Curacao is een van de populairste winterzon bestemmingen in december en het is ook zeer geschikt voor een vakantie met kinderen. Je vindt er prachtige, rustige stranden en tal van kindvriendelijke accommodaties. Ben jij dol op dolfijnen? Dan zit je helemaal goed op dit prachtige eiland in de Caribische zee, want er is zelfs een echte dolfijnenschool waar je met deze prachtbeesten kunt zwemmen! 

Verhalen die je wilt lezen 2

Nieuws

Met Corendon Airlines naar Curaçao

Blog

Vlieg met TUI nu voordelig naar de winterzon

1

Curacao in december

Curacao is een fantastische bestemming voor een winterzon vakantie met kinderen, want er is elke dag wel iets gaafs te beleven. Curacao staat onder meer bekend om de prachtige onderwaterwereld, dus vergeet vooral niet om je snorkel in je koffer te stoppen! Wil je de kleurrijke onderwaterwereld liever vanaf het droge bekijken? Zelfs dat kan! Als je met kinderen naar Curaco gaat mag een bezoekje aan het Sea Aquarium eigenlijk niet ontbreken. Helemaal gaaf voor kids: in het Sea Aquarium kun je met dolfijnen zwemmen en haaien voeren! Als je durft tenminste. Ook leuk: een moutainbiketocht over het eiland, een bezoekje aan Marco’s Farm aan de voet van beroemde de Tafelberg of een dagje naar Parc Tropical: een dierentuin vol exotische dieren! 

2

Kindvriendelijke accommodaties in Curaçao in December

Kindvriendelijke acommodaties op Curacao in december

Het aanbod aan kindvriendelijke accommodaties op Curacao is enorm. Om het je wat gemakkelijker te maken heeft Kids Vakantiegids speciaal voor jou een top 6 geselecteerd van kindvriendelijke accommodatie voor jouw winterzonvakantie naar curacao. Stuk voor stuk echte juweeltjes met zwembad en vaak pal aan het prachtige zandstrand:

3

Temperatuur Curacao in december

Curacao hoort dan wel bij het Koninkrijk der Nederlanden, de winter lijkt er gelukkig absoluut niet op die in ons koude kikkerlandje. Sterker nog: het lijkt wel zomer op curacao in december! De gemiddelde temperatuur in december ligt tussen 24 en 29 graden en er zijn 8 zonuren per dag. Helaas is er ook in de winter wel kans op een regenbuitje – het regent in december gemiddeld op 7 dagen per maand – maar dat is ook wel weer lekker verkoelend! Let wel op: de zon is ook in december erg sterk. Door de passaatwind die altijd aanwezig is merk je het niet als je aan het verbranden bent. Smeer jezelf en je kids dus altijd goed in met een beschermende crème met hoge factor. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.7 (7 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Curacao in december

Thema