Eindeloos waterplezier

Eindeloos waterplezier

Waterratjes zitten helemaal goed op Recreatiepark de Leistert! Weer of geen weer, tijdens je vakantie op de camping of Buitenhof kun je altijd ergens terecht op de omheinde waterspeelzone. Je vindt hier zowel een binnen- als verwarmd buitenzwembad en zelfs nog een zwem- en roeivijver met dagstrand en een supergave waterspeeltuin! Dus vergeet zeker niet om je zwemspullen, snorkel en vishengel mee te nemen tijdens jullie weekendje weg of vakantie naar Recreatiepark de Leistert voor urenlang spetterplezier. 

De Leistert subtropisch zwembad

Geen zorgen als het regent of als het buiten koud is, in het subtropisch zwembad van Camping de Leistert voelt het altijd als vakantie want het is er tropisch warm! Terwijl mams bubbelt in de warme bubbelbaden (32°C), kunnen kids lekker chillen in de ruime lagunebaden (30°C). En peuters en kleuters (en papa’s en mama’s) blijven ook lekker warm in het verwarmde kinderbad met allerlei speeltoestellen. De glijbanen zorgen voor urenlang slidefun en op het terras kun je genieten van een hapje en een drankje. Check zeker ook het waterspeeltoestel van mascotte Plien en zoef samen met de kids van de kidsproof stroomversnelling. Bij goed weer kun je buiten op ligbedden heerlijk zonnen.

De Leistert subtropisch zwembad
De Leistert buitengolfslagbad

De Leistert buitengolfslagbad

Er is ook een buiten zwembad op de Leistert. Vanaf half mei tot en met de eerste week van september kun je met het hele gezin heerlijk plonzen in het verwarmde buitengolfslagbad. Doe mee met het recreatieteam, dans en zwem op de moves van de dj, slide van de glijbaan en geniet van de zon op je zwemhanddoek. Het buiten zwembad op de Leistert is ook geschikt voor kleine kids, omdat het heel geleidelijk afloopt. Tip: het zwembad ligt binnen de omheining van de waterspeelzone, dus kinderen kunnen er niet zomaar ‘ontsnappen’ of juist het zwembadterrein op komen. Wel zo veilig!

De Leistert roeivijver met strand

Naast een binnen- en een buiten zwembad heeft de Leistert ook nog een zwem- en roeivijver met een strand erbij. Kinderen kunnen hier heerlijk met zand kliederen en zandkastelen bouwen, of relaxen op je badhanddoek op de ligweide en genieten van de zon. In het zand vind je diverse speelelementen om lekker te kliederen met water en zand. Zo kunnen kids water pompen door de gootjes en pssst…. op de steigers vind je watershooters. Kun je stiekem iemand nat spuiten! Of doe een wedstrijdje wie het langst droog blijft op de stappaaltjes. En met een opblaasboot kun je tot aan de grote fontein roeien.

De Leistert roeivijver met strand
De Leistert waterspeeltuin

De Leistert waterspeeltuin

De waterspeeltuin van de Leistert is een walhalla voor kinderen. Kids kunnen hier heerlijk opgaan in hun eigen fantasie en avonturen beleven bij de kronkelende rivierbedding die dwars door de hele speeltuin loopt. Verder vind je er touwbruggen, stappaaltjes, keien-oversteekjes en een heus mini-delta-parcours. Bouw een dam, trotseer de reuze-mikado, beklim de uitkijktorens en slinger als aapjes aan de touwen. Je vindt hier ook schommels, draaischijven, trampolines, glijbanen, skate half-pipe en een draaimolen. De waterspeeltuin is onderdeel van de zogenaamde 'waterspeelzone' van de Leistert.

De Leistert visvijver

Bij de Leistert kun je behalve zwemmen in een binnen- of buitenbad of een zwemplas, ook nog vanaf de waterkant genieten van het water. Als je het leuk vindt om te vissen, moet je zeker je vishengel meenemen op vakantie naar camping de Leistert. Het recreatiepark beschikt over een hele mooie visvijver waar je van ’s ochtends vroeg tot zonsondergang kunt genieten met een hengel aan het water. Misschien vang je wel een graskarper? Een visvergunning is niet nodig. Tip: tijdens de zomerperiode komt het regelmatig voor dat er activiteiten worden georganiseerd rondom de visvijver. Als je liever de rust op zoekt, kun je ook terecht bij een visvijver net buiten het park.

De Leistert visvijver

Deel sterren uit!

Ik geef Eindeloos waterplezier:

Score: 5 sterren uit 3 beoordelingen

Lees meer ▾
Top aanbiedingen Eindeloos waterplezier
Jonge-gezinnen korting
Tot 20% korting op de huursom!

Jonge-gezinnen korting

Heb je kinderen onder de 5 jaar binnen het reisgezelschap? Buiten de schoolvakanties krijg je dan 20% jonge gezinnen korting. Even in alle rust genieten van een fijne vakantie met het gezin.

1
20% senioren korting
20% senioren korting

20% senioren korting

Wil je samen met de kleinkinderen een leuke tijd doorbrengen? Op recreatiepark de Leistert ontvangen 60-plussers, buiten de reguliere Nederlandse en Belgische schoolvakanties, maar liefst 20% korting op een verblijf.

2
Tot 20% vroegboekkorting
Tot 20% korting vroegboekkorting

Tot 20% vroegboekkorting

Op de bungalows krijgt de echte early birds een aantrekkelijke korting. Leg je bungalow vroeg vast en profiteer van extra voordeel oplopend tot 20% korting. Bekijk de website voor meer informatie.    

3
Tot 35% last minute korting | Recreatiepark de Leistert
35% korting

Tot 35% last minute korting | Recreatiepark de Leistert

Profiteer van last minute korting tot wel 35% bij Recreatiepark de Leistert. Logeer in een gave safaritent, luxe vakantieboerderij, moderne Leistert Lodge of in een van de andere glampingaccommodaties. Incl. toegang tot het subtropisch zwembad, de Indoor Speeljungle en animatie met Pluck & Pien. 

4
Artikelen & tips van de redactie
Op de camping

Op de camping

Vakantie is ontspanning en bij de Leistert weet je zeker dat je die ontspanning gaat krijgen. Kamperen in mooie, kleurrijke en complete accommodaties of in je eigen trekkerstentje. De keuze en de variatie op de Leistert is enorm!   

Bungalows voor kids

Bungalows voor kids

Als je Buitenhof de Leistert oprijdt, ervaar je direct het vakantiegevoel. Luxe vrijstaande vakantieboerderijen of bungalows op ruime kavels. Volop sfeer en ruimte, dat is pas vakantie.

Samen met de hond

Samen met de hond

Wil je graag op vakantie met je trouwe viervoeter? Deze mag mee indien bij boeking voor een diervriendelijke woning is gekozen. 

Spectaculaire aanbiedingen

Spectaculaire aanbiedingen

Op recreatiepark de Leistert vier je vakantie, midden in de zomer, tijdens het voor- of naseizoen of in de winterperiode met de leukste aanbiedingen.

Diverse accommodaties

Diverse accommodaties

Bij recreatiepark de Leistert verblijf je op je eigen manier. Of je nu kiest om te overnachten in een bungalow, glamping tent, de Leister Cabins of in een stoere Safaritent