Camping les Vagues

  • Aquapark met glijbanen
  • Kinderanimatie voor alle leeftijden
  • Vlakbij het strand

Vind de beste prijs voor Camping les Vagues

Over Camping les Vagues

Camping Les Vagues ligt in de regio Languedoc-Roussillon, vlakbij Montpellier. De camping beschikt over alle faciliteiten om een onbezorgde vakantie te kunnen verzorgen. Zo is er horeca in de vorm van een restaurant en een bar aanwezig, maar kun je ook kiezen voor een afhaalmaaltijd bij de pizzeria/snackbar. En met een prachtig aquapark met meerdere glijbanen en op minder dan een kilometer een prachtig strand, weet je zeker dat je gaat genieten van de zon, de zee en het strand.

Kinderactiviteiten

Op camping Les Vagues is een breed animatieprogramma voor jong en oud. Zo zijn er verschillende sportlessen te volgen en kunnen kinderen en tieners meedoen aan de kinderclubs. De animatie vind plaats in het hoogseizoen. De animatie is onderverdeeld in drie leeftijdsgroepen: de Kids Club biedt activiteiten aan voor kinderen van 5 tot 7 jaar. De Juniors Club is bedoeld voor kinderen van 8 tot 12 jaar en ook voor tieners van 13 tot 17 jaar wordt een programma georganiseerd. Naast de animatie zijn er speelweiden voor de kids, een springkasteel en kan er minigolf gespeeld worden. En vergeet niet om het gave aquapark met meerdere glijbanen te checken.

Waterpret

Ontdek de 4 turkooisblauwe zwembaden en geniet in de zon van heerlijke zwempartijtjes. Stel uw eigen activiteitenprogramma samen: roetsjwedstrijden van de grote glijbaan, relaxen onder de waterstralen, met de hele familie spelletjes doen in het golfslagbad of de watertuin ... en daarna lekker zonnebaden onder de palmbomen op het Caraïbenstrand. Of volg het pad door de duinen naar het grote strand van Vendres!

Faciliteiten

Voetbal
Sanitair met wasruimte
Minigolf
Jeu de boules banen
Tafeltennis
Fietsen, fietsverhuur
Speelzaal
Wandelen
Buitenzwembaden
Aquagym
waterglijbanen
Basketbal
Restaurant
zwemles
Ijskraam
Ruimte voor krachttraining
Snackbar/ pizzeria (afhaalmogelijkheid)
Fitness
Bakkerij

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Camping les Vagues

Foto's 8

Door jou bekeken

Camping les Vagues

Accommodatie