Glamping in Drenthe

De mooiste glamping adresjes in de Drentse natuur

9 Vakanties gevonden

Voor een onvergetelijke vakantie is een glamping in Drenthe perfect! Met kinderen is het een geweldige vakantiebestemming waar heel veel te beleven is, van kamperen bij de boer tot een onvervalste pretparkvakantie bij Plopsaland. Verder is Drenthe een heel groene provincie, die bekend staat om zijn hunebedden en mooie natuur. Je vindt er oneindig veel mooie bossen, paarse heidevelden en boerderijen.

1

Boomhut Drenthe

Een vakantie in een boomhut maakt je glamping in Drenthe met kinderen extra speciaal. Op Vakantiepark Drouwenerzand overnacht je in één van de grootste boomhutten van Europa! Deze giga boomhut is ook wel bekend van het ZAPP tv programma de Boomhut Battle! De natuur komt letterlijk binnen in de boomhut, want er is gewoon rond de boomstammen gebouwd. De boomhut is voor 6 personen! Je vindt ook een boomhut op camping RCN de Noordster. Deze kindvriendelijke glamping ligt in het bos van Nationaal Park Dwingelderveld. De kampeerplaatsen bieden veel privacy en liggen in het groen. Er zijn een binnenspeeltuin, een waterspeeltuin en een dierenhoeve. 

2

Glamping Drenthe met zwembad

Kamperen in je eigen tent of luxe overnachten in een hotelkamer? Bij Vakantiepark Witterzomer kan het allemaal. Het vakantiepark beschikt over verschillende accommodaties. Zo zijn er vrijstaande vakantiehuizen, knusse chalets, luxe lodges, trekkershutten, Camphomes en zelfs hotelkamers beschikbaar. Stuk voor stuk comfortabel en midden in de natuur. Midden op het park ligt het buitenzwembad, waar je al vanaf de meivakantie in kunt duiken want dan wordt het water lekker verwarmd. Roetsj van de lange glijbaan of ren door de spetters van de grote waterslang in het peuterbad. Ook gaaf voor waterratjes is de grote zwemvijver met zandstrand. In het water staan grote speeltoestellen en er is zelf een apart gedeelte voor kleine kinderen. 

3

Glamping Drenthe boerderij

Altijd al eens willen weten hoe het leven van een boer is? Ga voor een glamping in Drenthe op een boerderij en steek je handjes uit de mouwen. Spelen in het hooi, tractor rijden, de diertjes voeren, eitjes rapen en koeien melken, het hoort er allemaal bij! In Drenthe kunnen de kids logeren in luxe safaritenten en de hele dag buiten spelen bij FarmCamps 't Looveld en boer Johan helpen en samen met boerin Matine hun eigen ijsje maken! En als de kids goed meehelpen, krijgen ze misschien wel het BoerenKnecht Diploma. Bij boer Barend en boerin Tineke van FarmCamps Hoeve Sonneclaer kunnen de kids zelf koeien melken en spelen op de Vette Tractor Banden Klimtoren en een potje boerengolf spelen in het weiland.

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Glamping Drenthe

Thema