Kindercamping Nederland met overdekt zwembad

36 Vakanties gevonden

Een kindercamping in Nederland met overdekt zwembad is een vakantieparadijs voor kids. Onafhankelijk van het weer kun je hier altijd terecht voor volop spetterplezier. En op de campings met een subtropisch zwembad is het helemaal genieten met toffe glijbanen, wildwaterbanen, bubbelbaden, sprayparken en nog veel meer. Kids Vakantiegids.nl zet de leukste campings met binnenzwembad voor je op een rijtje.

Top 6 vakanties

Overijssel

Kampeerdorp de Zandstuve

 • Overdekt Subtropisch Zwemparadijs met supersnelle glijbaan
 • Klimmen & klauteren in het Indoor Speelkasteel van Cobus
 • Animatieprogramma voor alle leeftijden
Bekijk vakantie

Kampeerdorp de Zandstuve

Bekijk vakantie
Limburg

Recreatiepark de Leistert

 • Luxe Bungalows, kampeerplaats met privé sanitair en Glamping Tenten
 • Waterspeeltuin- en zone met roeivijver & strand
 • Veelzijdig recreatieprogramma met Pluck en Pien
Bekijk vakantie

Recreatiepark de Leistert

Bekijk vakantie
Noord-Brabant

Recreatiepark TerSpegelt

 • Luxe kampeerplaatsen en accommodaties dicht bij zwemplezier
 • SterrenStrand; overdekt water- en zandspeelparadijs & 3 recreatieplassen
 • Uitgebreide horecafaciliteiten; bezorgen en afhaal mogelijk
Bekijk vakantie

Recreatiepark TerSpegelt

Bekijk vakantie
Overijssel

Camping de Pallegarste

 • 3 buitenbaden met waterspeeltuin en familieglijbaan
 • Kinderboerderij, avonturenpad & meer speelpret
 • Uitgebreid animatieprogramma in vakanties en weekenden
Bekijk vakantie

Camping de Pallegarste

Bekijk vakantie
Overijssel

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

 • WigWams, Cowboy Cottage, Lodges en bungalows met eigen terras
 • Volop animatie op vakantie- en attractiepark
 • 5.200m2 groot Aqua Mexicana & buitenwaterspeeltuin Sunny Beach
Bekijk vakantie

Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Bekijk vakantie
Zeeland

Strandpark De Zeeuwse Kust

 • 250 meter van het Noordzeestrand
 • Kampeerplaatsen, accommodaties tot 8 personen en hotelsuites
 • Overdekt zwembad met speelschip en spraypark
Bekijk vakantie

Strandpark De Zeeuwse Kust

Bekijk vakantie
1

Kindercamping met overdekt zwembad

Als je vakantie viert op een kindercamping is een overdekt zwembad wel een van de highlights op het wensenlijstje van je kind. Heerlijk even zwemmen op een regenachtige dag of na een dagje er op uit te zijn gegaan in de omgeving. Genieten met je kleintje voor het middagslaapje in het warme peuterbadje of slide met je oudere kind van de glijbanen.

Marveld Recreatie

Een super leuk adres om met kinderen vakantie te vieren op een kindercamping is Marveld Recreatie in Gelderland. Hier kunnen kids heerlijk zwemmen, spelen en spetteren in een van de binnenzwembaden. Slide in een band van de coole Crazy Cone glijbaan of kies je liever voor de superstijle glijbaan of de kronkelglijbaan? Ook is er een fijn bad waar je baantjes kunt trekken en een peuterbadje voor de allerkleinsten. Check ook het aquarium bij het zwembad. Tip: in het voorjaar van 2021 wordt een nieuw buiten waterspektakel verwacht met Wild River, spacebowl glijbanen en een spraypark! Een supergave aanvulling op de giga outdoor waterspeeltuin met 4 zwembaden.

2

Kindercamping Nederland met subtropisch zwembad

Als je kids echte waterratjes zijn en het liefst de hele dag in het zwembad liggen, dan sluit een camping met subtropisch zwembad nog beter aan op jullie zwemwensen. Hoe gaaf is het om onbeperkt van de gaafste glijbanen te sliden in een mooi tropisch aangekleed zwembad. Op De Leistert beleven de kids uren spetterplezier in het subtropisch zwembad met kindvriendelijke stroomversnelling. Ook zijn er bubbelbaden en een peuter- en kleuterbad inclusief waterspeeltoestellen. Check zeker ook de familieglijbaan waar jullie met z’n allen vanaf kunnen. En als je even genoeg hebt van het zwemmen, wacht je nog een fijne indoor speeltuin.

Vakantiepark Duinrell

Volop waterpret beleven de kids ook bij Vakantiepark Duinrell. Het Tikibad is uitgebreid met een overdekte waterspeeltuin Playa voor kids tot 12 jaar. Speciaal voor de allerkleinste waterratjes (0 tot 4 jaar) is er een verwarmd waterspeelbad en voor de echte daredevils is er de super spannende driedubbele trechter glijbaan Triton van 163 meter lang. Cool! Bij een verblijf op bungalowpark Duinrell krijg je gratis toegang tot het supergave tropische Tikibad. Hier vind je onder meer een golfslagbad, kinderplonsbad, jacuzzi en een Lazy River. Daarnaast heb je ook nog 12 supergave waterglijbanen, zoals de Blits & Flits, Cycloon, Cannon Ball, Moonlight & Starfright en de ultracoole X-Stream! Check ook nog de attracties in het attractiepark dat pal naast het vakantiepark ligt.

3

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Bij het subtropische binnenzwembad Aqua Mexicana van Attractie- en Vakantiepark Slagharen vermaken kids zich prima. Peuters en kleuters kunnen heerlijk rondrennen en kliederen onder de verschillende sproeiers en samen met papa en mama op ontdekkingstocht in de waterspeeltuin. Het diepe zwembad loopt langzaam af in een baby- en peuterbad – met zwemlijn ertussen – waar de kleinsten van een mini glijbaantje bij een palmboom kunnen glijden. En bubbelen is voor het hele gezin heerlijk, zeker in de giga jacuzzi die plaats biedt voor 70 personen!

Attractiepark Slagharen

En het mooie is dat het zwembad midden op attractiepark Slagharen ligt. Als je naar buiten loopt, kun je zo in de achtbaan Gold Rush of een van de andere 30 attractie stappen. Je vindt hier attracties voor jong en oud, groot en klein en daredevils en andere helden. Helemaal achterin het park vind je een hoek voor kleinere kids met attracties als paardje rijden, mini reuzenrad, mini schip, wild west avontuur met een bootje en oldtimers. Verspreid over het park vind je attracties die hoger en harder gaan zoals Gold Rush. En als je op het vakantiepark vakantie viert, loop je zo vanaf de attracties naar je cottage of stoere Wigwam tent. 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 5 (3 reviews)

Door jou bekeken

Kindercamping Nederland met overdekt zwembad

Thema