Waterspeelpark Splesj

  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Op zoek naar een te gekke aquapark vakantie in Nederland? Waterspeelpark Splesj is één van de grootste aquaparken van Nederland met een giga spraypark en vette waterglijbanen. Waterratjes beleven in Waterspeelpark Splesj gegarandeerd een topvakantie of dagje uit. Met een spraypark van maar liefst 900 m2, 7 kei-snelle en spannende glijbanen, een speeltuin met air trampoline, waterfietsen, Adventure Minigolf en een eetcafé en snackbar, zul je je hier geen moment vervelen. 

1

Glijbanenpret

Laat de adrenaline door je aderen stromen en glijd als een echte daredvil van de 7 spectaculaire glijbanen van Waterspeelpark Splesj. Waag je aan de super stijle Kamikaze, laat je betoveren in de donkere tunnelglijbaan Anaconda met te gekke lichteffecten, houdt een wedstrijdje op de snelle en lange multiglijbaan Fast4Fun en schiet op een band door een giga trechter van de Supercrater. In de Waverider golf je op een metershoge baan en zweef je zelf even in de lucht voor je in rap tempo het zwembad in zoeft. De Sidewinder is een unieke waterglijbaan in Europa. Op deze 11 meter hoge halfpipe slinger je met z’n tweeën op een band razendsnel heen en weer. Ook de Wild Water River Ride maak je met je beste waterpretvriend. Neem plaats op een band en hots en klots door het woeste water vol scherpe bochten en onverwachtse stroomversnellingen. Om al deze spannende waterglijbanen te mogen betreden moet je wel minimaal een diploma A hebben.

2

Spraypark en zwembaden

Wat is er leuker dan een vakantie of dagje uit in het zonnetje vol spetterpret? In Waterspeelpark Splesj vind je het allergrootste spraypark van West-Europa! Het spraypark is maar liefst 900 m2 en bestaat uit interactieve waterspeelplaatsen met spuitkanonnen, waterfonteinen en een gave Mega Soaker die meer dan 300 liter water in één keer over je heen stort. Dat wordt lachen, gieren, brullen en nat worden met de hele familie! Ook is er een giga zwembad waar je baantjes kunt  trekken of een bommetje kunt maken en een hoge en lage duikplank voor echte acrobaten. Speciaal voor kleine waterratjes is er het spraypark de Watertuin met metershoge grassprieten en bloemen, waterspuiters en de Discovery stream. Papa’s en mama’s kunnen ondertussen onbezorgd genieten van het zonnetje op de ligweide rondom de Watertuin. Er is ook een apart ondiep kinderbad met leuke fonteintjes.

Spelen & smullen 

Na het sliden en spetteren in alle waterattracties, kun je je nog lekker uitleven in de giga speeltuin met schommels, glijbanen en een coole air trampoline. Maak de mooiste bouwwerken in de zandbak, pak de gratis waterfiets om de grote vijver over te fietsen en sla een balletje in de Adventure Minigolf (tegen betaling). Van zoveel speelpret heb je vast honger gekregen. In eetcafé de Archipel kun je heerlijk smullen van pizza’s, spareribs en een ijscoupe als toetje. Ook is er een snackbar waar je lekker patatjes of een panini kunt eten.

3

Overnachten bij Waterspeelpark Splesj

Kan je geen genoeg krijgen van dit te gekke aquapark? Overnacht dan in de omgeving van waterspeelpark Splesj. In Noord-Brabant vind je de leukste accommodaties en vakantieparken om te overnachten. Vermaak je op één van de campings, vakantieparken of glamping adresjes en ga er een dagje op uit bij Splesjjjjj!

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 0 (2 Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Waterspeelpark Splesj

Thema