Kamelya K Club

  • Gaaf aquapark
  • Direct aan het brede zandstrand
  • Ultra all-inclusive
Corendon 4Kids
Corendon 4Kids

Nieuwe vriendjes maken, spetteren en sliden in de mooiste waterparken en volop spelen in de kidsclub. Met het 4Kids label van Corendon ben je gegarandeerd van een ruime familiekamer, een speeltuin en spetterend zwembad voor kids. 

Vind de beste prijs voor Kamelya K Club

Over Kamelya K Club

Kinderen kunnen zich uren vermaken in het aquapark van Kamelya Holiday Village aan de Turkse Riviera! Het kleurrijke hotel is gelegen aan een prachtig zandstrand. Ook bij het hotel zelf zijn er zwembaden genoeg te vinden waar de kids heerlijk kunnen zwemmen! Voor kids is er nog veel meer fun te beleven zo is er een minidisco, spelletjesruimte en een mini- en tienerclub! Laat de vakantie dus maar beginnen!

Kinderactiviteiten

Voor kinderen is het aquapark natuurlijk fantastisch, maar daarnaast kunnen ze worden vermaakt met een miniclub of in de spelletjesruimte. ’s Avonds is er minidisco. Tieners hoeven zich ook niet te vervelen, want er is een speciale tienerclub van 13-17 jaar in het hotel. De kids kunnen helemaal losgaan in het aquapark met leuke glijbanen. Met de dino's die bij de glijbanen staan lijkt het net op je in de prehistorie zwemt! Ook de kinderglijbanen in het kinderbad zijn omringd door gekke gekleurde beesten. Zo kan je van een olifant of een soort slang afroetsjen! Heel stoer!

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Kamelya K Club

Foto's 16

Door jou bekeken

Kamelya K Club

Accommodatie