Plopsaqua De Panne

Treed in de voetsporen van Wickie de Viking en ga op avontuur in het spiksplinternieuwe waterparadijs Plopsaqua bij Plopsaland de Panne. Zet je viking hoofddeksel maar vast op slide als een echte viking stijl door aquapark Plopsaqua.

1

Plopsaqua De Panne

In de Belgische badplaats De Panne - dichtbij de Franse grens - vind je het splashtastische Plopsaqua De Panne. Het waterpark ligt op hetzelfde terrein als Plopsaland De Panne. Maak je borst maar vast nat want in het zwemparadijs van Plopsaqua beleef je met het hele gezin uren zwemplezier! Van een peuterbadje voor de allerkleinsten tot een spannend wateravontuur. Ook kun je genieten van de buitenlucht en een buitenbad en zijn er superslides waar je heerlijk vanaf kunt roetsjen.

 

2

Waterattracties bij Plopsaqua De Panne

Wickie de Viking neemt je mee langs magische en besneeuwde landschappen naar zijn geweldige Vikingdorp. Kijk goed uit, want boven het woeste Stormbad breekt meermaals per dag een bulderend onweer los met metershoge golven en hevige regenbuien. Stap in voor een dolle rit op de Glijdende Banden. Vanop Halvar’s Drakkar maak je iedereen nat met een afgevuurd kanonschot. Water, licht en muziek maken van een spectaculaire rit op de Disco Slide een onvergetelijke nummer-1-hit. Ben jij een echte waaghals? Maak op 20 meter hoogte een vrije val in de Sky Drop en race tegen een topsnelheid van 40 km/u door verschillende bochten. Voor de allerkleinste Vikings zijn er ook mini glijbanen, kleurrijke speeltoestellen en spetterende watereffecten van Wickie’s Speeldorp. 

3

Overnachten Plopsaqua

Plopsaqua De Panne bevindt zich op slechts een paar kilometer van de badplaats De Panne. Een dagje Plopsaqua is daarom goed te combineren met een verblijf aan de Belgische kust. Maak van je Plopsa bezoek een echte Plopsa vakantie door te overnachten in het ernaast gelegen Plopsa Hotel! Slaap je liever op een camping, dan is Camping Nieuwpoort een leuke combi met Plopsaqua De Panne. Zwem in het verwarmde openluchtzwembad en check de avontuurlijke speeltuin voor nog meer avonturen!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 3.3 (6 reviews)

Door jou bekeken

Plopsaqua De Panne

Thema