Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort

  • Nederlandstalige Sparky Kids Club
  • Waterparadijs met glijbanen
  • Op loopafstand van het strand

Vind de beste prijs voor Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort

De leukste waterpark vakantie op Kreta

Het 4* all-inclusive hotel Gouves Waterpark Holiday Resort op Kreta is een superleuk familieresort. Kids en ouders vermaken zich hier heel de dag. Vanaf dit hotel ben je binnen een paar minuutjes lopen in het gezellige, oude centrum. Ook het zandstrand ligt op loopafstand. Het hotel beschikt over moderne familiekamers met balkon. Met een apart peuterbad met miniglijbaan en een gaaf waterpark voor tieners is dit de ideale familievakantie voor het hele gezin!

Kinderactiviteiten

Kids van peuter tot tiener beleven hier een superleuke vakantie. Peuters spetteren in het rond in het peuterbad met miniglijbaan en tieners maken de gaafste slides van de verschillende glijbanen in het aquapark. Genoeg gezwommen? Ga dan de strijd met elkaar aan op het tennisveld of speel een pot volleybal. Kleine kids vermaken zich 100% in de Sparky Kids Club van Sunweb met in juli en augustus Nederlandstalige animatie. 

Waterpret

Waterratjes zullen zich helemaal thuis voelen bij Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort. Neem een plons in één van de zwembaden, roetsj als een speer van de razendsnelle glijbanen of ga eindeloos ravotten in de waterspeeltuin; hier kan het allemaal! Voor de allerkleinste is er een apart kinderbad, zodat ook zij veilig kunnen spetteren.  

Sparky Kids Club

Check de Sparky Kids Club van Sunweb. Kies voor een coole tatoeage, maak vriendschapsbandjes met je vakantie BFF, doe mee met de speurtocht, chill tijdens de filmavond en geef een high five aan de mascotte Sparky. En het feest is helemaal compleet, omdat er altijd Nederlandse begeleiding is. Dus je kunt alles vragen en zeggen tijdens de leiding. Dat is voor papa en mama ook een fijn gevoel. De kidsclub is er tussen 1 juli en 31 augustus in de zomerperiode.

Faciliteiten

(Mini) supermarkt
Kidsclub
Kinderstoelen
Zwembad
Aquapark
Apart kleuterbad
Waterspeeltuin
Moderne hotelkamers
Buitenzwembaden
Wifi
Wellness
Kinderbad
Kinderspeelruimte
Restaurant
Waterglijbanen 
Miniclub
Babybedje
All-inclusive buffetten
Kinderdisco
Poolbar

In de buurt

Reviews 0

Deze accommodatie heeft nog geen reviews

Vind de beste prijs voor Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort

Foto's 18

Door jou bekeken

Hotel Gouves Waterpark Holiday Resort

Accommodatie