Vakantie met hond bij De Leistert

Vakantie met hond bij De Leistert

Neem jouw viervoeter mee naar 5* Recreatiepark De Leistert

Op vakantie met de hond? Dat is hartstikke gezellig voor de hele familie, want hij hoort er natuurlijk ook op vakantie helemaal bij. Bij Recreatiepark de Leistert mogen honden (en andere huisdieren) gewoon mee op vakantie. Boek een huisdiervriendelijke bungalow met omheinde tuin of zoek een plek op het speciale honden kampeerveldje op de camping waar jullie met andere hondenliefhebbers verblijven. Op de camping is een speciaal hondenuitlaatveld en een hondendouche aanwezig en in de directe omgeving zijn loslooproutes waar jullie heerlijk kunnen wandelen met de hond.

Te gek vakantiepark met de hond én omheinde tuin!

Mag de hond (of een ander huisdier) niet ontbreken tijdens jullie gezinsvakantie, dan ben je bij De Leistert aan het juiste adres. Maximaal 2 huisdieren mogen er meereizen naar het prachtige groene heuvelachtige Limburg. Je kunt met de hond zowel kamperen als verblijven in een speciaal voor huisdieren ingerichte luxe vakantieboerderij. Niet gekooide huisdieren moeten buiten de gehuurde vakantieboerderij altijd aangelijnd zijn. De dieren mogen ook niet mee naar openbare plaatsen als de zwembaden, speeltuinen, horeca en supermarkt. De tuin bij de vakantieboerderij is afgezet, zodat het dier toch heerlijk buiten kan zijn. De dieren dienen een vlooienband te dragen.

Te gek vakantiepark met de hond én omheinde tuin!
Kamperen met de hond

Kamperen met de hond

Recreatiepark de Leistert heeft speciale kampeerplaatsen, zoals veld Reppel, die bedoeld zijn voor mensen die willen kamperen met de hond. Je trouwe viervoeter is op deze plaatsen van harte welkom. De rest van de camping is huisdiervrij, maar je kunt met je aangelijnde hond wel via de aangegeven looproute naar de ingang van de camping lopen om je hond uit te laten. Het veld is met een honden uitlaatveld en hondendouche speciaal ingericht voor kamperen met honden. Je verblijft met andere hondenliefhebbers op het veld, dus de dieren kunnen ook een speelmaatje vinden tijdens de vakantie net als de kinderen.

De Leistert omgeving: ontdek samen met je hond

De Leistert ligt in de prachtige provincie Limburg waar je veel bossen, open vlaktes en een heuvellandschap vindt. Ideaal natuurlijk om in deze omgeving vakantie te vieren met je hond of ander huisdier. Informatie over een dierenarts, restaurants, hondenstranden, hondenopvang en dierenwinkels in de buurt is allemaal op te vragen. In een straal van 30 kilometer om de camping vind je 8 losloopgebieden. En via het contact met andere campinggasten die met de hond op vakantie zijn, ontdek je vast nog meer mooie plekken om er op uit te trekken met het hele gezin en de hond.

Tip: neem nooit zomaar de hond of een ander huisdier mee, check bij de reservering wat de mogelijkheden zijn.

 

 

De Leistert omgeving: ontdek samen met je hond

Deel sterren uit!

Ik geef Vakantie met hond bij De Leistert:

Score: 5 sterren uit 4 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Vakantie met hond bij De Leistert
Kampeerarrangement Pasen: v.a. € 184,55 | De Leistert
Kampeerarrangement

Kampeerarrangement Pasen: v.a. € 184,55 | De Leistert

Verblijf met het kampeerarrangement van 02-04 tot 06-04 voor een scherpe prijs van € 184,55 (op basis van een Comfort kampeerplaats met 4 personen) op Recreatiepark de Leistert. TIP: verleng je Paasweekend met 3 nachtjes vanaf € 145,34.

1
Pinksterweekend: tot 35% Korting | De Leistert
Tot 35% korting

Pinksterweekend: tot 35% Korting | De Leistert

Vier Pinksteren bij Recreatiepark de Leistert en profiteer van korting tot wel 35%. Geldig op alle kampeerplaatsen, verhuurobjecten en ieder type vakantiehuis. 

2
Jonge-gezinnen korting
Tot 20% korting op de huursom!

Jonge-gezinnen korting

Heb je kinderen onder de 5 jaar binnen het reisgezelschap? Buiten de schoolvakanties krijg je dan 20% jonge gezinnen korting. Even in alle rust genieten van een fijne vakantie met het gezin.

3
Meer inspiratie
Camping de Leistert

Camping de Leistert

Vakantie is ontspanning en bij de Leistert weet je zeker dat je die ontspanning gaat krijgen. Kamperen in mooie, kleurrijke en complete accommodaties of in je eigen trekkerstentje. De keuze en de variatie op de Leistert is enorm!   

Kinderbungalow de Leistert

Kinderbungalow de Leistert

Als je Buitenhof de Leistert oprijdt, ervaar je direct het vakantiegevoel. Luxe vrijstaande vakantieboerderijen of bungalows op ruime kavels. Volop sfeer en ruimte, dat is pas vakantie.

De Leistert zwembad

De Leistert zwembad

Vanaf de glijbanen plons je zo het water in. Nog een paar baantjes zwemmen, je mee laten drijven in de stroomversnelling en dan nog even bubbelen in de whirlpool.

De Leistert aanbieding

De Leistert aanbieding

Op Recreatiepark de Leistert vier je vakantie, midden in de zomer, tijdens het voor- of naseizoen of in de winterperiode met de leukste aanbiedingen.

De Leistert accommodaties

De Leistert accommodaties

Bij 5* Recreatiepark de Leistert verblijf je in één van De Leistert accommodaties. Van een luxe bungalow, stoere safaritent of Leistert Cabin. 

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

Ben jij een echte klim- en klauteraar? En slinger je graag als een echt aapje door de jungle? In La Selva Playground kun je de hele dag spelen en ontdekken! In deze donkere jongle ga je samen met je vriendjes op pad. 

Buitenhof de Leistert

Buitenhof de Leistert

Op zoek naar een gezellige vakantiebungalow met het hele gezin of met de familie? Op Buitenhof de Leistert, onderdeel van Recreatiepark de Leistert, overnacht je in een heerlijke boerderij met omheinde tuin! 

Met peuter op vakantie

Met peuter op vakantie

Een vakantie met peuter is fantastisch en al helemaal bij De Leistert in Limburg. Geniet van elkaar en ga samen op pad op het vakantiepark. Er is vanalles te beleven, zoals een indoor speeltuin, zwembad en er zijn leuke activiteiten zoals midgetgolf. Ga voor een onvergetelijke vakantie met peuter!

Bij De Leistert kun je gezellig vakantie vieren met de hond. Er zijn namelijk speciale huisdiervriendelijke bungalows met omheinde tuin. Hierdoor kan de hond lekker buiten spelen, maar loopt deze niet zomaar weg. Daarnaast is er een speciaal honden kampeerveldje op de camping waar je met andere hondenliefhebbers kunt verblijven. Ook vind je op de camping een speciaal hondenuitlaatveld en een hondendouche

Wanneer je vakantie viert bij De Leistert mag je hond gezellig mee. Houd er wel rekening mee dat je maximaal twee huisdieren mee mag nemen. De honden moeten buiten de huisdiervriendelijke bungalows altijd aangelijnd zijn. Daarnaast mag je jouw lieve viervoeter niet meenemen naar openbare plaatsen als de zwembaden, speeltuinen, horeca en supermarkt. De hond dient tevens een vlooienband te dragen. 

De Leistert ligt in de prachtige provincie Limburg waar je veel bossen, open vlaktes en een heuvellandschap vindt. Een ideale omgeving om te gaan ontdekken met je hond. In een straal van 30 kilometer om De Leistert vind je maar liefst 8 losloopgebieden