Plopsa Indoor Hasselt

11 Vakanties gevonden

Plopsa Indoor Hasselt is een superleuk speelparadijs in België voor alle jonge ploppertjes! Stap in geinige attracties en ga heerlijk ravotten in de speeltuinen. En het mooiste van alles? Je kunt al jouw Studio 100 vriendjes zien! Kom snel eens op bezoek want ze staan te popelen om je te ontmoeten! Plopper-de-plopper-de-plop! 

1

Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt ligt op zo'n twee uur rijden van Utrecht en biedt ruim 10.000 m2 speelplezier in Belgisch Limburg. Dit indoor speelparadijs is speciaal voor de wat jongere ploppertjes van twee tot tien jaar. Zij beleven de leukste avonturen met alle helden van Studio 100. Ontmoet Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba, Mega Mindy en Maya de Bij! Geef ze een dikke knuffel en ga samen op de foto! Natuurlijk zijn er doldwaze attracties - 25! - en verschillende Studio 100 figuren geven de leukste shows. In Plopsa Indoor Hasselt vind je allerlei coole zones zoals het Dorpsplein en de Piratenzone. Dit binnenpretpark is ideaal bij slecht weer, maar ook buiten is veel leuks te beleven. Wat dacht je van een klimberg, buitenspeeltuin en dansende fonteinen?

2

25 coole binnen- en buitenattracties!

Ben jij ook zo’n grote K3-fan? Swing samen met Hanne, Marthe en Julia op de dansvloer van de K3-Disco of zweef boven het Dorpsplein in de K3-Zweefmolen. Mag het nog wat hoger? Vlieg razendsnel omhoog en omlaag op een duizelingwekkende hoogte langs de toren van de Vuurtoren. Op zoek naar meer thrills? Trotseer een groots avontuur tijdens een waanzinnige boottocht met Piet Piraat in de Woeste Zee! Blijf je liever aan wal? Raas samen met Wickie de Viking in de Wickie Coaster langs de meest ruige rotsen en donkere grotten van het land! De allerkleinsten kunnen klimmen, glijden, kruipen en draaien in de Bumbaspeeltuin, springen op de rug van de Kikkers en varen tussen de bloemen met de Eendjes!

Tip: Bij mooi weer kun je genieten in het ruime buitengedeelte! Op de Vliegende Fietsen wacht Mega Mindy om samen boeven achterna te gaan. Klim en klauter tot de top van de gigantische Klimberg of geniet van een bruisend waterschouwspel Bij de Dansende Fonteinen.

3

Overnachten bij Plopsa Hasselt

Een bezoekje aan Plopsa Indoor Hasselt is goed te combineren met een paar dagen vakantie in België. Het Plopsa park ligt in het mooie Belgische Limburg. Deze prachtige omgeving bestaat uit beekdalen, heidevelden en naaldbossen waar je lekker kunt spelen, wandelen en fietsen. In de buurt van Plopsa Hasselt vind je kindvriendelijke vakantieparken waar een heleboel te beleven is voor kids! Wat dacht je van Vakantiepark Hengelhoef of Vakantiepark Mooi Zutendaal. Spetteren in het zwembad, doe mee met de kinderactiviteiten en geniet van de prachtige omgeving waar deze parken liggen. Zo maak je er meteen een pretparkvakantie van, helemaal geweldig voor de kinderen!

Krijg jij geen genoeg van Plopsa, check dan ook de andere Plopsa pretparken en aquaparken in België, Duitsland en Nederland: Plopsa CooPlopsa Indoor CoevordenPlopsa Station Antwerp, Plopsaqua de PannePlopsa de PanneHoliday Park Plopsa en Plopsaqua Landen-Hannuit.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3 (6 reviews)

Door jou bekeken

Plopsa Indoor Hasselt

Thema