Center Parcs Aqua Mundo

Ontdek hét subtropisch zwemparadijs van Center Parcs

Center Parcs Aqua Mundo
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Waterpret voor het hele gezin! Wil jij de hele dag door spetteren en spatteren in een subtropisch zwemparadijs? Bij Center Parcs kan dat namelijk. In deze top 6 vakantieparken beleef jij alleen maar waterpret in Aqua Mundo-land! Snorkelen en visjes ontdekken in het koraalbad, de wildwaterbaan trotseren met vriendjes & vriendinnetjes of van de glijbanen zoefen! Check deze 6 topparken van Center Parcs met fantastisch waterspeelparadijs! 

Ik ben op zoek naar... 6

Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs zomer last minutes

Center Parcs Aqua Mundo

Kleur je herfstvakantie bij Center Parcs

Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs Frankrijk

Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs België

Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs Duitsland

Center Parcs Aqua Mundo

Center Parcs Nederland

Verhalen die je wilt lezen 1

Center Parcs Aqua Mundo
Blog

REVIEW: Center Parcs Erperheide

1

Center Parcs De Eemhof

Center Parcs De Eemhof is gelegen aan een meer, waar je ultiem geniet met het hele gezin van jullie vakantie! In de Aqua Mundo ben jij niet meer te stoppen. Glijd van de spectaculaire Turbo Twister, die wel 11 meter hoog is! Of ontdek jouw talent tijdens de surfles op de unieke Flow Rider. WOW! Ben jij een echte surfer?! Ook kun je bij De Eemhof lekker ronddobberen in het golfslagbad of kennismaken met de duiksport. Voor de allerkleinste waterratjes zijn er kinderbadjes met miniglijbaantjes en fonteintjes. Voor het hele gezin ultiem waterplezier! 

Center Parcs Aqua Mundo

2

Center Parcs Bispinger Heide

In Aqua Mundo van Center Parcs Bispinger Heide geniet jij van een spannend Kinder-doe-bad met Drakenrots waar de kleinste waterratjes kunnen spetteren en spatteren op de glijbaantjes en waterspeeltjes. Zij beleven hier de tijd van hun leven! De wildwaterbaan is voor de stoere waterratten waar je met flinke snelheid door de bochten vliegt. Roetsj daarnaast met je vriendjes & vriendinnetjes van verschillende glijbanen of ontdek hoe het is om onder water te ademen met een lesje duiken! 

Center Parcs Aqua Mundo

3

Center Parcs Port Zélande

Vakantiepark Port Zélande is een walhalla voor waterliefhebbers! Niet alleen vanwege het strand dat op zich op loopafstand bevindt, maar ook vanwege een verfrissende, nieuwe Aqua Mundo wat er op en top Tropisch uitziet! Met een GROOT Water Playhouse zijn er eindeloze wateravonturen te beleven voor jong & oud! Ontdek de Turbo Tunnel, waarbij je met een krachtige waterstraal wordt voortgestuwd door een lange, donkere tunnel om met een grote plons in het zwembad te eindigen. Of trotseer, samen met je vriendjes & vriendinnetjes, de wildwaterbaan. 

Center Parcs Aqua Mundo

4

Center Parcs Het Meerdal

Bij Center Parcs Het Meerdal beleef jij waterpret voor 10! Met de unieke 103 meter lange waterglijbaan zoef jij de hele dag rond met je vriendjes & vriendinnetjes. Suis naar beneden over de enige echte wildwaterbaan van Center Parcs, alsof je door een echt exotische bestemming reist langs palmbomen en exotische planten. Voor de allerkleinsten is er het Kinder-doe-bad voor heel veel watergespetter! Een belevenis om niet meer te vergeten.

Center Parcs Aqua Mundo

5

Center Parcs Erperheide

Zoef jij van de spannende wildwaterbaan of ga jij voor een snelle afdaling? Voor de echte stoere waterratjes onder ons is er een Wild Water Rafting! Race tegen de klok en zet de snelste tijd neer in al het watergeweld! Versla jij jouw vriendjes en vriendinnetjes? Bij Center Parcs Erperheide is Aqua Mundo een onvergetelijke beleving. In het snorkelbad spot jij exotische vissen en in het Kinder-doe-bad schiet jij met waterkannonen iedereen spetternat! 

Center Parcs Aqua Mundo

6

Center Parcs Bostalsee

Roets jij mee over de langste waterglijbaan van wel 142 meter? In de Aqua Mundo van Center Parcs Bostalsee beleef jij de grootste waterpret! Het Water Playhouse is misschien wel de topattractie van Aqua Mundo: hier vind je waterspellen, waterglijbanen, waterpistolen en een GROOT waterrad die 140 liter water uitstort over de zwemmers. WOW! Dat wordt echt spetteren! 

Center Parcs Aqua Mundo

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Center Parcs Aqua Mundo

Thema