De Leistert zwembad

De leukste attracties voor waterratjes bij De Leistert

1 Vakanties gevonden
De Leistert zwembad
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

Waterratjes opgelet! Bij De Leistert in Roggel, Limburg, vind je héél véél waterpret! Met weer of geen weer, tijdens je vakantie op Recreatiepark De Leistert ga je voor een splash-tastische beleving! In het leukste subtropisch zwembad van Limburg glijd je van wel twee glijbanen, waarvan één familieglijbaan, dobber je in het bubbelbad of spetter je in het kinderbadje met Pien's watertoestel. Of ga je voor een duik in de golven in het verwarmde buitengolfslagbad? Ook daar heb je nog een heerlijke glijbaan om vanaf te roetsjen. En wat dacht je van de zwemvijver? Met bijbehorend strand klieder je met modder en bouw je de mooiste zandkastelen. In de waterspeeltuin beleef je de meest splashy avonturen! Check hier dé TOP 7 waterattracties bij De Leistert!

Ik ben op zoek naar... 6

De Leistert zwembad

Recreatiepark de Leistert

De Leistert zwembad

De Leistert aanbieding

De Leistert zwembad

Leukste Indoor Speeltuin van Limburg

De Leistert zwembad

Leukste activiteiten bij De Leistert

De Leistert zwembad

Camping de Leistert

De Leistert zwembad

Kinderbungalow de Leistert

Verhalen die je wilt lezen 3

De Leistert zwembad
Blog

5x waarom de Leistert het leukste vakantiepark van Nederland is

De Leistert zwembad
Blog

7x een spetterende nazomer bij De Leistert

De Leistert zwembad
Blog

Weekendje naar Recreatiepark de Leistert

1

#1 Subtropisch Zwembad bij De Leistert

Hét leukste Subtropisch Zwembad van Limburg vind je bij De Leistert. In het subtropisch zwembad van Recreatiepark de Leistert voelt het altijd als vakantie want het is er tropisch warm! Mama en papa bubbelen heerlijk in de warme bubbelbaden (32°C), terwijl de kids kunnen spelen en spetteren in de ruime lagunebaden (30°C). TIP: er is een snackcorner waar je tussen al dat gespetter door, geniet van een drankje en hapje!

De Leistert zwembad

2

#2 Levensgroot Pien Waterspeeltoestel

Voor de kleinste waterratjes is er het verwarmde kinderbad. Peuters en kleuters kunnen hier he-le-maal los! Hier vind je namelijk hét waterspeeltoestel van Pien, één van de mascottes van De Leistert! Wist je namelijk al dat Pien een echt waterwezen is? Ze is een enorm fan van het zwembad, net als jij! Het liefst wil ze de hele dag zwemmen, spetteren en spelen. Samen met andere mascotte Pluck is ze een keertje in een magische sterrenhemel terechtgekomen, waardoor Pien's haren blauw zijn gekleurd én kan ze bevriezen als ze het te koud krijgt. Dus, speel jij lekker met haar mee?!

De Leistert zwembad

3

#3 Familieglijbaan in het Subtropisch Zwembad

Het Subtropisch Zwembad van De Leistert kent maar liefst 2 glijbanen, waarvan één familieglijbaan. Ga voor urenlang slidefun met de hele familie. Durven papa en mama niet? Daag ze uit! Het is één groot feest. TIP: Ook de waterglijbaan is FUN om met je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes vanaf te roetsjen. Check ook de kidsproof stroomversnelling voor nog meer waterfun! 

De Leistert zwembad

4

#4 Buitenzwembad De Leistert

Is het lekker weer en wil je liever buiten spetteren en splashen? Dat kan! Er is namelijk een te gek Buitenzwembad bij De Leistert. Vanaf half mei tot en met de eerste week van september plons je in het buitengolfslagbad, wat ook nog eens verwarmd is! Duik in de golven en slide van de glijbaan. Maar ook het recreatieteam is hier actief. Dans en zwem op de Aqua Latin beats van de DJ en ga voor een chill-middag in de zon op het terras. Het buitenzwembad van De Leistert is zeer geschikt voor kleine kids, want het loopt geleidelijk af en er is een klein kinderbadje! TIP: het buitenzwembad ligt binnen de omheining van de waterspeelzone, dus kids kunnen niet zomaar ontsnappen of het terrein op komen. Wel zo veilig!

De Leistert zwembad

5

#5 Watershooters bij De Leistert zwemvijver

In Limburg geniet je van het Subtropisch Zwembad en het Buitenzwembad van De Leistert. Maar er is meer! Waterratjes kunnen namelijk ook heer-lijk spelen en splash in de zwem- en roeivijver. Er is een strand aanwezig om lekker met zand te kliederen, zandkastelen te bouwen of gewoon te relaxen op je badhanddoek op de ligweide. In het zand vind je diverse speelelementen om te spelen met water en zand. Kids kunnen bijvoorbeeld water pompen door de gootjes en psssttt... op de steigers vind je watershooters om je vriendjes en vriendjes, of papa en mama, mee nat te spuiten! Stiekem dan wel natuurlijk. Of ga je voor een wedstrijdje op de stapplaatjes, wie blijft het langst droog? Roei met een opblaasboot tot aan de grote fontein en genieten maar! 

De Leistert zwembad

6

#6 Kronkelende rivier door 500m2 speelparadijs

Een waar walhalla voor kinderen is dé waterspeeltuin. Kids kunnen hier volledig opgaan in hun eigen fantasie en avonturen beleven bij de kronkelende rivierbedding die dwars door de speeltuin loopt! Je vindt er touwbruggen, stappaaltjes, keien-oversteekjes en een heus mini-delta-parcours. Cool! Bouw een dammetje, trotseer de reuze-mikado, beklim de uitkijktorens en sliger als aapjes aan de touwen door de waterspeeltuin. Maar ook schommels, draaischijven, trampolines, glijbanen, een skate half-pipe én draaimolen vind je hier allemaal!

De Leistert zwembad

7

#7 De Leistert visvijver

Vind je het ook wel lekker om vanaf de waterkant te relaxen van water? Dan kun je bij De Leistert, behalve zwemmen in het subtropisch zwembad of het buitenbad, óók lekker zitten aan de visvijver. Voor visfanaten helemaal top, want je gooit heel gemakkelijk je vishengel uit! Recreatiepark De Leistert beschikt over een heel mooie visvijver waar je van 's ochtends vroeg tot zonsondergang kunt genieten. Misschien vang je zelfs wel een graskarper! Wauw! Handig: een visvergunning is niet nodig. 

TIP: ook nét buiten het park is een visvijver, mocht je liever meer de rust op willen zoeken.

De Leistert zwembad

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

De Leistert zwembad

Thema