Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Hotel Crystal Paraiso Verde

Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije
  • 400 meter van het strand
  • 7 zwembaden waarvan 1 met glijbanen
  • All Inclusive

Vind de beste prijs voor Hotel Crystal Paraiso Verde

Over Hotel Crystal Paraiso Verde

In de omgeving van dit park zijn een heleboel leuke excursies te doen! Wat dacht je van het Aquapark bezoeken? Of een boottocht met een prachtige kustlijn? Vanaf de glijbaan op de boot glijd je zo het water in! Ook in het hotel zelf is er van alles te beleven! Wat dacht je van gamen in de gamesroom? Of gewoon heerlijk zwemmen in het zwembad met glijbaan!

Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Kinderanimatie

Nieuwe vriendjes maken? Dan kan je terecht in de KidsClub! Daar kan je terecht in je eigen clubhuis! Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd door Nederlandstalige Kinderleiders! Verder kan je naar de speeltuin of bijvoorbeeld minigolf doen!

Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Op vakantie met een baby en/of kleine kinderen

Op vakantie met baby of kleine kinderen kan goed bij Hotel Crystal Paraiso Verde! Het hotel beschikt over een eigen oppasservice! Tegen betaling kan je baby veilig ondergebracht worden bij professionele kinderleidsters. Bovendien beschikt het hotel over een minimarkt. In de minimarkt worden producten voor kinderen aangeboden. Wat dacht je van zonnebrand en babyhapjes?

Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Waterpret

Met zeven zwembaden en twee glijbanen is er genoeg waterpret te beleven bij het hotel! De grote kinderen kunnen van de glijbanen roetsjen en de kleine kinderen kunnen in het kinderbad spelen!

Via Corendon kan je bovendien tijdens je boeking leuke excursies reserveren. Een van die excursies gaat naar een Aquapark! Geniet van golfslagbaden en heel veel spannende glijbanen! Ook voor de kleintjes zijn er zwembaden en speeltoestellen in het Aquapark te vinden.

Daarmee houdt de waterpret nog niet op! Op 400 meter van het hotel ligt een kiezel-/zandstrand. Ligbedden, parasols en badhanddoeken zijn gratis te gebruiken(met borg).

In de buurt van Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Reviews 0 Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Vind de beste prijs voor Hotel Crystal Paraiso Verde

Foto's 5 Crystal Paraiso Verde in Belek - Turkije

Zwembad
Boot
Speeltuin
Glijbaan
Strand

Door jou bekeken

Hotel Crystal Paraiso Verde

Accommodatie