Hotel Maspalomas Princess

  • Spetterende Splash Pool
  • NL-talige Sparky Kids Club in juli & augustus
  • Prachtige tropische tuin

Over Hotel Maspalomas Princess

Hotel Maspalomas Princess is een schitterend vakantieadres. Dit is dé perfecte plek voor een heerlijke, relaxte vakantie op het zonnige Gran Canaria. Het ligt vlak bij de bijzondere duinen van Maspalomas en vrijwel naast de golfbaan. De uitgestrekte tuin met wuivende palmbomen, prachtige zwembaden en een kunstmatig strand wordt gedeeld met het naastgelegen hotel Tabaiba Princess.

Kinderactiviteiten

De tuin is echt prachtig: het lijkt wel alsof je op een tropisch eiland bent aangekomen. Er zijn vier grote zwembaden die door middel van bruggetjes aan elkaar verbonden zijn. Deze bruggetjes leiden naar diverse faciliteiten, waaronder de poolbars en een wellness-eiland met sauna, stoombad en de mogelijkheid om van een weldadige massage te genieten. Twee kleinere badjes met splash pool zijn perfect voor de kleinste vakantiegangers. Net als de kleurrijke miniclub!

Ben je niet op vakantie gekomen om te luieren, doe dan mee met de leuke activiteiten die het animatieteam organiseert en breng een bezoekje aan de fitnessruimte. Of maak een keer een lange wandeling langs het mooie, brede strand. Iedere dag staat er weer veel lekker eten en drinken voor je klaar in het buffetrestaurant, bij de snackbar en bij de diverse bars, dus wat extra beweging is mooi meegenomen!

Faciliteiten Hotel Maspalomas Princess

Restaurant
receptie
Fitnessruimte
Lift
Massage
Toegankelijk voor mindervaliden
Handdoekenservice
Wifi
Kinderzwembad
Bagagerie
6 buitenzwembaden
Wasgelegenheid
Kapsalon
Speeltuin
Waterglijbaan
Miniclub
Kidsclub
bar
Poolbar

In de buurt van Hotel Maspalomas Princess

Reviews 0 Hotel Maspalomas Princess

Deze accommodatie heeft nog geen reviews & ervaringen

Foto's 21 Hotel Maspalomas Princess

Door jou bekeken

Hotel Maspalomas Princess

Accommodatie