Vakantie met zwemvijver Nederland

39 Vakanties gevonden

Op zoek naar een vakantie met zwemvijver in Nederland? Dan zit je in eigen land helemaal goed! Zodra het zonnetje zich weer laat zien is er natuurlijk niets fijner dan spetteren en splashen in het water. Een zwemvijver met gave speeltoestellen en een zandstrand is dan ideaal. In Nederland vind je genoeg leuke kindvriendelijke adresjes met een zwemvijver. 

1

Vakantie met zwemvijver Nederland

Voel jij je als een vis in het water? Vier je kindervakantie dan met een zwemvijver in Nederland. In ons eigen kikkerlandje vind je veel van dit soort natuurlijk aangelegde zwemvijvers. Heb jij in het zwembad vaak last van prikogen door al het chloor? In een zwemvijver heb je daar geen last van. Voor kids die graag in de natuur ravotten en van waterpret houden is een zwemvijver ideaal. Bij de meeste kindvriendelijke vakantieadresjes is de zwemvijver omringd door een fijn zandstrand en/ of grasveld zodat je lekker ontspannen kunt zonnebaden of zandkastelen kunt bouwen. Vaak staan er leuke speeltoestellen in het water zoals glijbanen, klim- en klauterelementen en een kabelbaan. Speciaal voor kleine waterratjes zijn er ook ondiepe stukken zodat de kleintjes onbezorgd kunnen spatteren.

2

Vakantie met zwemvijver Overijssel

Voor een kindervakantie met zwemvijver zit je in Overijssel helemaal goed. Tijdens je kindervakantie op kindercamping Vakantiepark het Stoetenslagh staat het strandthema centraal. De giga gigantische zwemvijver is omringd door een fijn zandstrand en daar omheen ligt gras zodat je een mooi kleurtje kunt opdoen vanaf je handdoekje, luie stoel of coole hangmat. Vergeet vooral je strandspullen niet en bak zandtaartjes voor de hele familie. Snelheidsduivels trotseren de coole waterglijbanen. Echte durfvals nemen plaats op een band en roetsjen in rap tempo naar beneden van de stoere Tubbysplash. Je kunt ook met droge voeten de zwemvijver oversteken met de kabelbaan. Daarnaast kun je er fijn spelen en klimmen en klauteren op de speeltoestellen. Je kunt natuurlijk ook zelf een opblaasbootje meenemen en de zwemvijver overvaren. Nog zo’n topadresje met zwemvijver in Nederland is Beerze Bulten in de plaats Beerze. Op deze toffe kindercamping beleef je eindeloos veel speelplezier op het Giga Konijnenveld van maar liefst 1000 m2! Midden op het terrein van Beerze Bulten vind je een grote zwemvijver met een fijn zandstrand en mega veel coole klim- en klautertoestellen en een stoere kabelbaan. Perfect voor kids die van avontuur en een uitdaging houden.

3

Vakantie met zwemvijver Drenthe

Wil jij op vakantie met een zwemvijver in Drenthe? Een echte aanrader is het kindvriendelijke vakantiepark Hof van Saksen van Landal Greenparks. Hier vind je alles wat je hartje begeert als het gaat om waterpret. Naast mega coole waterglijbanen, waterspeeltoestellen en een overdekt zwembad, kun je als gast van Hof van Saksen ook gebruik maken van de grote zwemvijver met strand. Vergeet je zwem- en strandspulletjes dus niet. Gewapend met een emmertje en een schep bouw jij de mooiste zandkastelen. In de zwemvijver kun je lekker pootjebaden, spetteren of baantjes trekken. Op kindercamping Vakantiepark Witterzomer in Assen beleef je een te gekke kidsvakantie met zwemvijver. In de zwemvijver kunnen kids, ook de allerkleinsten, veilig spelen met water. Het strand eromheen loopt namelijk langzaam af in het water en bovendien is er ook een apart gedeelte voor kleine waterratjes. Ga op avontuur en klim en klauter als een aapje over de zwemvijver. Snelheidsduivels nemen de weg naar beneden van de glijbaan.

4

Vakantie met zwemvijver Limburg

Ook in Limburg vier je een top kindervakantie met zwemvijver. Recreatiepark de Leistert in Roggel is een toppertje voor waterratten. Zodra het zonnetje weer tevoorschijn komt kun je je lekker uitleven in en rondom de zwemvijver. Of je nu lekker wilt relaxen op het strand of de ligweide of wat meer actie wilt beleven, het kan hier allemaal! Klim naar de top van de toren en zoef naar beneden van de glijbanen, klauter over het klimparcours naar het vlot en spuit papa en mama nat vanaf de steiger met de stoere water-shooters. Ook zijn er verschillende speelelementen waarmee je lekker kunt kliederen met zand en water. Vergeet je opblaasboot niet om naar de overkant van de zwemvijver te kunnen roeien.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Vakantie met zwemvijver Nederland

Thema