Glamping bij de boer

Ontdek het boerenleven met een vleugje luxe

297 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Kies eens voor glamping bij de boer. Waarom zou je ver weg op vakantie gaan als er in Nederland ook zoveel leuke campings zijn. Check eens een luxe vakantie bij FarmCamps. Kids kunnen hier op stap met de boer, knuffelen met de boerderijdieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij en verdien een echt BoerenKnechtDiploma.

Glamping bij de boer

Verhalen die je wilt lezen 2

Blog

Een farmtastisch herfstweekend op De Verloren Kost

Blog

Even simpeler leven bij BoerenBed

Glamping bij de boer

1

Glamping boer

Als je kiest voor een glamping bij de boer dan logeer je met de kinderen in een luxe Safaritent, Farmtent, Ranchetent, Lodgetent of Barntent. Deze tenten zijn super-de-luxe ingericht met een badkamer, toilet, keuken, zithoek, fijne bedden en een terras. Het ontbreekt je aan niets als je hier vakantie viert. En als de kids het tentdoek open maken, staan ze meteen midden in de actie van het boerenleven. Ze kunnen spelen op de tractorbanden, meerijden met de boer op de tractor, de dieren voeren, ijs maken met de boerin, spelen op de hooizolder… Al deze toffe dingen en nog veel meer kun je doen op het terrein van de boer. 

Glamping bij de boer Nederland

Glamping bij de boer in Nederland is echt super leuk voor kids. Je vindt de FarmCamps vakantieadressen verspreid over heel Nederland, dus er is altijd wel een adres bij jou in de buurt, of juist wat verder weg. Van Friesland tot Limburg en van Zeeland tot Overijssel, overal vind je leuke adresjes voor een heerlijke vakantie in de buitenlucht. Op de glampings is meer dan genoeg te beleven voor de kids, maar je kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen om een dagje weg te gaan vanaf je logeeradres en de omgeving te verkennen. Onze Kids Vakantiegids Detectives hebben gelogeerd op FarmCamps Sonneclaer in Fluitenberg. Je leest er alles over in hun FarmCamps blog.

 

2

Glamping op de boerderij

Op een FarmCamps boerderijvakantie leren jong en oud spelenderwijs over het boerenleven. De boer en zijn gezin gunnen je gedurende jullie verblijf een kijkje in hun dagelijkse leven en er zijn heel veel natuurlijke speeltoestellen zoals de Hooi Hooi Speelschuur, de Water Pret Weide en Tractor Banden Klimtoren. En het logeren doe je in een luxe, stoere, compleet ingerichte Safaritent, Farmtent, Ranchtent met Hooi Hooi Badtrailer, Lodgetent of Barntent met badkamer. Alle FarmCamps boerderijen bieden goede faciliteiten; van centraal terras, kampvuur, boerderijwinkel met Wi-Fi tot en met nette en verwarmde sanitaire voorzieningen. Je kunt kiezen uit bijzondere boerenbedrijven; van (biologische) melkveehouders tot en met akkerbouwer en schapenmelker. 

FarmCamps Geele Bosch

Een leuk 'glamping bij de boer' adres in Friesland is FarmCamps De Geele Bosch. Hier bevind je je de hele dag tussen de leukste dieren en speel je boerengolf of maak je een tochtje op de huifkar. Je helpt boer Bill met koeien melken, tractor rijden, varkens en schaapjes voeren, konijntjes knuffelen en kunt uren spelen in het hooi. En als je alle klusjes goed hebt gedaan, krijg je een echt BoerenKnechtDiploma. ’s Avonds eet je lekker mee met de boer en boerin en ’s nachts slaap je super lekker in een luxe safaritent in het weiland bij de boer. Wandel je liever met een alpaca? Check dan eens FarmCamps Vorstenbosch in Brabant. Hier hebben ze 45 alpaca's, dus jouw favoriete fluffy zit er altijd tussen! Tip met kleine kinderen: wandel altijd samen, de alpaca's hebben een eigen willetje en gaan of opeens stil staan of juist vanuit het niets aan de wandel. 

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (1 reviews)

Door jou bekeken

Glamping bij de boer

Thema