Camping Las Dunas

  • Miniclub
  • Discotheek voor tieners
  • Direct aan strand

Vind de beste prijs voor Camping Las Dunas

Over Camping Las Dunas

Camping Las Dunas in Sant Pere Pescador is een uitgestrekte en mooie camping direct gelegen aan een breed zandstrand. Vanwege de vele faciliteiten is Las Dunas een geweldige camping voor het hele gezin.

De camping heeft 2 zwembaden, een groot bad en een ondiep bad voor de kleintjes. Naast het zwembad zijn er meerdere speeltuinen, twee tennisbanen en een voetbal-, basket- en volleybalveld. Bij de surfschool kun je je aanmelden voor wind- of kitesurfen. 's Avonds zijn er spectaculaire shows en tieners kunnen swingen in de geluidsdichte disco naast de camping. Doe mee aan de sportwedstrijden die worden georganiseerd door het animatieteam. Voor de kleintjes is er een afwisselend programma in de Laladu Club. 

Kinderactiviteiten

In het hoogseizoen kunnen kids lekker knutselen en meedoen aan gave activiteiten in de miniclub. Of wat dacht je van er op los klimmen en klauteren in de coole speeltuin? Zelfs tieners hebben het hier naar hun zin. 's Avonds swingen ze er op los met al hun nieuwe vakantievrienden in de discotheek, overdag chillen ze lekker aan het strand, gaan ze de strijd aan met de golven bij de surfschool of spelen ze een lekker potje voetbal of basketbal.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping Las Dunas

Foto's 6

Door jou bekeken

Camping Las Dunas

Accommodatie