit dat je niet nat wordt!

Check voor nog veel meer supergave attracties de pagina over pretpark Phantasialand!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3 (4 reviews)

Door jou bekeken

Attractie top 5 Phantasialand

Thema