LEGOLAND Billund Resort

LEGOLAND Billund Resort

Zin in een supergave shortbreak? Check het Deense Legoland Billund Resort. In dit resort vind je het spiksplinternieuwe vakantiepark Lalandia waar de vakantiefun vanaf spettert, het ultracoole pretpark Legoland met Hotel Legoland en het safaripark Givskud Zoo!

Het LEGOLAND pretpark, Hotel LEGOLAND, vakantiepark Lalandia en Safaripark GIVSKUD ZOO vormen samen samen het LEGOLAND Billund Resort, de basis voor een perfecte (korte) vakantie in Denemarken. Treed binnen in LEGOLAND, een wereld gebouwd uit meer dan 60 miljoen LEGO steentjes, waar je volop kunt spelen, proberen, ontdekken, lachen, bouwen en je lef testen. En dat allemaal tegelijkertijd. Ontdek de ongekende mogelijkheden van Vakantiepark Lalandia met haar moderne vakantiewoningen, de sportieve én ontspannende faciliteiten en het Aquadome het grootste zwemparadijs in Scandinavië. Een hele andere beleving ervaar je tijdens een bezoekje aan safaripark Givskud Zoo, waar je van héél dichtbij kennis maakt met het grote wild in een natuurlijke omgeving vanuit je eigen auto of in de unieke safaribussen. Spannend!

Slapen tussen miljoenen LEGOsteentjes.

Na een dagje LEGOLAND park gaat de LEGOpret verder in Hotel LEGOLAND, of vakantiepark Lalandia. Check alle informatie over deze accommodaties op de pagina LEGOLAND Vakantie.

Givskud Zoo

Na een LEGOsafari in het LEGOLAND park is het ook wel net zo leuk om al je LEGOdieren in het écht te spotten! Dat kan in Givskud Zoo, op ongeveer 25 kilometer van het Legoland pretpark. Rijd door de savanne en bewonder giraffen, zebra's en antilopen die vlak voor je neus de weg oversteken. Ga verder in het superspannende gebied van de leeuwen en voel de spanning wanneer de leeuwenkoning en zijn vrienden rond je auto lopen. Zijn alle raampjes dicht?!

Te voet kun je het verblijf van de gorilla’s bezoeken en de mannetjesgorilla Samson en de brutale gorillababy's begroeten. Of wat dacht je van een bezoek aan de maki's en de berberapen die vrij rondlopen door het gebied? Het grootste deel van het seizoen zijn er dagelijkse voermomenten van olifanten, gorilla's en neushoorns. Helemaal leuk: bij het voeren van de kamelen mag je zelfs meehelpen!

Tijdens de safari zijn er onderweg gezellige plekken om te picknicken of te barbecueën. Of prik een vorkje in een van de eetgelegenheden van het park. Er is keus genoeg! Maar er is nog meer: heb je alle dieren gespot, dan kun je terecht in de grote speeltuin! Trouwens, in het weekend en in het hoogseizoen mogen kids met de safaritrein meerijden, goud wassen en brood bakken boven een kamvuur in het Tipikamp!

Aquadome & Monkey Tonkey Land 

Op het enorme vakantiepark Lalandia vind je allerlei Aquadome, hier word je ondergedompeld in waterpret. Laat je overspoelen door wilde golven, glijd van wildwaterglijbanen met spectaculaire licht effecten en stap in de onwijs gave Tornado die je meevoert naar het buitenzwembad!

Blijf je liever op het droge? Dan zit je helemaal goed in Monkey Tonkey land. Hier kun je je uitleven als een echt aapje. Klim en klauter door de drie etages tellende speeljungle, speel je gek in de Lego speeltuin of duik in de mega ballenbak. Nog energie over? In Lalandia kan je óók nog gezellig een potje gaan bowlen of minigolfen!

Deel sterren uit!

Ik geef LEGOLAND Billund Resort:

Score: 4 sterren uit 7 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
Buro Scanbrit
Buro Scanbrit

Denemarken vakantie met 1 of meer dagen LEGOLAND

TUI
TUI

Exclusieve LEGOLAND aanbiedingen | Resort pas & LEGO cadeau

Top 3 LEGOLAND Billund Resort
Lalandia Billund

Lalandia Billund

  • Grootste indoor Aquapark van Noord-Europa
  • Gaaf Monkey-Tonkey indoorspeelparadijs
  • Op slechts 700 meter van pretpark LEGOLAND®
1
Hotel LEGOLAND

Hotel LEGOLAND ★ ★ ★ ★

  • Pal naast attractiepark LEGOLAND
  • Themakamers met LEGO speelgoed
  • Voordelige Resort Pas bij te boeken
2
Vakantiepark Legoland Holiday Village

Vakantiepark Legoland Holiday Village ★ ★ ★

  • Pretpark LEGOLAND op 400 meter
  • Speeltuin & Kinderboerderij
  • Piratenkamers & Cowboyhuisjes
3

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Legoland vakantie

Legoland vakantie

Een Legoland Billund vakantie Denemarken? Natuurlijk wil je dat! Tijdens jouw vakantie in Legoland verblijf je in het Legoland Hotel of op Vakantiepark Lalandia Billund. Daarnaast bezoek je uiteraard Legoland en zie je wilde dieren in safaripark Givskud Zoo.