Crystal Waterworld

  • 7 waanzinnige glijbanen
  • Vlak bij Belek
  • Direct aan het strand gelegen

Over Crystal Waterworld

5-sterrenhotel Crystal Waterworld Resort & Spa zorgt gegarandeerd voor een perfecte vakantie met het hele gezin. Het hotel heeft een ideale ligging aan het strand en ligt op slechts 10 kilometer afstand van het bruisende Belek. Het aquapark telt 7 spectaculaire glijbanen. Voor de kleintjes is er een kinderbad met allerlei waterattracties! Verder worden er in en rondom het hotel tal van sportmogelijkheden aangeboden.

Kinderactiviteiten

Kids duiken de hele dag in het water en roetsjen als een speer van de glijbanen af. Genoeg waterpret gehad? Op naar de Crispy Kids Club (4 t/m 12 jaar). Hier maak je vakantievriendjes en onderneem je de leukste activiteiten, zoals gezellig knutselen of spelletjes spelen met het entertainment team! Ook is er een gameroom. 

Waterpret

Kinderen komen tijd te kort tijdens hun verblijf! Er zijn te gekke glijbanen in het aquapark. De waterglijbanen zijn geopend van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur (vanaf 6 jaar). De hoogste is 16 meter lang en de langste is maar liefst 85 meter lang (!). Slide van de Red King Cobra, Multi Slide, Freefall en nog veel meer. Voor de kleintjes is er een apart bad met leuke waterattracties, waaronder ook glijbanen.

Faciliteiten

gameroom
Biljart 
Darts
Tennisbaan
Tafeltennis
Tafelvoetbal
Beachvolleybal
Babybedje
bowlingbaan
Kinderstoel
Animatie 
Speeltuin
welnesscenter
Mini club (van 4 t/m 12 jaar)

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Foto's 9

Door jou bekeken

Crystal Waterworld

Accommodatie