Vier de meivakantie op Recreatiepark De Leistert

Boek nu met speciale Kids Vakantiegids Korting tot 35%

1 Vakanties gevonden
  • Grootste aanbod gezinsvakanties
  • Blogs, artikelen & reviews van de redactie

In de meivakantie is vanalles te beleven op Recreatiepark de Leistert in Roggel. Dit vakantiepark heeft niet voor niets de Kids Vakantiegids Award 2024 voor 'Beste camping met speeltuin' gewonnen, want je vindt er meer dan 35! Voor waterpret kun je terecht in het subtropisch zwemparadijs en misschien zelfs al in de zwemvijver. Van al dat spelen krijg je honger en lekkere trek, neem gerust plaats op een van de terrassen of schuif aan in een van de restaurants. En het wordt helemaal feest als je de meivakantie ook nog eens met de speciale Kids Vakantiegids Korting tot 35% kunt boeken.

1

Met korting naar De Leistert in de meivakantie

De landelijke meivakantie is dit jaar van 27 april tot en met 5 mei. De meivakantie is een ideale periode om er even een weekend, midweek of week tussenuit te gaan in eigen land. Geniet van de lentezon en de temperatuur is fijn om vanalles te ondernemen. Of je nu een luxe vakantiewoning huurt of liever gaat kamperen deze meivakantie: op Recreatiepark De Leistert beleef je ongetwijfeld een heerlijke tijd! Boek nu met de Speciale Kids Vakantiegids Meivakantie Deal met korting tot 35% en geniet van je verblijf.

Meivakantie korting tot 35% bij Recreatiepark De Leistert

Meivakantie in Nederland

Sommige scholen plakken er nog een week meivakantie achteraan van 6 tot en met 12 mei. In die week valt ook Hemelvaart op donderdag 9 mei. Er zijn ook scholen die een week ervoor vrij zijn. De meivakantie begint dan op zaterdag 20 april.

2

Spetterpret bij het zwembad van De Leistert

Vakantie betekent zwemmen! Dus vergeet zeker niet om je zwemkleding mee te nemen als je deze meivakantie naar Recreatiepark de Leistert gaat. Als gast van het vakantiepark heb je onbeperkt toegang tot het subtropisch zwemparadijs dat bij de ingang van het park en naast de giga buitenspeeltuin te vinden is. Binnen is het lekker warm. Plons in de lagunebaden van 30 graden, relax in de bubbelbaden van 32 graden, speel en spetter in het peuterbad van 32 graden, slide van de twee glijbanen, check de stroomversnelling en chill in de snack- en drankcorner. En als je goed kijkt, spot je zelfs nog een 'tijger' in het zwembad! Je mag net zo lang en net zo vaak zwemmen als jij wilt. Voor de actuele openingstijden van het zwembad kun je het beste in de app van De Leistert kijken. 

Vakantiepark met zwemvijver

Tijdens de meivakantie kan het al lekker warm zijn. Bij goed weer kun je ook spetteren, zwemmen en suppen in de zwemvijver op het vakantiepark. De waterspeelzone is een omheind parkgedeelte waar je middels toegangspoortjes met een pasje naar binnen kunt. Neem plaats op een van de bankjes of leg een picknickkleed op het gras of speelstrand. Bij lekker weer vermaak je je makkelijk een middag met de schommels, draaischijven, skate half-pipe, familieschommel, kleine trampolines, draaimolen, glijbaantjes voor de kleintjes, waterkanonnen, water- en zandspeeltoestellen, klim- en klautertoestellen, stapstenen en de niet te missen grote jumbotoren met verschillende glijbanen en kabelbaan.

3

Meer dan 35 speeltuinen op het vakantiepark

Behalve heel veel waterpret vind je ook heel veel speeltuinen op Recreatiepark de Leistert. Alle speeltuinen bij elkaar opgeteld zijn er meer dan 35! Natuurlijk wil jij die allemaal testen! Tip: Neem je step of fiets mee, want het park is heel groot. Met behulp van de plattegrond in de app kun je ze allemaal opsporen. Wist je dat... er zelfs een speciale hondenspeeltuin is? De speeltuinen hebben toestellen voor kids in alle leeftijden. Vergeet ook niet om je voetbal, volleybal en tafeltennisspullen mee te nemen. 

Vakantiepark met indoor speeltuin

Bij minder goed weer, of gewoon omdat het een gave speeltuin is, kun je ook terecht bij binnenspeeltuin La Selva Playground. Deze speeljungle is in het zand, dus lekker zacht. Én... lekker koel op warmere dagen. Kids kunnen hier heerlijk klimmen en klauteren op meer dan 15 hardhouten speeltoestellen. Ouders kunnen meespelen of plaatsnemen op het horecaterras dat grenst aan de speeltuin. 

4

Activiteiten in de meivakantie

Tijdens de meivakantie worden er allerlei activiteiten georganiseerd op het vakantiepark. Het precieze programma voor de meivakantie volgt nog, maar houd de app van De Leistert in de gaten! In ieder geval begint je vakantiedag met een ochtenddans in het Klushuis, deze vind je bij de Plaza. Later op de dag wordt er zeker ook nog geknutseld of gebouwd.

In het overdekte Aventuria, dat eveneens grenst aan de Plaza, zijn mascottes Pluck en Pien vaak te vinden om met de kids te dansen, knutselen en shows op te voeren. Maar ook op het Adventure Sportveld, de beachvolleybalvelden, de verharde sportvelden en in het binnenzwembad wordt vanalles georganiseerd. En wist je dat (bijna) alle activiteiten gratis zijn! 

 

Meivakantie korting tot 35% bij Recreatiepark De Leistert
5

Dit kun je allemaal doen op De Leistert

Behalve heel veel vermaak met het animatieteam, kun je ook zelf met je eigen gezin, familie of vriendengroep nog vanalles ondernemen op het vakantiepark. De to-do lijst met faciliteiten op De Leistert is giga. Sla een hole in one op de 18-holes golfbaan. Tip: de baan is mooi verlicht, dus ook goed toegankelijk in de avond. Daag elkaar uit voor een potje biljartvoetbal. Op een levensgrote biljarttafel speel je in de buitenlucht met voetballen die gekleurd zijn als biljartballen. Of wat dacht je van een potje hyperbowlen? Ook leuk met kleintjes, want de bumpers staan altijd omhoog en de baan is mooi verlicht. Vergeet ook niet om je fiets mee te nemen voor de crossbaan. 

Schuif aan in de restaurants op het vakantiepark

Van al dat spetteren en spelen krijg je honger. Hoe fijn is het om dan ergens te gaan uiteten en niet zelf te hoeven koken. Je hebt tenslotte vakantie. Op Recreatiepark De Leistert kun je een hapje en een drankje doen op meerdere terrassen en aanschuiven bij meerdere restaurants. Ga zelf grillen bij Restaurant Grillo in de Plaza. Hier bepaal je zelf wat je eet en hoe snel je eet. Het is ook mogelijk om hier te ontbijten. Eveneens in de Plaza vind je familierestaurant Via Verde. Hier vind je de lekkerste verse pizza's en pasta's. Tip: het is ook mogelijk om hier pizza's af te halen of te laten bezorgen bij je bungalow. Wil je rustig eten terwijl de kids spelen? Neem dan plaats bij La Selva Food & Drinks; dit restaurant grenst direct aan de binnenspeeltuin La Selva Playground. En voor een frietje en ijsje kun je terecht bij Mr. Friet. De snackbar heeft een buitenterras dat grenst aan de speeltuin. Wil je graag zelf koken of barbecuen? Ook dat kan, het park heeft een uitgebreide supermarkt. 

6

TIP: Maak kennis met robot Leike!

Als je aanschuift bij Restaurant Grillo in de Plaza is de kans aanwezig dat je geholpen wordt door... robot Leike. Deze robotkat rijdt rond en helpt in de bediening. Je kunt tegen hem kletsen en hij kletst ook terug. Hij vindt het ook fijn om geaaid te worden. Super leuk om een keer met de kinderen aan te schuiven voor het ontbijt, avondeten of om een drankje te doen. 

En... wat wil jij allemaal doen als je bij De Leistert vakantie viert in de meivakantie

Meivakantie korting tot 35% bij Recreatiepark De Leistert

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddelde score van ( Reviews & ervaringen)

Door jou bekeken

Meivakantie korting tot 35% bij Recreatiepark De Leistert

Thema