Camping Tahiti

  • Leuke activiteiten voor jong en oud
  • Privéstrand
  • Glamping

Over Camping Tahiti

Camping Tahiti is een begrip aan de Adriatische kust van Italië. Deze populaire camping heeft een eigen privéstrand, waar je met een treintje heen wordt gebracht. Daarnaast zijn er zwembaden, restaurants en bars, sportvelden, wasmachines, internet en nog veel meer voorzieningen voor een uitstekende vakantie. Met animatie voor het hele gezin, is dit een leuke camping voor jong en oud.

Kinderactiviteiten

Kinderen: opgelet! Op deze camping word je met een treintje naar het strand gebracht! Daarnaast zijn er luchtkussen, speeltuinen, trampolines en een echte survivalbaan. En durf jij een rondje op de mini kartbaan te wagen? Als je het van al dat spelen warm hebt gekregen plons je gewoon een van de zwembaden in. 

Verblijf

Verblijven in een mobilehome ruimer dan een reguliere stacaravan? Boek dan een van de SunLodges bij Suncamp Holidays of een luxe mobilehome bij Gustocamp. Deze luxe en ruime accommodaties hebben extra grote bedden, een stijlvolle en volledige inrichting en beschikken over een mooie houten veranda. Voor een luxe kampeervakantie!

Faciliteiten

Internet point en WIFI (betaald)
Minigolf 
Fitness 
Zwembaden 
Amfitheater 
Fietsverhuur 
Privéstrand 
Miniclub 
Restaurants 
Disco-pub
Bars 
Wasmachines en -drogers 
Wellness centre 
Speeltuinen
winkeltjes
Mini kartbaan 
Treintje naar het strand 
Luchtkussens 
Voetbalveld
Survivalbaan 
Tennisvelden 
Trampolines 
Boogschieten

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 37

Door jou bekeken

Camping Tahiti

Accommodatie