Hotel Sea Planet Resort & Spa

  • Aan een privé kiezelstrand
  • Glijbanen, kinderbad en waterkasteel
  • Miniclub (4 t/m 12 jaar) en kidsbuffet

Vind de beste prijs voor Hotel Sea Planet Resort & Spa

Over Hotel Sea Planet Resort & Spa

Sea Planet is een prachtig 5-sterren hotel met verzorgde kamers, 6 spectaculaire glijbanen en véél waterpret. Het hotel is direct gelegen aan het strand. Een heerlijk hotel om ultiem te relaxen en te genieten. Er is gratis WiFi, verzorgde en ruime familiekamers en een uitgebreid wellnesscentrum met hamam, sauna en stoombad. Lekker bezig zijn kan je in de fitness, op de tennisbaan of bij het beachvolleybal. Kinderen vermaken zich ondertussen prima in het zwembad en met het toffe kinderprogramma waar ze de leukste activiteiten beleven!

Kinderactiviteiten

In dit hotel heb je alles voor een toffe kindervakantie. Er is een groot waterspeeltoestel in de vorm van een kasteel. Bij het zwembad vind je maar liefst 6 spectaculaire glijbanen en een apart kinderbad voor de allerkleinsten. Daarnaast is er een speeltuin en een miniclub voor kids van 4 t/m 12 jaar. 

Aquamania: gegarandeerd waterpret

Neckermann biedt je met haar Aquamania label waterglijbanen-garantie en volop aquapark-fun! Ieder hotel met aquapark onder dit label heeft minimaal 5 fantastische waterglijbanen. De hotels zijn met zorg geselecteerd, hebben altijd minimaal 3 sterren en bieden eindeloos waterpret voor de kids. De Aquamania-accommodaties beschikken naast de waterparken en zwembaden natuurlijk ook over een keur aan andere animatiefaciliteiten voor jong en oud.

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Sea Planet Resort & Spa

Foto's 16

Door jou bekeken

Hotel Sea Planet Resort & Spa

Accommodatie