Vakantie met de hond bij De Leistert

Bij De Leistert mag je viervoeter lekker mee

1 Vakanties gevonden
  • Grootste selectie familievakanties
  • Met zorg geselecteerd door de redactie

Op vakantie met de hond? Dat is hartstikke gezellig voor de hele familie, want hij hoort er natuurlijk ook op vakantie helemaal bij. Bij Recreatiepark de Leistert mogen honden (en andere huisdieren) gewoon mee op vakantie. Boek een huisdiervriendelijke bungalow met omheinde tuin of zoek een plek op het speciale honden kampeerveldje op de camping waar jullie met andere hondenliefhebbers verblijven. Op de camping is een speciaal hondenuitlaatveld en een hondendouche aanwezig en in de directe omgeving zijn loslooproutes waar jullie heerlijk kunnen wandelen met de hond.

Top 1 vakanties

Limburg

Recreatiepark de Leistert

  • Luxe Bungalows, kampeerplaats met privé sanitair en Glamping Tenten
  • Waterspeeltuin- en zone met roeivijver & strand
  • Grote binnenspeeltuin & veelzijdig recreatieprogramma met Pluck en Pien
Bekijk vakantie

Recreatiepark de Leistert

Bekijk vakantie

Ik ben op zoek naar... 4

Buitenhof de Leistert

Met een peuter op vakantie naar De Leistert

Camping de Leistert

Kinderbungalow de Leistert

Schoolvakantie aanbiedingen

Aanbiedingen tonen voor

Voordeel
Recreatiepark de Leistert

Last minute aanbiedingen tot 35% | De Leistert

Profiteer van last-minute aanbiedingen op Recreatiepark de Leistert. Je boekt jouw verblijf nu met korting tot wel 35%. 

Last Minute
Recreatiepark de Leistert

35% last-minute korting tot kerst!

De wintertijd is begonnen! Wil jij er nog even lekker op uit voordat de feestdagen beginnen? Check dan  og snel de last-minute korting van de Leistert tot kerst en profiteer van hoge kortingen tot maar liefst 35% tot en met 23 december.

Vroegboekkorting
Recreatiepark de Leistert

Tot 15% vroegboekkorting

Leg je bungalow vroeg vast en profiteer van extra voordeel oplopend tot 15% korting.

 

 

Verhalen die je wilt lezen 4

Blog

LEKKER... vakantie bij de Leistert!

Blog

7x een spetterende nazomer bij De Leistert

Blog

Maart = Junglelicious bij Recreatiepark De Leistert!

Blog

Vier de leukste vakantie op Vakantiepark De Leistert

1

Te gek vakantiepark met de hond én omheinde tuin!

Mag de hond (of een ander huisdier) niet ontbreken tijdens jullie gezinsvakantie, dan ben je bij De Leistert aan het juiste adres. Maximaal 2 huisdieren mogen er meereizen naar het prachtige groene heuvelachtige Limburg. Je kunt met de hond zowel kamperen als verblijven in een speciaal voor huisdieren ingerichte luxe vakantieboerderij. Niet gekooide huisdieren moeten buiten de gehuurde vakantieboerderij altijd aangelijnd zijn. De dieren mogen ook niet mee naar openbare plaatsen als de zwembaden, speeltuinen, horeca en supermarkt. De tuin bij de vakantieboerderij is afgezet, zodat het dier toch heerlijk buiten kan zijn. De dieren dienen een vlooienband te dragen.

2

Kamperen met de hond

Recreatiepark de Leistert heeft speciale kampeerplaatsen, zoals veld Reppel, die bedoeld zijn voor mensen die willen kamperen met de hond. Je trouwe viervoeter is op deze plaatsen van harte welkom. De rest van de camping is huisdiervrij, maar je kunt met je aangelijnde hond wel via de aangegeven looproute naar de ingang van de camping lopen om je hond uit te laten. Het veld is met een hondenuitlaatveld en hondendouche speciaal ingericht voor kamperen met honden. Je verblijft met andere hondenliefhebbers op het veld, dus de dieren kunnen ook een speelmaatje vinden tijdens de vakantie net als de kinderen.

3

De Leistert omgeving: ontdek samen met je hond

De Leistert ligt in de prachtige provincie Limburg waar je veel bossen, open vlaktes en een heuvellandschap vindt. Ideaal natuurlijk om in deze omgeving vakantie te vieren met je hond of ander huisdier. Informatie over een dierenarts, restaurants, hondenstranden, hondenopvang en dierenwinkels in de buurt is allemaal op te vragen. In een straal van 30 kilometer om de camping vind je 8 losloopgebieden. En via het contact met andere campinggasten die met de hond op vakantie zijn, ontdek je vast nog meer mooie plekken om er op uit te trekken met het hele gezin en de hond.

Tip: wil je met een hond op vakantie, check altijd bij de reservering even wat de mogelijkheden zijn.

 

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van 4.4 (7 reviews)

Door jou bekeken

Vakantie met de hond bij De Leistert

Thema