Kindvriendelijke Appartementen Gran Canaria

45 Vakanties gevonden

Heb je op je logeeradres tijdens je vakantie op Gran Canaria met de kinderen graag veel ruimte en een eigen kitchenette zodat je zelf kunt koken? Wil je niet hoeven te fluisteren of verplicht op het balkon hoeven te zitten als de baby of peuter slaapt? Of vind je het juist prettig dat je én veel ruimte hebt én all inclusive kunt genieten? En dat de bedden iedere dag voor je worden opgemaakt en de natte handdoeken worden vervangen? Vier dan vakantie in een appartement of aparthotel op het Canarische eiland, Gran Canaria. Vamos a Gran Canaria!

1

Voordelen appartement Gran Canaria

Een appartement heeft als grootste voordeel de extra ruimte en (slaap)kamers ten opzichte van een hotelkamer. Met meerdere slaapkamers, een badkamer (met soms ook nog een apart toilet), een kitchenette met koelkast, diepvries, magnetron (handig voor de babyvoeding) en eethoek met kinderstoel, een woonkamer met zitgedeelte en balkon heb je veel meer bewegingsvrijheid dan op een hotelkamer. Zeker voor grotere gezinnen (vanaf 3 kinderen) of gezinnen met kleine kinderen en/of baby’s is een appartement veel relaxter om vakantie te vieren. Je deelt met z’n allen ‘één voordeur’ in plaats van dat je twee losse hotelkamers moet boeken tijdens je kindervakantie naar Gran Canaria.

Kids Vakantiegids Tip: Een leuk appartement voor een kindervakantie op Gran Canaria is 3* Appartementencomplex Cordial Mogán Valle in Puerto de Mogán. Dit moderne en comfortabele complex kent een groot waterparadijs voor de kinderen en het centrum en het strand liggen op loopafstand.

2

Voordelen aparthotel Gran Canaria

Een aparthotel is een hotel dat uit allemaal appartementen bestaat. Deze combi heeft veel voordelen; je hebt meer ruimte in de accommodatie dan op een hotelkamer én je geniet van alle luxe voordelen van een hotel. Zo verblijf je in een aparthotel op basis van logies, halfpension of all inclusive. Maar met een eigen kitchenette behoud je ook de vrijheid en het gemak om zelf voor je eten te zorgen. Verder is net als bij een hotel alle service inclusief zodat je geen omkijken hebt naar het beddengoed, de badkamer, de handdoeken en of er nog genoeg toiletpapier is. Een aparthotel heeft vaak ook een kidsclub waar de kinderen zich kunnen vermaken en nieuwe vriendjes vinden. 

Kids Vakantiegids Tip: 4* Aparthotel Dorada Beach in het vissersdorpje Arguineguin is een echt familiehotel met volop kidsactiviteiten, een speeltuin en een heerlijk zwembad. Je kunt hier kiezen voor een hotelkamer of een appartement, altijd op basis van all inclusive.

3

Gran Canaria met baby

Gran Canaria is een echte familiebestemming, dus naar Gran Canaria met een baby - en kleine kids - zit je altijd goed op dit eiland tijdens een vakantie met de kinderen. Een appartement biedt meer mogelijkheden met baby’s en kleine kinderen. Je kunt ze een eigen slaapkamer geven, waardoor je niet hoeft te fluisteren of verplicht op het balkon moet zitten. Een eigen kitchenette heeft als grote voordeel dat je je eigen boodschappen kunt doen en kunt eten wanneer dat het jou en je baby uitkomt. Met een extra woonkamer heeft je baby of kleintje meer bewegingsvrijheid om te spelen. En wat dacht je van alle extra spullen die je verder nog mee moet nemen zoals een kinderwagen, buggy enzovoort. Daar heb je in een appartement ook alle ruimte voor tijdens je vakantie met kinderen naar Gran Canaria.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 reviews)

Door jou bekeken

Kindvriendelijke Appartementen Gran Canaria

Thema