Phantasialand hotels

Blijf slapen op je favoriete pretpark

7 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Pretpark Phantasialand in Brühl bij Keulen is een onwijs leuk pretpark voor kinderen in Duitsland, op ongeveer twee uur rijden vanaf Arnhem. Phantasialand bestaat uit 6 thema’s, telt 40 attracties spectaculaire shows en heeft ook nog twee eigen Phantasialand hotels! Dus ideaal voor een weekendje weg of een tussenstop tijdens je vakantie naar een verdere bestemming in bijvoorbeeld Oostenrijk, Zwitserland of Kroatië. 

Phantasialand hotels

Phantasialand hotels

1

Phantasialand Hotels

Pretpark Phantasialand is niet alleen leuk voor een gezellig dagje uit, maar ook super geschikt voor een weekendje weg met de kinderen. Of je nu zoekt naar Phantasialand met overnachting, Phantasialand arrangement, busreizen naar Phantasialand of een verblijf in de buurt van Phantasialand, Kids Vakantiegids heeft het voor je uitgezocht!

Phantasialand met overnachting

Phantasialand heeft twee eigen hotels. Na je bezoek aan het pretpark kun je hier heerlijk verder dromen in Phantasialand stijl! Phantasialand Hotel Matamba grenst direct aan pretpark Phantasialand. Het Phantasialand hotel is geheel gebouwd in de Afrika stijl; vrolijke kleuren, schilderijen, houten maskers, expotische planten en originele Afrikaanse meubels! Alle kamers hebben een kindvriendelijke inrichting en er is een binnen- en buitenspeelruimte voor kids. Ook kunnen kinderen genieten van hun eigen kinderbuffet en kunnen ze menu's kiezen van een eigen kindermenukaart.

Phantasialand Hotel Ling Bao grenst direct aan het pretpark Phantasialand. Zoals de naam al doet vermoeden zit je hier in het China Town van Phantasialand. Het Phantasialand hotel is geheel ingericht in de Chinese stijl. Voor kids is er een kinderspeelkamer en een eigen kinderbuffet met een kindermenukaart.

Pretpark Phantasialand

Phantasialand bestaat uit 6 spannende thema’s, namelijk Deep in Africa, Mexico, Mystery, Fantasy, China Town en Berlin. In elke themagebied in Phantasialand staan bijzondere, leuke en spannende attracties. Hier vind je er meer info over de attracties en de themagebieden. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.2 (5 reviews)

Door jou bekeken

Phantasialand hotels

Thema