Phantasialand arrangement

Phantasialand arrangement

Pretpark Phantasialand in Bruhl bij Keulen in Duitsland is een super cool pretpark voor kinderen, het ligt net over de grens bij Nijmegen. Phantasialand bestaat uit 6 thema’s, telt wel meer dan 100 attracties en heeft ook nog een aantal eigen Phantasialand hotels!

Phantasialand arrangement

Een Phantasialand arrangement is een goed idee als je het park meer dan 1 dag wil bezoeken. Je kunt verschillende Phantasialand arrangementen boeken. Wij zetten de leukste Phantasialand arrangementen alvast voor je op een rijtje:

  1. Phantasialand arrangement met overnachting in het Phantasialand Matamba hotel 4*
  2. Phantasialand arrangement met overnachting in het Ling Bao hotel 4*

Phantasialand hotels

Phantasialand heeft twee echte Phantasialand hotels en Phantasialand heeft een eigen camping. Na je bezoek aan het pretpark kun je hier heerlijk verder dromen in Phantasialand stijl!

- Het Phantasia Matamba hotel 4* in Bruhl grenst direct aan pretpark Phantasialand. Het Phantasialand hotel is geheel gebouwd in de Afrika stijl; vrolijke kleuren, schilderijen, houten maskers, exotische planten en originele Afrikaanse meubels! Alle kamers hebben een kindvriendelijke inrichting en er is een binnen- en buitenspeelruimte voor kids. Ook kunnen kinderen genieten van hun eigen kinderbuffet en kunnen ze menu's kiezen van een eigen kindermenukaart.

- Het Phantasialand Ling Bao hotel 4* in Bruhl grenst direct aan het pretpark Phantasialand. Zoals de naam al doet vermoeden zit je hier in het China Town van Phantasialand. Het Phantasialand hotel is geheel ingericht in de Chinese stijl. Voor kids is er een kinderspeelkamer en een eigen kinderbuffet met een kindermenukaart.

- Het Tipi dorp Smokey's Digger Camp. 
Overnacht hier helemaal in het Wilde Westen en slaap in je eigen tipi! 's Avonds luister je naar spannende verhalen rond het kampvuur.  Eten doe je hier natuurlijk met de hele groep rond het kampvuur. Breng zelf eten mee of pak een lekkere steak van het tipi camp zelf mee!

Pretpark Phantasialand

Phantasialand bestaat uit 6 spannende thema’s, namelijk Deep in Africa, Mexico, Mystery, Fantasy, China Town en Berlin. In elke themagebied in Phantasialand staan bijzondere, leuke en spannende attracties. Wij zetten de spannendste Phantasialand attracties alvast voor je op een rijtje:

Black Mamba

Afrika in een supersnelle rit? Stap dan in de Black Mamba in Deep in Africa! In deze vlotte achtbaan hang je met je benen los en met een snelheid van 80 km. p/u suis je wel vier keer over de kop!

Talocan

Midden in de kleurrijke wereld van Mexico zie je een grote ruïne van een Aztekentempel. Ga mee op een wilde rit die alle zintuigen prikkelt.. trotseer vuur, water, aarde en lucht!

Colorado Adventure

Stap in voor de Colorado Adventure. De mijntrein raast door canyons en tussen rotsblokken door en dondert door het berglandschap vol spleten, bestijgt bergen en suist door scherpe bochten. Funfact: Wist je dat Micheal Jackson deze achtbaan heeft geopend op 11 mei 1996? De bijnaam van deze achtbaan is dan ook The Micheal Jackson Thrill Ride - de Achtbaan Colorado Adventure.

Wildwash Creek

Stap in een boomstam en vaar rustig door de bergbeek. Maar plotseling blijkt het beekje een onstuimige wildwaterbaan te zijn! De stroming sleurt je mee naar beneden. Kijk uit dat je niet nat wordt!

Mystery Castle

Een hoge toren, een duistere poort.. stap binnen bij Mystery Castle! Na een aantal donkere gangen, waar ook trollen wonen, kom je bij de toren.. hier wacht je een spannende vrije val van 65m! Ontkom jij aan de vloek van Von Windhoven?

River Quest

Stap met de hele familie in een bootje en vaar over wilde wateren! Je komt rakelings langs de muren van het kasteel terwijl je in een draaikolk naar beneden suist. 

Feng Ju Palace

In China staat ook een bijzonder huis..  Feng Ju Palace! Treed binnen en ervaar magische krachten als het huis ineens tot leven komt.. boven is niet meer boven en onder is niet meer onder.

Praktische informatie

* Phantasialand in Bruhl in Duitsland ligt vlak bij Keulen op ca. 250 km van Utrecht. 
* Adres Phantasialand; Berggeiststrasse 31, Brühl
* Phantasialand heeft naast de hoofdingang nog 2 andere ingangen. Erg handig, want waar je de auto ook parkeert; je hoeft nooit ver te lopen!

Deel sterren uit!

Ik geef Phantasialand arrangement:

Score: 4 sterren uit 11 beoordelingen

Lees meer ▾
Vergelijk aanbieders
TUI
TUI

Verblijf midden in Phantasialand | Hotel MATAMBA

de Jong Intra Vakanties
de Jong Intra Vakanties

2 daagse autoarrangementen met kinderkorting

Top 2 Phantasialand arrangement
Hotel Ling Bao

Hotel Ling Bao ★ ★ ★ ★

  • In de Chinese wijk van Phantasialand
  • Direct toegang tot het attractiepark
  • Binnen- en buitenzwembad & Mandala spa
1
Phantasialand Hotel Matamba

Phantasialand Hotel Matamba ★ ★ ★

  • In Afrikaanse sferen
  • Megagrote binnen- en buitenspeeltuin
  • Midden in Phantasialand
2

Bekijk locatie op google maps

Meer inspiratie
Phantasialand hotels

Phantasialand hotels

Pretpark Phantasialand in Bruhl bij Keulen is een onwijs leuk pretpark voor kinderen in Duitsland, net over de grens bij Nijmegen. Phantasialand bestaat uit 6 thema’s, telt wel 40 gave attracties en spectaculaire en heeft ook nog twee eigen Phantasialand hotels!