Leukste waterparken Gran Canaria

3 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Niets is lekkerder en vooral leuker dan met hete temperaturen op Gran Canaria heel de dag van de allertofste, snelste en hoogste waterglijbanen te roetsjen. Op Gran Canaria vind je drie hele leuke waterparken: Aqualand, Lago Taurito Water Park en Amadores Fun Park. Check hier aan welke waterpark jullie een bezoekje willen of gaan brengen op Gran Canaria.

Leukste waterparken Gran Canaria

Leukste waterparken Gran Canaria

1

Aqualand

Waterpark Aqualand Maspalomas is het grootste waterpark op Gran Canaria en ligt in de plaats Maspalomas. Het waterpark is verdeeld in vier zones: Adrenaline Fun, Family Fun, Kidzworld en Chill Out & Play. Naast de spectaculaire waterglijbanen, heeft Aqualand ook grote waterattracties. Voor een onvergetelijke ervaring kun je zwemmen met zeeleeuwen bij Aqualand! Deze ervaring duurt in totaal veertig minuten en natuurlijk is er ook een foto moment om deze fantastische ervaring voor áltijd vast te leggen.

2

Lago Taurito Water Park

Waterpark Lago Taurito, in de hoofdstad van het eiland; Las Palmas, is het enige waterpark met zout water van de Canarische Eilanden. Stap met zijn tweeën in de band en maak een vrije val in de Roller Coaster, krijg het gevoel alsof je aan het sky diven bent terwijl je van de beruchte Kamikaze zoeft, voel je een stoere piraat en roetsj met de band van de glijbaan in het Mini Park, voor wie even genoeg water heeft gezien is er een bowling- en minigolfbaan en als je er aan toe bent: relaxen in de spa!

Kids Vakantiegids Tip: het liefst elke dag in dit waterpark plonzen? Boek dan je kamer bij Hotel Paradise Lago Taurito & Waterpark. Hier logeren betekent elke dag gratis en onbeperkt roetsjen van de glijbanen van het aquapark.

3

Amadores Fun Park

Fans van Expeditie Robinson mogen het Amadores Fun Park eigenlijk niet overslaan. Een waar survival parcours op zee, aan het Amadores strand. Wie houdt het langst zijn balans en kan het parcours afleggen zonder in zee te vallen? Metershoge lanceringen, giga snelle glijbanen, klimwanden met touwen, balken en trampolines wachten je op. Kids onder de 7 jaar dragen een zwemvest en onder begeleiding met iemand van minimaal 15 jaar oud. Ben jij een échte Robinson?

Kids Vakantiegids Tip: als je zeker weet dat je naar een aquapark wilt tijdens je vakantie op Gran Canaria kun je geld besparen door vooraf online je tickets te bestellen. Dat scheelt je al snel enkele euro’s per ticket, waar je dan weer een koel drankje of een heerlijk ijsje voor kunt kopen.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Leukste waterparken Gran Canaria

Thema