Camping La Ribeyre

Camping La Ribeyre

Camping La Ribeyre
  • Waterpark met glijbanen op de camping
  • Waterspeeltuin en een binnenzwembad
  • Recreatiemeer met strand

Vind de beste prijs voor Camping La Ribeyre

Over Camping La Ribeyre

Vakantie vieren in een groene omgeving op een camping waar het je aan niets ontbreekt, een geweldig groot waterpark met glijbanen, een waterspeeltuin en een ruim overdekt bad, veel sportactiviteiten, een leuke miniclub voor de kids en ’s avonds leuke shows en optredens in de Sunny bar in de maanden juli en augustus. Maar ook originelere activiteiten zoals kookworkshops en les in fotografie. Maar ook het grote meer met strand is heerlijk om in te zwemmen en je kunt gratis suppen of gebruik maken van een kano! Wil je de omgeving verkennen dan zijn er prachtige wandeltochten te maken en je kunt ook mountainebikes huren op de camping voor een wat langere tocht.

Camping La Ribeyre

Kinderactiviteiten

De Sunny Club voor 6 tot 12 jaar organiseert in juli en augustus heel veel leuke activiteiten en workshops waarbij je zeker snel vriendjes maakt. Dan kun je daarna samen gaan zwemmen, afspreken in 1 van de speeltuinen, voetballen, volleyballen of een van de vele andere sporten en spellen. Het decor met het Middeleeuwse Chateau de Murol zorgt voor het perfecte decor voor een veroveringsstrijd op het meer, of een jacht naar de schat tussen de eeuwenoude bomen.

Waterpret

Privémeer of het zwembad? Aan jou de keus! Waterpret is hier vaste prik op de camping dankzij het aquapark met een overdekt en verwarmd zwembad, een waterval, glijbanen en een waterspeeltuin voor de kleinsten. Zoetwatermatrozen zijn in hun nopjes op het privéstrand. En ook de liefhebbers van beachvolley, stand-up paddle en kanovaren zijn hier vaak te vinden.

In de buurt van Camping La Ribeyre

Reviews 0 Camping La Ribeyre

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Camping La Ribeyre

Foto's 12 Camping La Ribeyre

zwembad
zwembad
zwembad
meer
sunny
peuterbad
zwembad
recreatiemeer
recreatiemeer
strand
hike
survival

Door jou bekeken

Camping La Ribeyre

Accommodatie