Vakantie hemelvaart

Vakantie hemelvaart

Vakantie! Hemelvaart is het ideale moment om een lekker lang weekend weg te plannen met de kids, want in het heel Nederland worden allerlei leuke Hemelvaart activiteiten georganiseerd. Bovendien bieden een aantal vakantieparken leuke weekendje weg met Hemelvaart arrangementen. Hemelvaart valt in 2019 op donderdag 30 mei. 

Deel sterren uit!

Ik geef Vakantie hemelvaart:

Score: 4 sterren uit 8 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Vakantie hemelvaart
Tot 20% korting | Hemelvaart & Pinksteren
Tot 20% korting

Tot 20% korting | Hemelvaart & Pinksteren

Boek jouw verblijf bij Recreatiepark de Boshoek in de periode van 20 mei tot 2 juni met extra korting. Je krijgt 20% korting zodra je de kortingscode hepi2020 gebruikt. Hemelvaart: 20 mei t/m 25 mei. Pinksteren: 29 mei t/m 2 juni.

1
Pinksteren & Hemelvaart | Sprookjescamping
Vanaf € 459

Pinksteren & Hemelvaart | Sprookjescamping

Het Hemelvaart & Pinksteren arrangement bij de Sprookjescamping is geldig vanaf 20/05 tot en met 01/06. Je profiteert van extra korting en boekt het arrangement vanaf € 459,-. Een Hemelvaartweekend en Pinksterweekend zijn ook los te boeken.

2
Artikelen & tips van de redactie
Weekendje Weg Hemelvaart

Weekendje Weg Hemelvaart

Hemelvaarstdag is een nationale vrije dag en zodoende kun je met de kinderen heerlijk op hemelvaart vakantie. Plak de vrijdag erbij aan, zoek een leuke hemelsvaart aanbieding uit bij een vakantiepark en ga een lekker weekend weg met Hemelvaart! 

Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland

Kindvriendelijke vakantieparken in Nederland

Weg met Hemelvaart? Hier vind je een overzicht van de leukste vakantieparken voor kids in heel Nederland. Per provincie hebben we de gaafste adresjes geselecteerd. Hier wacht je gegarandeerd een Hemelvaartsweekend propvol vakantiefun!  

Kindercamping Nederland

Kindercamping Nederland

Weekendje weg met Hemelvaart naar een leuke kindercamping in Nederland? Op deze zeer kindvriendelijke campings worden de leukste kinderactiviteiten georganiseerd! Vooral Overijssel en Brabant zijn populair, maar ook een kindercamping aan zee of een boerderijcamping zijn zeer gewild in het Hemelsvaartweekend.